salam khobi shoma/man mikham ba hamkariton enshalah dar sayt faal sham behem komak **** mamnonam. :agree:
سلام خوبی دوست عزیز؟
ارسال پست ها به فارسی، نه انگلیسی نه فینگلیش، جزو قوانین سایت هست، لطفا پستتون رو ویرایش کنید
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام بچه ها
من یه تاپیک تو بخش مدارهای دیجیتال زدم در مورد کنترل وسیل برقی باتلفن ولی بعداز ده روز تاپیک کپک زد بدون اینکه حتی یک نفر ازش دیدن کنه حالا میام اینجا میبینم تو یه تاپیک دیگه دارن در موردش بحث می کنن :angry:
این کار با یک میکرو می شه(البته قبلا به خونه بگو چون نزدیک بود مادرم سکته کنه)
با خط تلفن میشه ولی فکر نکنم با برق بشه چون هنوز ما تکنولوژی اتنقال دیتا روی برق را در ایران نداریم!!!!!!!!
:bye
کنترل لوازم خانه توسط خط برق به سادگی امکان پذیره و بهش powerline carrier میگن.
کافیه برای هر مصرف کننده یه میکرو + یه رله + یه رابط powerline carrier بزارید.
فقط یادتون باشه برد این نوع مدارات تا جاییه که ترانس توزیع نباشه یعنی شما نمی تونید از یه محله با محله ی دیگه ارتباط برقرار کنید مگر اینکه ترانس توزیع برقتون یکی باشه. چون ترانسهای توزیع جلوی سیگنالهای فرکانس بالا رو می گیرن.
کل شبکه ی شما مثل شبکه ی RS485 عمل می کنه و شما می تونید از کنترل مرکزی به کل مصرف کننده ها با کدهای خاص فرمان بدین.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
کنترل لوازم خانه توسط خط برق به سادگی امکان پذیره و بهش powerline carrier میگن.
کافیه برای هر مصرف کننده یه میکرو + یه رله + یه رابط powerline carrier بزارید.
درود
دوست عزیز ، رابط PowerLine Carrier رو چطور میشه گیر آورد یا ساخت ؟
جناب رستمی فکر کنم منظورشون از این رابط همون PLC Modem باشه . شما چی فکر می کنید؟ در غیر این صورت رابط به صورت مستقیم میتونه چه معنایی داشته باشه؟ اگه منظور چیز دیگه ای هست لطفا بیشتر توضیح بدید . ممنون و موفق باشید .
سلام به دوستان
درست حدس زدید
رابط powerline carrier شبیه مودم هست با کمی تفاوت اندک.
اگه این کلمه رو تو گوگل بنویسید کلی چیز پیدا می کنید. حتی نقشه واسه ساخت. یه خورده فعال باشی بچه ها :redface:
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
رابط powerline carrier شبیه مودم هست با کمی تفاوت اندک.
اگه این کلمه رو تو گوگل بنویسید کلی چیز پیدا می کنید. حتی نقشه واسه ساخت. یه خورده فعال باشی بچه ها :redface:
بله ، من قبلا کمی در مورد این قضیه تحقیق کرده بودم
شما خودتون مداری روساختید برای اینکار که به ما پیشنهاد بدید ؟
بلکه ما راه رفته رو دوباره نریم ؟
در مورد PLC Modem همون طور که فرمودید (گذاشتید به حساب تنبلی ما) برا اتصال مدار زیاد داره . دقیقا منظور منم همین تنوع مداراتشه . توی اینترنت که هست ماژول هاشم که هست . پس سوال شما به کدوم قسمت مربوط میشه؟
دیدگاه