اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

ببخشید دوست عزیز من کل تاپیک رو نخوندم اما پرینتر شما احتمالا CANON 4430 هستش که سرعت پرینتش خیلی بالاست و حتی بیشتر هم میشه !!
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

دوستان عزیزی که از کاغذ لیبل استفاده می کنند و مجبوراند اون برگه سفید روش رو بکنند و بندازند !!!!
      بهتره برید لوازم تحریر ها بگید کاغذ موم می خوام !!!!!!!!
      همین !
      اون قسمت زرد رنگ پشت کاغذ لیبل اسمش موم هستش !!
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام به دوستای خوبم .داشتتم رد میششدم.دیدم مشکلاتی که من دو سال قبل داشتم رو دارن .با خودم گفتم تجربه ای که من تو این راه رو بدست اوردم با دوستان مطذح کنم.هم دوستان از تجرببم استفاده کنن .هم یه صلوات برا من بفرستند .اساس روش من اینجریه که ابتدا یه پیمانه تینر فوری 20000 را با سه پیمانه الکل باهم مخروط میکنیم .مرحغله دوم طرح فیبر رو توی یه کاغذ a4 معمولی و نه کاغذ گلاسه(تاکید میکنم کاغذ معمولی پرینت میگیرین) .مرحله سوم اماده کرئن و سممباده زدن فیبره که خیلی مهمه و مهمه که بعد از شستن فیبر انگشت با فیبر لمس نشه .مرحله 4 .ابتدا مخروط الکل و تینر رو بهم بزنید یا تکان دهید . سپس کاغذ پرینت شده رو روی فیبر با گیره کاغذ محکم میکنین . بهد مخروط رو با پنبه به سطح فیبر میمالید .مقدار کم و نه مقدار زیاد .بعد کاغذ رو روی فیبر میچسبانید و مدت 10 ثانیه بدون حرکت ذر همین حالت باقی بمانید .بعد گیره ها را با ز کرده و با دو انگشت شصت در حالی که یکی از انگشت ها کاغذ رو روی فیبر میفشارید .با شصت دیگری محکم کاغد روو روی فیبر مالش دهید تا 1 دقیقه .مرحله 5/فیبر رو داخل اب انداخته و یک دقیفه خیس بخورد .بعد در اورده با انگشت اشاره ارام ارام لایه های کاغذ رو جدا کنید .توجه کنید نباید کاغذ رو بکشید .بلکه باید لایه لایه کاغذ رو جدا کنید .بعد از اینکه کاغذ رو جدا کردید .یک مرحله و برای نصبیت جوهر رو ی فیبر فیبر رو بابتدا با یک کاغذ معمولی روی ان قرار دهید و برای مدت 20 ثانیه حرارت دهید با اتو /.مرحله 7 جدا کردن اضافه کاغذ باقی مانده روی فیبر ممیباشد که باید با مسواک ارام ارام اننجام شود .البته این روش نیار به تمرین دترد .توصیه میکنم ابتدا با کاغذ کوچک قبق گیری کنید و بعدد سراغ کارهای بزرگ تر بروید .کیفیت این روش از لمینت ه بالاتر یباشد و من خطوط 0.2 رو هم با این روش دارم انجام میدم .صلولت هم یادتون نره

دیدگاه

سلام به دوستان
          تشکر از اینکه تجربه ات در اختیار دیگران میگذارید.
          روش تون تست کردم ،تینر 20000 نداشتم به جاش 10000 بیشتر ریختم و دیگه اینکه کاغذ روی برد گذاشتم بعدش محلول تینر الکل روش ریختم ، چون اینجا اتو نداشتم از هویه سشواری استفاده کردم .
          ازنتیجه راضی ام

دیدگاه

سلام
            وقت همگی بخیر

برای چاپ PCB به روش اتو کاغذ های مختلفی را تست کردم
            یک ورق کاغذ زرد رنگ پیدا کردم که یک طرفش خیلی شفاف و لیز هست و می تونه به طور کامل جوهر را به PCB منتقل کنه (جوهر اصلا روی کاغذ نمی نونه )اما متاسفانه نمی دونم اسمش چیه و از کجا تهیه کنم.
            می خواستم اگر دوستان تجربه این دارند راهنمایی فرمایند
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
              سلام
              وقت همگی بخیر

برای چاپ PCB به روش اتو کاغذ های مختلفی را تست کردم
              یک ورق کاغذ زرد رنگ پیدا کردم که یک طرفش خیلی شفاف و لیز هست و می تونه به طور کامل جوهر را به PCB منتقل کنه (جوهر اصلا روی کاغذ نمی نونه )اما متاسفانه نمی دونم اسمش چیه و از کجا تهیه کنم.
              می خواستم اگر دوستان تجربه این دارند راهنمایی فرمایند
              با تشکر
              سلام. به این نوع کاغذ کاغذ گلاسه میگن. از لوازم التحریر فروشی ها تهیه کنید. البته من خودم کاغذ گلاسه یک رو سفید توی کارهای دانشگاه و مجلاتی که داشتم بود و بردم اون طرفش رو پرینت گرفتم. باید دقت کنید که بین پرینت و اتو فاصله نیفته در این صورت چاپ خوب نمیشه.
              دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X