اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل لوازم منزل از راه خط برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل لوازم منزل از راه خط برق

دوستان سلام.
    رضا جان حق با شما هست راه هایی برای کاهش نویز داره ولی به نظر میرسه استفاده از یک میکرو ای که صنعتی هست راحت تر از استفاده از تکنیک هایی برای کاهش نویز باشه . بعد این کاهشی هم که میگن همه جا جواب گو نیست من این رو به تجربه دارم میگم .
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

آقا من فقط AVR با Codevison بلدم و حتما هم میخوام این پروژه رو انجام بدم چون بهش احتیاج دارم .
      حالا نویز مگه تو این مسله چقدر تاثیر گذاره ؟

دیدگاه

سلام . خوبی ایمان جان؟
        به نظر من اگه می خواهی با میکرو ای کار کنی بهتره با میکرو های PIC کار کنید چون میکرو های AVR صنعتی نیستم و نویز توشون بیداد میکنه.
        در مورد بقیه اش هم دوستان باید کمک کنن من کار نکردم.
        موفق باشید.

دیدگاه

با سلام
          ولی اقای نحوی خود شرکت اتمیل توی دیتا شیت های خودش راه حل های بسیار خوبی برای از بین بردن تاثیر نویز محیط داره؟؟؟

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز؟
            به نظر من چون داری با تلفن کار می کنی و تلفن آنالوگ هست و اگه تلفن زنگ بزنه ولتاژش حدود 150 ولت میشه و همچین مجبوری در مدارت از رله استفاده کنی و رله هم که به دلیل سلفی که داخلش داره نویز ایجاد میکنه نویز مدارت کم نیست .
            ولی شاید بشه با روش هایی که رضا جان بهش اشاره کرد یه جوری مدار رو بدون درد سر راه انداخت .
            موفق باشید.

دیدگاه

سلام.
              بجای رله میشه از یک ترانزیستور ولتاژ بالا استفاده کرد.(من که تست کردم کار کرد).و یا اپتو کوپلر.
              نویز هم چون تا ولتاژ بخواد به میکرو برسه شده زیر 7 - 8 ولت باز هم نویز اثری نمیگذاره.
              به نظر من که با AVR ها هم توی این پروژه به مشکلی برخورد نمیکنیم.
              آقا ایمان شما هم یه کم کوتاه بیا همون بسکام رو قبول کن :biggrin:
              منم بد قول شدم رفت :mrgreen: :redface:
              اما متاسفانه کم کم انگاری داره سرم خلوت میشه (یعنی کسادی بازار) :frown:.
              اینجوری منم شروع میکنم.
              موفق باشید.
              الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

موضع اصلی گم شد
                دوست عزیز میشه درباره نحوه پیداکردن هی سی X10 توضیح بدهید
                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid toosi
                  دراین روش یک خانه به شانزده اتاق تقسیم ودرهر اتاق نیز میتوانید شانزده وسیله برقی
                  فرمان دهید.یعنی در مجموع میتوانید به 256 وسیله از طریق دورشته سیم فاز ونول فرمان
                  قطع و وصل بدهی.شما میتوانید یک میکرو را به کامپیوتر متصل کرده وبا برنامه ای که در vb نوشته اید وسایل خانه رابا کامپیوتر کنترل کنید . این وسیله درهتلها وپارتمانها بسیار کاربرد ذارد . متصدی قبل ویا بعد از رفتن مهمانها برق سوییت آنها را با کامپیوتر قطع ووصل میکند .این وسیله به سیمکشی اضافی احتیاج ندارد.حتی میتوان با اتصال آن به خط تلفن آن را ازراه دور نیز کنترل کرد.
                  این روش X10 نام دارد وارتباط برق شهر با میکرو نیز ازطریق ماژولهای X10 میسر میشود.
                  در کامپایلر PIC BASIC نیز دستورات XIN و XOUT برای کار با این وسایل هستند.

در کامپایلر BASCOM AVR هم دستورات X10SEND,X10DETECT,CONFIGX10
                  وجود دارند اما این دستورات فرستنده هستند ودستوری برای گیرنده X10 وجود ندارد.

برای ارتباط با برق شهر هم دو ماژول PL-513 و TW-523 وجود دارند که PL-513 فقط برای فرستنده و TW-523 هم برای فرستنده وهم برای گیرنده به کار میروند.

http://www.4shared.com/file/4449534/e635e559/project1_appendix.html
                  با سلام خدمت شما و تمام دوستان عزیز لطفا لینک زیر را اصلاح کنید وکمی بیشتر در مورد ماژولهای PL-513 و TW-523 توضیح دهید ممنون و سپاس گزار می شوم.
                  http://www.4shared.com/file/4449534/e635e559/project1_appendix.html

:smile:

دیدگاه

آقا یه چیزی
                    این 8870 که جون آدمو میگیره تا بخواد حالیش بشه چی به خوردش دادن . :eek:
                    واسه سرعت پائین خوبه . اما بخواد سرعت یه نمه بالا بکشه که کم میاره . 8870 یه پایه داره که موقع تبدیل روشن میشه . چند میلی ثانیه ای روشن هست و با چشم راحت میشه تشخیص داد واسه هر عدد . با کمک همین میشه فهمید که واقعا عددی تبدیل کرده یا ...
                    خوب اینکه با این وضع نمی تونه سرعت بالا کار کنه که . یه راه نیست بشه مثل هایپر ترمینال این کارو کرد ؟؟
                    با سرعت بالا فرستاد و گرفت .
                    یه ای سی هایی هست که واسه مودم هست . یعنی اسمش اینه . با اینا نمیشه ؟؟؟
                    اونا مخصوص همین دریافت و ارسال هستن . مثلا یکیش AM7911 هست . سرعت اینا معمولا تا 1200 bps میرسه
                    به نظر جالب تر میاد
                    به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

بهتر نیست این موضوع رو به دو قسمت تقسیم کنیم
                      برای x10 کسی چیزی نداره
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid toosi
                        برای ارتباط با برق شهر هم دو ماژول PL-513 و TW-523 وجود دارند که PL-513 فقط برای فرستنده و TW-523 هم برای فرستنده وهم برای گیرنده به کار میروند.
                        کسی اطلاع داره این ماژول ها در ایران پیدا میشوند ؟

اگه بله حدود قیمت آنرا بنویسید.

دیدگاه

باعرض سلام
                          واقعا شرمنده ام که دیر شد . بفرمایید اینم اصلاح لینک
                          http://www.4shared.com/file/14117817/8b98910e/x_10.html
                          در ضمن بنده تا حالا مداری برای این روش نساختم فقط مقداری روش تحقیق کردم
                          از دوستان کسی اگر بیشتر میدونه بزاره
                          با تشکر

دیدگاه

تشکر از راهنمایی هایتان.
                            آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_online62

هر کی داره بذاره دوباره
                              لطفا
                              http://www.persianupload.com/uploads/55e22306ff.rar

دیدگاه

سلام

همگی خسته نباشین

پروژه ی دانشگاهی من در رابطه با این موضو ع بود.(خط تلفن)

اطلاعاتی در این زمینه خواستین در اختیارتون میذارم..

موفق باشین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X