اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

سلام دوستان
    [move]:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:[/move]
    شادی رو در قالب کلام نمی شه بیان کرد :wow:
    فیبر چاپ شد :applause:
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییییییی یلللللللللللللییییییییی ممنونم
    از افراد زیر که به من کمک ویژه ای کردن تشکر می کنم :applause:
    (فرشته) و shahin2222 و ali.jojo7 و aliila و karapcb و علی علی پور ریکنده و مهران چمنی و امیر حسنی کاخکی و alinb1390 و ....
    و دوستانم در سایت آقایان :applause:
    ms2000 , alinb1390
    اگه امکانش براتون هست فیلم های زیر رو دانلود کنید کم حجم هست

لینک دانلود برای دوستانی که از اینترنت ذغالی (dial up) استفاده می کنند (حجم 600 کیلو بایت)

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/audio/chap2.rar

لینک دانلود برای دوستانی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنند(اگه امکانش هست این رو دانلود کنید بهتر معلومه) (حجم4 مگ)

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/audio/chap1.rar

اما هنوز کار تمام نشده
    روش مسعود رو که پرس کارت بود و خیلی سریع بود رو نتونستم انجام بده
    مسعود جان کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

تبریک میگم :applause: :applause: :applause: امیدوارم شروعی باشه برای موفقیت های بزرگتر

راستی یه نکته : اگه کاغذ زیر حرارت مستقیم نباشه بهتره (بیشتر بخاطر اطو میگم )... بخاطر همین میتونید یک تیکه پارچه نخی روی فیبر بذارید و از روی اون اطو بکشید ، خودم همیشه این کارو میکنم کلا بهتر جواب میده ...
      از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

سلام اولین نکته که به نظر من اینه که شما اول فیبر رو به اندازه کارتون برش بزنید بعد از پرس کارت یا اتو استفاده کنید.
        دومین نکته اینکه بین اتو و فیبر یک پارچه نخی یا کاغذی یا چیزی حائلی بذارین وقتی که هنوز طرح رو روی مس نذاشتین این پارچه رو روی مس بذارین و بعد که فیبر گرم شد پارچه رو بردارین و بعد طرح رو بذارین و باز روش همون پارچه رو بذارین و باز روی اونها اتو رو بذارین.
        شما ظاهرا قسمتی از فیبر رو سوزوندین.
        سومین نکته: وقتی که فیبر رو توی آب گذاشتین بذارین حسابی خیس بخوره و بعد برش دارین لایه های کاغذ رو با دست بکنید و دوباره توی آب بذارین و باز بعد از چند دقیقه برش دارین و بعد مسواک بزنید.
        برای روش پرس کارت که خیلی راحتتر و بهتر از اتو هست فقط نیازه که:
        1- ابتدا فیبر رو به اندازه طرحتون ببرین.
        2- قسمت مس فیبر رو با دستمال تمیز کنید.
        3- طرح رو روی مس فیبر بذارین و از دستگاه عبور بدین.
        موفق باشین.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دومین نکته اینکه بین اتو و فیبر یک پارچه نخی یا کاغذی ...
          شما ظاهرا قسمتی از فیبر رو سوزوندین.
          جدی می گی
          می گم چرا یه قسمتی از فیبرم قرمز رنگ شده :angry:
          وقتی که فیبر رو توی آب گذاشتین بذارین حسابی خیس بخوره و بعد برش دارین لایه های کاغذ رو با دست بکنید و دوباره توی آب بذارین و باز بعد از چند دقیقه برش دارین و بعد مسواک بزنید.
          چشم حتمی این کار رو هم می کنم :mrgreen:

دیدگاه

منم یه چند نکته به نظرم رسید
            اول اینکه به جای اسپری خشک از سیم ظرفشویی و مایع یا پودر رخت شویی استفاده کنید برای تمیز کردن فیبر
            دوم اینکه بعد از قرار دادن کاغذ روی فیبر برای 30ثانیه اتو را روی آن بگذارید و یه فشار ملایم بدید و بعد از اون اتو رو
            حرکت بدید
            و بعد از اتو کشی بزارید یکم فیبرتون خنک بشه!ضمنا آبی که میخواید فیبر رو بزارید داخلش کاملا جوش نباشه!چون بعضی
            مواقع باعث میشه که رنگ پخش بشه(دما حدود 60-70 خوبه)!
            :job:

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز mmh ببین دوست من کارت عالی بود دو سه اشکال کوچک مشاهده شد 1- فیبر را هر طوری که راحتی ببرید یا در اندازه مناسب بخرید 2- در مسواک کردن عجله نکن و ظرف اب هم کوچک بود من به شما گفتم یک کاغذ یا واسطه حالا هرچی که دوست داری بگذار فکر میکنم یادت رفت اشکال ندارد؟به عکس های زیر توجه کن؟
              [img]http://alinb1390.persiangig.com/other/image/0.jpg[http://alinb1390.persiangig.com/other/image/0.jpg/img]
              2-در عکس شماره 0 فیبر اندازه مدار است امامن طرح را از دو طرف طول فاصله دادم بخاطر همان مسئله هوا کشیدن و از طرفی که فاصله ندادم خوردگی کاملا مشخص هست و قطور کردن خطوط را ببین البته عکس تار هست میدانم متاسفانه فرصت کم هست این سه عکس برای سیلک هست کیفیت ها راببین

البته از همان روش اتو به صرف تر هست کاغذ فتو هر عدد 1000 تومن هست و شما 180 گرمی را انتخاب کنید .به هر حال هرکس روشی دارد اما روش اتو برای مدار های شلوغ جواب نمیدهد و گول نوشته ها و مقاله ها و...را نخورید چون خودشان از این روش ها استفاده نمکنند؟

دیدگاه

ببخشید عکس درست اپلودنشده بود شماره 0

دیدگاه

من هنوز فرصت نکردم فیلم رو دانلود کنم ببینم ولی خب خداروشکر که بالاخره درست شده...

موفق باشید.
                  فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

من با طلق ترانسپرنت یه ازمایش کردم ...
                    نتیجش خیلی خیلی نزدیک هست به روش کاغذ پشت بر چسب و دیگه مشکل نکشیدن کاغذ توسط پرینتر رو هم نداره ...
                    فقط نباید زیاد مدت اطو رو طولانی کنید وقتی حس کردید طلق کاملا به فیبر چسبیده 30 ثانیه اطو کشیدن رو ادامه بدید و بعد بزاریدش تو اب سرد تا خنک شه و بعد بکنید طلق رو ...
                    با سپاس

دیدگاه

ولی
                      من دو دفعه امتحان کردم
                      هر دو دفعه یا نصفه چاپ شد یا کاغذ جمع شد (مثل وقتی که پلاستیک داغ می شه)
                      البته این کاغذایی که تو دفتر خوشنویسی هست لوازم تحریری ها میفروشند خیلی عالیه
                      من با اونا می زنم و خیلی هم خوبه
                      مایلم با این ترنس پرنت هم یاد بگیرم
                      امیدوارم که علی آقا راهنمایی کنن چرا کاغذ خراب می شه

دیدگاه

احتملا بهتون طلق معمولی میدند ...
                        باید از یه جای معتبر بگیرید ...
                        من اول با اطو مطمئن شدم طلق ترانسپرنت باشه بعد پرینت گرفتم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          احتملا بهتون طلق معمولی میدند ...
                          باید از یه جای معتبر بگیرید ...
                          من اول با اطو مطمئن شدم طلق ترانسپرنت باشه بعد پرینت گرفتم ....
                          ترانس پرنت
                          وقتی چیزی خوب نیست چرا الکی ازش تعریف و تبلیغ میکنید !!!
                          کاغذ ترانس پرنت....چه مات و چه شفاف ....هردوش رو امتحان کردم
                          1-اون مدل مات ها که رنگ رو جذب خودشون میکننند و بدرد نمیخوره :NO:
                          2-اون مدل شفاف ها هم اگه روش بخوای مدار چاپی پرینت کنی مخصوصا اگه ترک های پرینت پهن باشه یا باریک..... به مشکلات زیادی بر میخوریم..نقطه نقطه پرینت میشه و کیفیتی نداره.
                          3-کاغذ بسیار حساس است به ( گرد و غبار -- پرز ) یعنی دارای الکتریسیته هست و آشغال به خودش جمع میکنه
                          4- اگه مستقیما با دست کاغذ رو لمس کنیم...بعد از پرینت اثر انگشتمون روی قسمت لمس شده می افته و کار رو خراب میکنه
                          5-پرینت بر روی اون پر رنگ و یک دست در نمیاد....جوری که برای روش لامینت 3-4تا پرینت از اون رو روی هم میزاشتم تا پر رنگ بشه و نور رد نشه.
                          6-وقتی پرینت یک دست نباشه و کمرنگ باشه....کار هم یک دست و تمیز در نمیاد
                          7-موقعی که حرارت بهش میخوره....کاغذ تغییر اندازه میده و کار رو خراب میکنه...
                          8-اینها ربطی به معمولی بودن یا نبودن نداره....نوع کاغذش اینجوریه...برای این کار هم ساخته نشده.
                          در آخر پیشنهاد من همون کاغذ پشت برچسبی مرغوب هست....
                          نوع مرغوب اون دارای برچسب زرد کم رنگ و نازک تری هست....طرف سفید کاغذ هم کاملا یک دست و فوق العاده سفید میباشد
                          موفق باشید......
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام .

دوستان کسی می دونه قیمت این دستگاه های پرس کارت تقریباً چنده ؟

انعطاف کم فیبر مسی باعث خراب شدن دستگاه نمیشه ؟

برای تهیه این کاغذ روغنی زرد ها باید به فروشنده لوازم تحریر بگم کاغذ لیبل میخوام ؟

پرینتر من مدل لیزری hp1020 هست خدا کنه مشکلی با ابن کاغذ لیبل زردها نداشته باشه :-S

1 - راسنی آقای mmh1 من فیلم شما را دیدم . شاید اشتباه کنم ولی به نظرم یک خورده موقع کار عجول هستین . البته این نطر من بود

2- موقع کار کردن بهتر هست که جسم فلزی صافی که فیبر مسی را روی آن اتو میکنین کاملا ً صاف نباشه بلکه یک خورده به طرف بالا انحنا داشته باشه . ( دوستانی که یک خورده دستشون توی کار هسن دلیلش را می دونن )

3 - همانطور که دوستان هم اشاره کردن تجربه نشون داده که اگه قبل از شروع به کار اندازه فیبر مسی دقیقا ً اندازه مدار برش داده شود بهتر است .

4 - من خودم همیشه از یک نوع کاغذ عکس که اینجا (خرم آباد ) هر دونه A4 اون 300 تومان هست ( البته قبل از گرون شدن دلار و مذاکرات 5+1 :-/ ) استفاده میکنم که نتیجه کار بد نیست . البته یک بار یادمه اون مغازه ای که ازش کاغذ میخریدم یک مدت بسته بود از مغاژه جفتیش عین اون کاغد را خریدم کار نکرد ! ( جلل خالق ) oo: حتی از 10 جای دیگه 10 مدل کاغذ تهییه کردم هیچ کدوم درست جواب نمیدادن ! برای همین اگه یک روزی خدایی نکرده اتفاقی برای اون مغازه بیوفته من بیچاره میشم چون مدار های من فقط با کاغذ های اون مغازه خوب کار میکنه . اگه خواستین آدرس میدم از اصفهان و تهران بیایید اینجا بخرین

5 - حتماً حتما ً موقع اتو کاری از یک یا چند لایه واسط کاغذ یا پارچه نسوز بین اتو و کاغذ گلاسه استفاده کنین .

6 - به نظر من در چاپ فیبر با استفاده از روش اتو و کاغذ گلاسه گاهی اوقات علاوه بر تجربه ، یک خورده هم به شانش شما بستگی داره که کیفیت فیبر چطور دربیاد !

7 - آخرین نصیحت من هم این هست که سعی کنید یاد بگیرید که پرینترتون را خودتون شارژ کنید چون بیرون که بدید شارژ کنن برای اینکه دوباره زود برید پیششون برای شارژ معمولا ً نصف ظرفیت کاتریج شما تونر میریزن ( مثل آرایشگاه سر کوچه ما که با اینکه من بهش میگم موهامو کاملا ً کوتاه کن باز کار خودشو انجام میده و فقط نوک موهام را کوتاه میکنه تا هفته دیگه دوباره برم پیشش بهش پول بدم ! ) همچنین معمولا ً بدشون نمیاد یک خورده هم تونر سوخته قاطی تونری که باهاش چاپگر رو شارژ میکنن کنن !

8 - در آخر عکس یک نمونه از فیبرهای را که با استفاده از اتو و کاغذ گلاسه برای ساخت رباتم چاپ کردم را اینجا میگزارم .

البته نمونه کارهای بعدی بهتر از آب در آمدن که متاسفانه تصویری ازشون ندارم .

خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

دوستان من تاپیک رو درست نخوندم و نمیدونم کسی قبلا گفته یا نه
                              من الان مدت هاست دارم از کاغذ های سوپر گلاسه براق استفاده میکنم و با این پربنتر های مال دوره بوق هست HP-Laser Jet 6L روش پرینت میگیرم ، واقعا پرینتر عالی هست، فقط با این مدل پرینتر لیزری میشه روی این کاغذ ها پرینت گرفت
                              PCB های که در میارم معمولا قطر خط هاش خیلی نازکه ولی با این کاغذ هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
                              دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

دوستان کسی می دونه قیمت این دستگاه های پرس کارت تقریباً چنده ؟
                                با اجازه آقا مسعود
                                راستش منم یکی از اینا رو با مشاوره داداش مسعود گرفتم
                                دیگه از دست فشار دادن اتو خلاص می شی
                                اگر بری و از مغازه هایی که از قدیم پرس کارت می کنن بپرسی حتمی یکی دست دوم دارن
                                من این رو 30 تومان خریدم و راضی ام
                                رای تهیه این کاغذ روغنی زرد ها باید به فروشنده لوازم تحریر بگم کاغذ لیبل میخوام ؟
                                آره
                                راسنی آقای mmh1 من فیلم شما را دیدم . شاید اشتباه کنم ولی به نظرم یک خورده موقع کار عجول هستین . البته این نطر من بود

2- موقع کار کردن بهتر هست که جسم فلزی صافی که فیبر مسی را روی آن اتو میکنین کاملا ً صاف نباشه بلکه یک خورده به طرف بالا انحنا داشته باشه . ( دوستانی که یک خورده دستشون توی کار هسن دلیلش را می دونن )
                                بله چشم
                                من خودم همیشه از یک نوع کاغذ عکس که اینجا (خرم آباد ) هر دونه A4 اون 300 تومان هست ( البته قبل از گرون شدن دلار و مذاکرات 5+1 ) استفاده میکنم که نتیجه کار بد نیست . البته یک بار یادمه اون مغازه ای که ازش کاغذ میخریدم یک مدت بسته بود از مغاژه جفتیش عین اون کاغد را خریدم کار نکرد ! ( جلل خالق ) حتی از 10 جای دیگه 10 مدل کاغذ تهییه کردم هیچ کدوم درست جواب نمیدادن ! برای همین اگه یک روزی خدایی نکرده اتفاقی برای اون مغازه بیوفته من بیچاره میشم چون مدار های من فقط با کاغذ های اون مغازه خوب کار میکنه . اگه خواستین آدرس میدم از اصفهان و تهران بیایید اینجا بخرین
                                راستش من هم رفتم یارو با بداخلاقی گفت نداریم یه سه چهار جا دیگه هم رفتم و رفتاری مشابه دیدم نمی دونم چرا نکنه ....
                                ولی همونطور که گفتم کاغذ کلاسه های دفتر های خطاطی خیلی خیلی نازک هست و همیشه همه طرح رو به طور کامل منتقل می کنه و من خیلی از این کاغذ ها راضی ام البته ناگفته نماند راهنمایی هایی که بچه ها در این تاپیک کردن هم خیلی موثر بود (مثلا مثل این که دستم نباید به بورد قبل از چاپ بخوره ... مسواک رو آروم بکشم... و ....)
                                بازم ممنون از راهنمایی ها تون من حتما سعی می کنم تاپیک رو یه بار دیگه نگاه کنم و راهنمایی های بچه ها رو تو کارم لحاظ کنم
                                واقعا ممنون :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X