اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

با سلام
    من بردی که میخوام بزنم حداقل ضخامت تراک ها 0.2
    اندازه via حداقل 0.3 هستش
    دادم از الفا برام استعلام گرفتم یه برد دورو متالیزه .با چاپ سبز برای هر دو روی برد
    قیمت برام زده 170 هزار تومان که خیلی بالاست.ایا با این دقت و قیمت مناسبتر کسی سراغ داره یا برم و از همون الفا استفاده کنم

دیدگاه

سلام کسی رو میشنسید چاپ خونگی انحام بده . یکی دوتا بیشتر نمیخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
        با سلام
        من بردی که میخوام بزنم حداقل ضخامت تراک ها 0.2
        اندازه via حداقل 0.3 هستش
        دادم از الفا برام استعلام گرفتم یه برد دورو متالیزه .با چاپ سبز برای هر دو روی برد
        قیمت برام زده 170 هزار تومان که خیلی بالاست.ایا با این دقت و قیمت مناسبتر کسی سراغ داره یا برم و از همون الفا استفاده کنم
        همون آلفا خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aali361
          سلام کسی رو میشنسید چاپ خونگی انحام بده . یکی دوتا بیشتر نمیخوام
          نوتورون pcb

http://noutronpcb.rozblog.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
            نوتورون pcb

http://noutronpcb.rozblog.com
            ظاهرا ایشون دیگه برد نمیزنند

دیدگاه

[quote author=aali361 link=topic=49603.msg734085#msg734085 date=1440429803]
              ظاهرا ایشون دیگه برد نمیزنند
              [/quote
              اره شده فقط طراحی . و تبدیل فایل به فایل
              حتی پی دی اف.

دیدگاه

بهترین پی سی بی زن فکر میکنم ایران مدار بود که جمع شد و الان کسایی که اونجا کار میکردن الان یه کارگاه برای خودشون زدن. خدایی کارشون حرف نداره. از دنیز مدار هم با کیفیت تر میزنن.خیلی هم سریع میزنن و میدن. خیییییییییلی فوری میدن . اینش خیلی عجیبه. تقریبا یک هفته ای میدن. ولی همه جا میگن یه هفته ای ولی یه ماهه هم نمیدن. اینم آدرس سایتشونه
                http://madarsazanalborz.com/
                طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                  بهترین پی سی بی زن فکر میکنم ایران مدار بود که جمع شد و الان کسایی که اونجا کار میکردن الان یه کارگاه برای خودشون زدن. خدایی کارشون حرف نداره. از دنیز مدار هم با کیفیت تر میزنن.خیلی هم سریع میزنن و میدن. خیییییییییلی فوری میدن . اینش خیلی عجیبه. تقریبا یک هفته ای میدن. ولی همه جا میگن یه هفته ای ولی یه ماهه هم نمیدن. اینم آدرس سایتشونه
                  http://madarsazanalborz.com/
                  من بردمو دادم همون الفا.الان هم تحویل گرفتم.خداییش کیفیتش عالیه(درسته یه کمی قیمتش بالا بود ولی ارزششو داره)
                  درضمن 3 روزه هم تحویل داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                    من بردمو دادم همون الفا.الان هم تحویل گرفتم.خداییش کیفیتش عالیه(درسته یه کمی قیمتش بالا بود ولی ارزششو داره)
                    درضمن 3 روزه هم تحویل داد
                    دوست عزیز میشه راهنمایی کنی؟
                    بردت چه سایزی بوده که قیمت 170 شده و حداقل سایز ترک و حداقل سایز via که روی بردت داشتی چند بوده؟
                    ارزش این مبلغ رو داره منم بدم؟
                    --------------------
                    کسی ترک برای 0.1 میلی متر سراغ داره؟
                    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                    شهید دکتر مصطفی چمران
                    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                    ; C is not for children

دیدگاه

http://www.yeganehpcb.com/
                      یگانه pcb
                      این شرکت هم کارش خوبه من باهاشون کار میکنم مشهده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                        دوست عزیز میشه راهنمایی کنی؟
                        بردت چه سایزی بوده که قیمت 170 شده و حداقل سایز ترک و حداقل سایز via که روی بردت داشتی چند بوده؟
                        ارزش این مبلغ رو داره منم بدم؟
                        --------------------
                        کسی ترک برای 0.1 میلی متر سراغ داره؟
                        برد دو لایه متالیزه
                        ابعاد 90 در 130 میلی متر
                        حداقل ضخامت ترک 0.2
                        via هم 0.55
                        البته من دو تا از اون بردها را سفارش دادم.خیلی به صرفه تر شد.هر کدام تقریبا 90 هزار تومان شد

دیدگاه

سلام به همه
                          با تشکر از دوستانی که اطلاعات خودشون رو اینجا برای همه قرار دادن
                          ------------------
                          من با فدک pcb کار کردم :حداقل فاصله رو 0.3mm گرفتم اما در برخی موارد فاصله هام به 0.254mm هم رسیده بود و برای via ها هم از 0.5 استفاده کردم
                          تقریبا تمامی پارامتر های معمول رو توی سفارشم درخواست داده بودم مثل چاپ عایق نسوز برای دو رو (همون چاپ سبز معروف که من قرمز رو انتخاب کرده بودم) چاپ راهنما سوراخ غیر متالیزه در سایز های مختلف و همینطور متالیزه در سایز های مختلف
                          برد نوع mix بود یعنی هم smd و هم dip داشت و فرکانس مدار در جاهای مختلف از فرکانس dc تا تقریبا 3GHz بود
                          برد رو خیلی خوب و با قیمت مناسب بهم دادن (برای دو عدد تقریبا 130 تومن شد (تا جایی که یادمه) )
                          دو رو متالیزه
                          سایز 165x227mm
                          اما از دوستانی که باهاشون قبلا کار کرده بودن شنیدم که توی مقدار ضخامت مس دقتشون زیاد بالا نیست فکر کنم 35 میکرون و 70 میکرون فقط میزنه که این مقدار بیشتر برای مدارات فرکانس پایین و یا نیاز به جریان دهی بالا مورد استفاده هست (برای اطلاع دقیق از ضخامتی که میزنن باهاشون تماس بگیرین) که برای بخش های فرکانس بالا توی طراحی معمولا به ضخامت های کمتر نیازه مثل 18 میکرون که با تماسی که با آلفا مدار صنعت گرفتم گفتن که 18 میکرون هم میزنن
                          18 میکرون == 0.5oz
                          35 میکرون == 1oz
                          70 میکرون == 2oz
                          -------------------------
                          بدلیل نارضایتی تیم نتونستم عکسای برد رو اینجا بزارم
                          اینبار به آلفا میخوام سفارش بدم برای تست و بعدا نتیجه رو اینجا اعلام میکنم (سایز ترک 0.2mm و via هارو 0.4mm)
                          ان شاء الله اگر خدا بخواد بعد از سفر کربلا (دوستان دعا کنین جور شه منم برم دیدن امامای عزیز با یدونه صلوات)
                          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                          شهید دکتر مصطفی چمران
                          ; C is not for children

دیدگاه

اینبار به آلفا میخوام سفارش بدم برای تست و بعدا نتیجه رو اینجا اعلام میکنم (سایز ترک 0.2mm و via هارو 0.4mm)
                            ان شاء الله اگر خدا بخواد بعد از سفر کربلا (دوستان دعا کنین جور شه منم برم دیدن امامای عزیز با یدونه صلوات)
                            [/quote]
                            انشالله اگه رفتید ما رو هم دعا کنید(کمی عقل نصیب کنه کافیه)
                            در ضمن فدک پی سی بی برای کار های حرفه ای آنچنان مناسب نیست
                            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                            --------------------------------------------------------
                            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                            --------------------------------------------------------
                            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
                              http://www.yeganehpcb.com/
                              یگانه pcb
                              این شرکت هم کارش خوبه من باهاشون کار میکنم مشهده
                              این آدرس سایته یا یک عکس؟ لا اقل چند تا منو حالی هم می ذاشتن ما راضی بودیم.
                              شرکتی که سایتش فقط یک عکس هست چجور شرکتی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
                              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                                سلام به همه
                                با تشکر از دوستانی که اطلاعات خودشون رو اینجا برای همه قرار دادن
                                ------------------
                                من با فدک pcb کار کردم :حداقل فاصله رو 0.3mm گرفتم اما در برخی موارد فاصله هام به 0.254mm هم رسیده بود و برای via ها هم از 0.5 استفاده کردم
                                تقریبا تمامی پارامتر های معمول رو توی سفارشم درخواست داده بودم مثل چاپ عایق نسوز برای دو رو (همون چاپ سبز معروف که من قرمز رو انتخاب کرده بودم) چاپ راهنما سوراخ غیر متالیزه در سایز های مختلف و همینطور متالیزه در سایز های مختلف
                                برد نوع mix بود یعنی هم smd و هم dip داشت و فرکانس مدار در جاهای مختلف از فرکانس dc تا تقریبا 3GHz بود
                                برد رو خیلی خوب و با قیمت مناسب بهم دادن (برای دو عدد تقریبا 130 تومن شد (تا جایی که یادمه) )
                                دو رو متالیزه
                                سایز 165x227mm
                                اما از دوستانی که باهاشون قبلا کار کرده بودن شنیدم که توی مقدار ضخامت مس دقتشون زیاد بالا نیست فکر کنم 35 میکرون و 70 میکرون فقط میزنه که این مقدار بیشتر برای مدارات فرکانس پایین و یا نیاز به جریان دهی بالا مورد استفاده هست (برای اطلاع دقیق از ضخامتی که میزنن باهاشون تماس بگیرین) که برای بخش های فرکانس بالا توی طراحی معمولا به ضخامت های کمتر نیازه مثل 18 میکرون که با تماسی که با آلفا مدار صنعت گرفتم گفتن که 18 میکرون هم میزنن
                                18 میکرون == 0.5oz
                                35 میکرون == 1oz
                                70 میکرون == 2oz
                                بدلیل نارضایتی تیم نتونستم عکسای برد رو اینجا بزارم
                                توجه: توی متن بالا این قضیه ضخامت ترک مسی رو اشتباه گذاشتم درستش :
                                هر چه ضخامت لایه ترک مسی بیشتر بشه امپدانس لایه پایین تر میاد و همینطور هرچه عرض ترک مسی هم بیشتر بشه امپدانس اون ترک پایین تر میاد و هر چه ثابت دی الکتریکی جنس برد بالاتر بره امپدانس پایین تر میاد و هر چه ضخامت برد پایین تر بیاد امپدانس هم پایین تر میاد
                                شهید دکتر مصطفی چمران
                                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X