اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک روش ساده وعجیب در ساخت PCB !!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک روش ساده وعجیب در ساخت PCB !!!!!

نوشته اصلی توسط reza_agha
    یک راه خیلی خیلی راحتتر هم اینه که اگه از پرینتری مثل R200 (اگه اشتباه نکنم) استفاده بکنین احتیاجی به تغییر ساختار پرینتر ندارین چون این پرینتر ها میتونن روی CD هم چاپ بزنن. فقط بایستی توجه کنین که رنگ مورد استفاده خیلی مهمه. رنگ زرد موجود بهترین رنگه. اونم از نوع MISPRO که باید در کارتریج مشکی ریخته بشه.

ضمنا من منظورم این گروه بود:

http://groups.yahoo.com/group/Homebrew_PCBs/

ولی بابت لینکتون ممنون.
    دوست عزیز سلام

بابت این موضوع یه تایپیک جدید باز شده و شاید بهتر باشه موضوع رو اونجا پیگیری کنیم اما فرمایشتون درسته و نوع اون پرینتر هم که فرمودید
    Epson Photo R220 است البته لینک زیر هم در تائید فرمایش شما مطالب کاملتری داره.موفق باشی.
    http://techref.massmind.org/techref/pcb/etch/r220-bd.htm
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
      دوست عزیز سلام
      بابت این موضوع یه تایپیک جدید باز شده و شاید بهتر باشه موضوع رو اونجا پیگیری کنیم .
      تایپیک مربوط به پرینت مستقیم بر روی PCB
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43235.0
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام :

من تازه عضو این سایت شدم و غافله یکم عقبم !

راستش میخواستم بگم برای بدست آوردن یک PCB به روش پرینت لیزری بهترین کاغذ همون کاغذ گلاسه است که من

تونستم حتی ظریفترین مدارهایی رو که داشتم باهاش در بیارم . اما :

یک روش کمی بهتر اینه که شما از یک طلق شفاف به طلق ترانسپارنت ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) استفاده کنید .

این طلق برای پرینتر های و دستگاههای زیراکس طراحی شده و میتونه توی دمای بالای پرینتر یا دستگاه زیراکس دوام

بیاره . شما میتونید این طلق شفاف رو به وفور و با قیمت مناسب از لوازم التحریریها تهیه کنید .

من خودم هم با این طلق کار کردم . نتیجه اون هم راضی بودم .

فقط کمی دقت میخواد ( یکی - دو بار سعی و خطا )تا بتونید مدارات با قطر 0.5 میلیمتر رو هم با این روش به راحتی بزنید .

تا بعد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDISH1365
          با سلام :

من تازه عضو این سایت شدم و غافله یکم عقبم !

راستش میخواستم بگم برای بدست آوردن یک PCB به روش پرینت لیزری بهترین کاغذ همون کاغذ گلاسه است که من

تونستم حتی ظریفترین مدارهایی رو که داشتم باهاش در بیارم . اما :

یک روش کمی بهتر اینه که شما از یک طلق شفاف به طلق ترانسپارنت ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) استفاده کنید .

این طلق برای پرینتر های و دستگاههای زیراکس طراحی شده و میتونه توی دمای بالای پرینتر یا دستگاه زیراکس دوام

بیاره . شما میتونید این طلق شفاف رو به وفور و با قیمت مناسب از لوازم التحریریها تهیه کنید .

من خودم هم با این طلق کار کردم . نتیجه اون هم راضی بودم .

فقط کمی دقت میخواد ( یکی - دو بار سعی و خطا )تا بتونید مدارات با قطر 0.5 میلیمتر رو هم با این روش به راحتی بزنید .

تا بعد ...
          بله حق با شماست.
          من هم از این کاغذ که بیشتر به کاغذ ترانس مشهور است استفاذه کردم.چندین متر از این کاغذ دارم.(آخه این کاغذ رول است و شما هنگام خرید مثلا میتوانید بیش از 3 متر هم تهیه کنید!!!
          نکته دیگر اینکه این کاغذ کمی مانند کاغذ کالک میباشد با این تفاوت که کاغذ کالک راحت پاره میشود و در هنگام اتو دوام نمی آورد ولی کاغذ ترانس به خاطر حالت طلقی بودنش هم محکم است و هم در برابر حرارت و آب دوام می آورد.(البته از کاغذ کالک کدر تر است)
          راستی از این کاغذ هم میتوانید برای تهیه فیبر به روش نوردهی هم استفاده کنید که یک جورایی مانند طرح فیلم در می آید.

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
            بله حق با شماست.
            من هم از این کاغذ که بیشتر به کاغذ ترانس مشهور است استفاذه کردم.چندین متر از این کاغذ دارم.(آخه این کاغذ رول است و شما هنگام خرید مثلا میتوانید بیش از 3 متر هم تهیه کنید!!!
            نکته دیگر اینکه این کاغذ کمی مانند کاغذ کالک میباشد با این تفاوت که کاغذ کالک راحت پاره میشود و در هنگام اتو دوام نمی آورد ولی کاغذ ترانس به خاطر حالت طلقی بودنش هم محکم است و هم در برابر حرارت و آب دوام می آورد.(البته از کاغذ کالک کدر تر است)
            راستی از این کاغذ هم میتوانید برای تهیه فیبر به روش نوردهی هم استفاده کنید که یک جورایی مانند طرح فیلم در می آید.

دوست عزیز سلام
            جسارتا عرض کنم اون کاغذهائی که فرمودید که به صورت مات و رول هست کاغذهای ترانس لوسنت هستند ولی طلق های ترانس پرنت کاملا شفاف و نور گذر.البته کیفیت پرینت بر روی هر دوی اونها زیاد خوب نیست و پرینت لیزر بر روی اونها کاملا مشکی(مانند پرینت روی کاغذ معمولی) نمیشه، و برای رفع
            این نقیصه دستگاه کوچکی هست به نام تقویت کننده (سیاه کننده) که پرینت گرفته شده بر روی کاغذ ترانس لوسنت و یا ترانس پرنت رو میتونه 4-3 برابر مشکی تر بکنه و از این لحظ کیفیت پرینت رو کاملا شبیه فیلم میکنه شما با این روش به راحتی میتونید فیلم منفی(نگاتیو) و یا فیلم مثبت(پزتیو) تهیه کنید.در ضمن لینک زیر هم میتونه اطلاعات تکمیلی در اختیارتون بگذاره:
            http://www.flexotech.com.tw/LaserBlack/english/products.htm

البته این فیلم ها برای روش انتقال تصویر به روش فتورزیست(لامینیت) هستند و برای انتقال به روش حرارتی(کاغذهای انتقال دهنده مورد بحث تایپیک) کارائی ندارند.

زکات علم،نشر و پخش آن است.
            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
              من خیلی از انواع کاغذ ها رو امتحان کردم ولی این یکی بهتر از همه جواب داده. اگه خوب با اتو فشار داده بشه میشه به نازکی 10 تا 20 میل هم درآورد.

ACT PAPER
              PHOTO GLOSSY PAPER
              130 g/m2

هر ورق A4 اش رو به 350 تومن خریدم.
              البته شنیدم همین کارو با کاغذ coated با قیمتی حدود 500 تومن هم میشه انجام داد.
              سلام
              کاغذ زیر برچسب اتیکت خیلی خوب جواب میده ، خودم باهاش کار میکنم ، اصلا روی فیبر چاپی نمی چسبه و خیلی کار تمیز در میاد، من انواع کاغذ کلاسه رو امتحان کردم ولی هیچکدام مثل کاغذ زیر برچسب اتیکت نبودند ، هرچه کاغذ کلفت تر باشه و قوام بیشتری داشته باشه بهتره ، توی اکثر کتابخانه ها در اندازه a4 دارن و برگه ای 200 تومان قیمتشونه ، بعداز تهیه اون ، برچسب سفید که همون اتیکت هست و بر دارید و پرینت نقشه تونو روی کاغذ معمولا زردرنگ زیری ،همون سمتی که برچسب رو کندید پرینت کنید و نتیجه را مقایسه کنید ، بعد از حرارت دادن بذارید 10 دقیقه توی فریزر بمونه بعد بذارید توی یه ظرف مناسب با آب ولرم در حد 40 درجه چند دقیقه بمونه ،معمولا خود بخود تمام کاغذ از مس جدا و به سطح آب میاد و مدار چاپی زیر ظرف میمونه ولی اگر هم خطوط ظخیم توی طرحتون زیاد بود و جدا نشد ، شما بدون اینکه از داخل آب بیرون بیاریدش آروم یه گوشه از کاغذ رو بگیرید و اهسته آهسته به سمت مرکز یا گوشه مخالف بکشید تا کنده بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X