هفته پیش یک برد کوچک رو برای ساخت به مهران مدار فرستادم
موارد زیر به نظرم جالب بود:
1- خوش قول بودند
2- بسیار سریعتر از اونچه که سایرین گفته بودند کار رو تحویل دادن
3- قیمتشون کمتر از نصف قیمت دیگران بود
4- متاسفانه موقع تحویل اونقد سر آقای قربانی به تلفن گرم بود و کسی هم نبود کمکشون کنه که من 1 ساعت فقط نشسته بودم نگاه می کردم
5- یکم حین پانچ کردن دقت نکرده بودن و تمیز نبود
در کل من از عملکردشون راضی بودم و انشاالله از این به بعد باهاشون بیشتر کار میکنم.
وقتی مطالبی رو لایک میکنید یا بازخورد میدید یعنی به نویسنده میگید که از این مطلب استفاده کرده اید و همچنان ادامه بده، یا بیشتر مطلب بزار، یا بیشتر در مباحث اینجوری شرکت کن.
بنده آلفا مدار رو توصیه میکنم . هرچند شاید قیمت در مقایسه با سایر شرکت ها بالاتر باشه اما به نظرم در مقابل کیفیت خیلی خوبی که داره ارزش داره .
کیفیت رو بنده عالی ارزیابی میکنم با توجه به کارهایی که دریافت کردم.
پشتیبانی خوب و قوی دارند و پیگیری میکنند مسائل رو.
دقت بالایی در انجام پروسه دارن و سر وقت کارها رو انجام میدن.
روی کیفیت کار و انجام کار مطابق با چیزی که مشتری میخواد حساسیت به خرج میدن و بدون هماهنگی کارو کم و زیاد نمیکنن .
در کل این مواردی که عرض کردم از نظر بنده محاسن آلفا مدار هست و تنها عیبی که میشه گرفت از آلفا مدار بالابودن نسبی برخی هزینه هاست که بنده با توجه به خدماتی که ارائه میدن منصفانه میدونم .
برای این مجموعه آرزوی پیشرفت روزافزون دارم و امیدوارم روز به روز کیفیت کار هاشون افزوده بشه ( البته لطفا بدون افزایش هزینه :mrgreen: )
بریدن برد از لبه ها به شیوه دستی و CNC انجام میشه که در شیوه دستی مثل کات کردن یه تیکه کاغذ برد رو زیر یه کاتر میذارن و می برن. بسیار ارزانتر از CNC هست و موقع prototype زدن برای کاهش هزین ها بهتر از این روش استفاده بشه.
وقتی مطالبی رو لایک میکنید یا بازخورد میدید یعنی به نویسنده میگید که از این مطلب استفاده کرده اید و همچنان ادامه بده، یا بیشتر مطلب بزار، یا بیشتر در مباحث اینجوری شرکت کن.
اگه با کاتر به این روشی که گفتین فیبر بردیده بشه باعث شکستن فیبر نمیشه؟
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
بریدن برد از لبه ها به شیوه دستی و CNC انجام میشه که در شیوه دستی مثل کات کردن یه تیکه کاغذ برد رو زیر یه کاتر میذارن و می برن. بسیار ارزانتر از CNC هست و موقع prototype زدن برای کاهش هزین ها بهتر از این روش استفاده بشه.
دوست عزیز برش CNC برای مشتری هیچ هزینه اضافی رو در بر نخواهد داشت. فقط زمان تحویل یک مقدار بیشتر میشه. و البته خیلی جاها این گزینه رو در اختیار شما قرار نمی دهند. البته همه جا هم به کار نمیاد...ولی تفاوت کیفیت کاملا مشهوده. خیلی تمیزتر و قشنگ تره :nerd:
در پاسخ به آقای مسعود 578 باید بگم این طور نیست که شما فرمودید
من در تمام این سالها هر وقت درخواست برش با CNC داشتم هزینه اضافی پرداخت کردم.. توی سایت آلفا مدار انتخاب این گزینه رو به اختیار مشتری گذاشته و برای CNC کارها هزینه جداگانه دریافت میشه و در فاکتور به صورت جداگانه هم ذکر می شه.
اگر با دقت در مورد هزینه اش فکر کنیم می بینیم که این هزینه به جاست چرا که کار کشیدن از یک ماشین CNC برای صاحبانش هزینه بر است و این هزینه باید به گونه ای تامیین بشه... مگر اینکه در مواردی این قبیل هزینه ها از طرف ارائه دهنده خدمات چاپ بردPCB در سایر بخشها ادغام بشه و به قولی مشتری فکر کنه این بخش از کار به صورت رایگان و در راستای مشتری مداری و... ارائه می شود. که به نظر من همون بهتر که در فاکتور اعلام بشه.
سپاس اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط siyavash2k
اگه با کاتر به این روشی که گفتین فیبر بردیده بشه باعث شکستن فیبر نمیشه؟
همانطور که از اسم پانچ معلومه عملیات برش به صورت همزمان در لبه های برد اعمال میشه که با وارد شدن نیروی همزمان به تمام نقاط برد از شکستن اونهم جلوگیری می شه.
روش دیگری هم برای برش هست که مراتب گرانتر است و به برش لیزری مشهور است که در این روش با استفاده از دستگاه برش لیزر برد از لبه ها توسط فایلی که به این دستگاه داده میشه بریده میشه که بسیار دقیق و تمیز است...
سلام
یه روش هم هست که بیشتر برای برد های دایره ای بکار می اد
بگید با سوارخ های متوالی برد رو برش بزنند. کیفیت اش عالی می شه
ممنون جناب مرتضی.م
بله این یه روش ابتکاریه که برای اینکه هزینه های برش پایین بیاد اجرا می شه ولی به شخصه چند بار با لیزر شرکت بردهامون رو برش دادم که نتیجه بسیار خوبی از آب دراومد شکل هایی که دارای پیچیدگی های زیادی بوده
سپاس
باز هم آلفامدار:!!!
چند روز پیش یه برد برای چاپ دادم بهشون بدون مارکاژ برای لایه زیر و بدون برش CNC اما چون مشتری ازمن فاکتور هزینه رو خواسته بود بهشون گفتم برای صنایع ......... فاکتور بدن
اونا هم بدون اطلاع و رضایت من (و فقط با توجه به این توجیه که صنایع ........ پول داره) هم مارکاژ زیر رو زده بودند هم برش CNC رو اضافه کرده بودن! و وقتی اعتراض کردم فقط حدود 9 هزارتومن لطف کردن تخفیف دادن
بهترین جا شاید نباشه. هر جایی یک سری محاسن و یک سری معایب داره.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دیدگاه