اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مینی دریل ستونی و دستی و سوراخکاری برد

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش سوراخ کاری دقیق برد با سه نظام های لق

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام. بله.یک پایه که به دریل های کوچک بخوره که دیگه لازم نباشه به دستمون بگیریم و سوراخ کنیم.با کشیدن اون اهرم به سمت پایین سوراخ کنه.آخه تو سوراخ کاری های زیاد دست خسته میشه.
    پایه دریل هم واسه سوراخ کاری خوبه و بیشتر به عمود بودن سوراخ و درست بودن اندازش کمک میکنه البته باید یه گیره هم بگیرین و برد رو روش ببندین تا کمی سنگین بشه و در هنگام سوراخ کاری حرکت نکنه
    برای اینکه مینی دریل هم روی وصل بشه میتونی بدی تراشکار واست یه تبدیل بسازه و اون رو ببندی رو پایه یا بهش جوش بدی ...
    با سپاس

دیدگاه

سلام
      نیو کیت یه دریل با پایه عمودی داره که دیمر هم داره اون باید به کارت بیاد...

دیدگاه

با سلام
        دوستان من چند روز پیش یک مته از نیو کیت خریدم و باهاش چند تا فیبر فایبر گلس سوراخ کردم و حالا کند شده
        آیا مشکل از مته بوده یا اینکه این فیبر ها باعث کند شدن مته میشن ؟؟
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          با سلام
          دوستان من چند روز پیش یک مته از نیو کیت خریدم و باهاش چند تا فیبر فایبر گلس سوراخ کردم و حالا کند شده
          آیا مشکل از مته بوده یا اینکه این فیبر ها باعث کند شدن مته میشن ؟؟
          با تشکر
          نه ، مشکل از جنس بد مته ها هست ...

دیدگاه

محمد جان مته الماسه نخریدی؟؟ مته های الماسه خیلی ضریف هستن و با کوچکترین انهنایی میشکنن و اصلا بدرد سوراخکاری فیبر نمیخورن و سریع میشکنن...
            مته هایی بدرد سوراخ کاری فیبر میخورن که مقداری نرم باشن و خم بشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              محمد جان مته الماسه نخریدی؟؟ مته های الماسه خیلی ضریف هستن و با کوچکترین انهنایی میشکنن و اصلا بدرد سوراخکاری فیبر نمیخورن و سریع میشکنن...
              مته هایی بدرد سوراخ کاری فیبر میخورن که مقداری نرم باشن و خم بشن
              سلام
              مهدی جان الماسه خریدم مشکل اینه که زود کند میشن و یک فیبر رو خیلی طول می کشه تا سوراخ کنند
              به قول علی آقا جنسشون دیگه بدرد نمی خورن .

دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی.من تازه عضو این سایت شدم.یکم بحث شما رو که خوندم دیدم جالب بود.کار من در اصل طراحی فیبر و تولید اون هستش.
                در حدود 5 سال پیش که شروع به یاد گیری ساخت فیبر کردم به خاطر اینکه تو یه شهر بدون امکانات زندگی می کردیم حتی به سه نضام هم دسترسی نداشتم.از ترمینال های(ترمینال با روکش پلاستیکی بی رنگ که داخکش لوله کوچیک مسی با دو تا پیچ هست) برق به نوان سه نظام استفاده می کردم که حتمی همتون دیدید.خوب دیگه خودتون ببینید که با چی داشتم کار میکردم.بعد از مدتی کار کردن سوراخ کاری هایی که انجام می دادم دقیق در می اومدن.فقط کافیه که اول مته رو بذارید جای پد و بعد کلید برق رو وصل کنید. :icon_razz: سرعت کار کم میشه ولی دقتش خوبه.برای کارایی با دقت بالا در حال حاضر ار مته cnc استفاده می کنم اوایل تابستون حدود 2200 تومن خریدم خیلی تیزه کیفیتش خیلی بالاست از همه مهمتر هم اینکه تهشون 5 میل هستش و به راحتی به دریل های بزرگ هم وصل می شن.اگه موقع سوراخ کاری کج نکنیدش فک کنم چند سالی از یه مته بتونید استفاده کنید.
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

بچه ها این مشکلاتی که شما میگیدمن هم قبلا داشتم 2 3 تا سه نظام عوض کردم رفتم مینی فرض انگشتی خریدم اما فایده نداشت تا اینکه این مشکل رو با یک کار ساد حل کردم اون موقع که pcb طراحی میکنی و موقعی که می خواهید پرینت بگیرید hole رو بزنید تا داخله پین ها خالی بمونه وقتی طرحتون رو روی pcb انداختید با یک چیز نوک تیز توی حفره ها رو خالی کنید سرجمع 10 دقیه هم طول نمیکشه بعد که این کار رو کردید بندازید توی اسید وقتی از اسید بیاد بیرو داخل پین ها خورده شده و دیگه نیازی به میخ و پونس نیت یه سوراخ مناسب دارید که به محض اینکه مته رو بندازید داخل حفره گیر میکنه و دیگه بیرون نمی یاد من توی 10 دقیه بالای 100 سوراخ رو با کیفیت بالا میزنم
                  قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                    بچه ها این مشکلاتی که شما میگیدمن هم قبلا داشتم 2 3 تا سه نظام عوض کردم رفتم مینی فرض انگشتی خریدم اما فایده نداشت تا اینکه این مشکل رو با یک کار ساد حل کردم اون موقع که pcb طراحی میکنی و موقعی که می خواهید پرینت بگیرید hole رو بزنید تا داخله پین ها خالی بمونه وقتی طرحتون رو روی pcb انداختید با یک چیز نوک تیز توی حفره ها رو خالی کنید سرجمع 10 دقیه هم طول نمیکشه بعد که این کار رو کردید بندازید توی اسید وقتی از اسید بیاد بیرو داخل پین ها خورده شده و دیگه نیازی به میخ و پونس نیت یه سوراخ مناسب دارید که به محض اینکه مته رو بندازید داخل حفره گیر میکنه و دیگه بیرون نمی یاد من توی 10 دقیه بالای 100 سوراخ رو با کیفیت بالا میزنم
                    hole رو که حتما باید بزنید وگرنه باید با cnc سوراخ کاری کنید
                    ولی بحث سر لقی سر سه نظام هست و حتی با میخ هم حفره ها رو عمق دار کنید باز اگه سر سه نظام لق باشه کار خراب میشه
                    بهترین سه نظام هم همون سه نظام دو طرف طلایی هست که یه ذره لقی هم نداره
                    فقط توجه کنید نباید سه نظام رو خیلی سفت کنید که هم خودش خراب میشه هم لق میزنه
                    اون سری که به موتور وصل میکنید رو با انبر دست (نه خیلی محکم) سفت کنید
                    ولی اون سری که به مته وصل میشه رو فقط با دست سفت کنید و خیلی بهش فشار نیارید
                    با سپاس

دیدگاه

من گفتم شاید این سوراخ ها رو نمی زنید که این طوری میشه خودم از این مینی فرض های کوچیک استفاده می کنم قبلا قیمتش 15 بود الان شده 40 تومن لغزش فوق العاده کمی داره سرعت کار هم میره بالا خوش دست هم هست
                      قم الکترونیک

دیدگاه

یه چیزی در مورد نحوه بستن سه نظام عرض کنم خدمتتون اینه که در وحله اول شما هر چقدر موتور رو تو دستتون محکم تر بگیرید به همون اندازه لرزش حاصل از دوران روتور به سه نظام منتقل میشه.هرچه قدر سه نظام رو سفت تر ببندید به همون اندازه لرزش حاصل از دوران روتور که به سه نظام اعمال شده به مته اعمال میشه.با این اوصاف خودتون به نتیجه برسید که چی میشه :دی . من یه دریل نیمه خودکار درست کردم که هروقت فهش فشار اعمل میشه شروع میکنه به روشن شدن از همون سه نظام های آشغال معمولی استفاده می کنم به هیچ وجه هم لق نمیزنه اگر وقت شد عکس اون دریلم رو هم که درست کردم رو بهتون نشون می دم
                        حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                          اسید مگه مس رو نمیبره ؟
                          فیبر که جنسش مس نیس پس چطوری حفره رو عمیق میکنه ؟ :eek:

:applause: :wow:
                          3نزام دو طرف طلایی 13 سالگی خواستم دریل درست کنم با آرمیچر .1دونه خریدم 2 سال بدش یه کار دیگه باهاش داشتم پیداش نکردم یکی دیگه خریدم . الانم جفتشو پیدا کردم. هر دوتاش 1000 تومن نشد
                          واقعا هرچیزی خار بیاد یک روز بکار میاد
                          فقط چه موتوری خوبه ؟؟؟
                          تو دقت کار موتور مهمه ؟ آرمیچر کوچیکا جواب میده ؟ یا دور باید بالا باشه ؟

ولی به نظرم هر چی دور پایین تر باشه وقت بیشتر میخواد ولی دقت و راحتی رو میبره بالا تر درسته ؟
                          با همه چی ساختم
                          تا همه چی ساختم
                          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

اسید مگه مس رو نمیبره ؟
                            فیبر که جنسش مس نیس پس چطوری حفره رو عمیق میکنه ؟ :eek:
                            سوال اولت که جوابش معلومه
                            سوال دومت هم باید بگم مثل اینکه شما تا حالا فیبر مسی نیدیدی مگه ما گفتیم فیبر جنسش مسه یه لایه نازک داره روش که وقتی توی محل سوراخ های پین ها رو از جوهر پرینتر خالی کنی وقتی میزه داخل اسید اون لایه مسی از بین میره و یه برامدگی داخا هر پین به وجود میاد که سوراخکاری رو راحت میکنه
                            قم الکترونیک

دیدگاه

سعی کنید تا جای ممکن سرعت دریل تون بالا باشه چون هم سرعت کارتون بالا تر میره و هم مته دیر تر کند میشه

دیدگاه

با سلام
                                من از روش اتو استفاده میکنم و بعد از اسید کاری برد با آب شستشو میدم و بدون اینکه جوهر رو پاک کنم سوراخ کاری رو انجام میدم توی این حالت مته خیلی کمتر از محلی باید سوراخ بشه خارج میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X