پاسخ : ساخت مینی دریل ستونی و دستی و سوراخکاری برد
درود
از روی همین آموزش، یک مینی دریل ستونی فوقآالعادّه ساختم. دقیقه. امّا بزرگآترین مشکلی که داره (که اتّفاقاً خود همین آموزش نیز دارای این مشکل هست)، اینه که سر متّه بطورکامل ثابت نیست، و در بازه یک سانتیآمتر (نیم سانت چپ، نیم سانت راست)، حرکت میآکنه، و بمراتب دقّت عمل دستگاه رو پائین آورده. فکر کنید قصد داشته باشیم یک فیبر رو سوراخ کنیم..!
تصویر ذیل، مربوط به دستگاه من هست..:
یک رشته سهآتایی چراغ LED نیز در دیر ستون آرمیچر تعبیه کردم، که سطح کار رو بشدّت روشن میآکنه..!
بهآترین کار اینه که از برق دوازده ولت آداپتور استفاده کنید، تا افت ولتاژ نداشته باشه.
البت، قصد دارم یک هیتآسینک کوچک همراه یک فن کوچک بروی آرمیچر تعبیه کنم، تا حین فشار سوراخآکاری، داغ نشه و صدمه نبینه..
نکته مهم در باب ساخت کلّیه دستگاهآهای چوبی که فشاری رو متحمّل میآشند، اینه که هنگام پیچآکاریآها، درون سوراخآها رو با چسبآچوب پُر کنید، و همچنین دور شیارهای پیچآها رو نیز با چسبآچوب آغشته نمائید. با این کار، پیچآها چند برابر محکمآتر میآشند، و هرگونه فشاری رو براحتی تحمّل خواهند کرد..
نوشته اصلی توسط کلبه دار
درود
از روی همین آموزش، یک مینی دریل ستونی فوقآالعادّه ساختم. دقیقه. امّا بزرگآترین مشکلی که داره (که اتّفاقاً خود همین آموزش نیز دارای این مشکل هست)، اینه که سر متّه بطورکامل ثابت نیست، و در بازه یک سانتیآمتر (نیم سانت چپ، نیم سانت راست)، حرکت میآکنه، و بمراتب دقّت عمل دستگاه رو پائین آورده. فکر کنید قصد داشته باشیم یک فیبر رو سوراخ کنیم..!
تصویر ذیل، مربوط به دستگاه من هست..:
یک رشته سهآتایی چراغ LED نیز در دیر ستون آرمیچر تعبیه کردم، که سطح کار رو بشدّت روشن میآکنه..!
بهآترین کار اینه که از برق دوازده ولت آداپتور استفاده کنید، تا افت ولتاژ نداشته باشه.
البت، قصد دارم یک هیتآسینک کوچک همراه یک فن کوچک بروی آرمیچر تعبیه کنم، تا حین فشار سوراخآکاری، داغ نشه و صدمه نبینه..
نکته مهم در باب ساخت کلّیه دستگاهآهای چوبی که فشاری رو متحمّل میآشند، اینه که هنگام پیچآکاریآها، درون سوراخآها رو با چسبآچوب پُر کنید، و همچنین دور شیارهای پیچآها رو نیز با چسبآچوب آغشته نمائید. با این کار، پیچآها چند برابر محکمآتر میآشند، و هرگونه فشاری رو براحتی تحمّل خواهند کرد..
سپاسم
سلام
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم دوست عزیر
و تبریک دیگه درباره ساخت دستگاهتان
شما میتونید ته مته رو ببرید ( یعنی مته رو کوچیک ) کنید که در این صورت مقدار کمتری از مته بیرون قرار میگره که این خیلی جلوی لرزش رو میگیره
نکته دوم اینه که شما اول مته رو جای مورد نظر تنظیم کنید و بعدش روشن کنید ( یه شستی در بهترین مکان که بتونید راحت باشید
نکته سوم که اگه از سه نظام دو طرفه استفاده کنید بازم خیلی لرزش شما میاد پایین
سلام دوست عزیز
شما باید از دو تا میله صاف و صیقلی استفاده کنید و 4 تا بوش برنجی یا بلبرینگ خراب به شرطی که سوارخ وسط با میله مورد نظر مماس باشه و لقی نداشته باشه استفاده کنید
روی یه صفحه هر سمتش دو تا بوش یا بلبرینگ را نصب کنید خیلی نرم بلا و پایین میره و موتور را روش نصب کنید
و بقیه مواردی که دوستان اشاره کردند را در نظر بگیرید خیلی عالی میشه
من خودم خیلی وقت هست دنبال ساختش هستم لوازم را هم تهییه کردم اما مشغله کاری نشده تا حالا وقت بزارم سرهم کنم
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
بهتریت و دقیق ترین دریل های ایستاده از فلز ساخته میشن
از میله ای سنگ خورده مثل :
این اسمش هست بال اسکرو ومثل آینه می درخشه
البته گران هست ولی کاملا دقیق
که در ساخت cnc استفاده میشه :nice:
خودم هم یکی خواهم ساخت ولی حیف پسرخاله ام وقت نداره
چون اوت تراشکاره وسایل مسایل برای اینجور کار ها زیاد داره چوب نیست که میخ بکوبم
از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
--------------------------------------------------------
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
ممنون. منظورم از عدم ثبات سر متّه، این نبود. منظورم کلّ بدنه متحرّکه..
بخاطر اینکه ریل کشویی بخاطر روان بودنش بطورکامل فیت نیست، کلّ مجموعه (پایه چوبی آرمیچر - آرمیچر)، در بازه نیم سانتی متری (2.5 میلیمتر چپ و 2.5 میلیمتر راست)، تکان می خوره.
فیلمی ازش تهیه کردم. لطفاً لینک زیر رو ببینید :
سلام به شما دوست عزیز.
موضوع قبلی که بود اموزش کاملی نداشت و من ایت تاپیکو ایجاد کردم تا تجربه ی خودم رو به اشتراک بزارم و شماهم تجربتونو به اشتراک بزارید.
شما می تونید این دریل رو با آرمیچر یا مثل من با فرز مینیاتوری بسازید.
خوب اول وسایل مورد نیاز برای ساخت این دریل
تخته ام دی اف با ابعاد :7*2 دو عدد، 10*10 دو عدد
سلام
کسی برد دولایه که خطوط مسی روی برد رو بشه به خطوط پشت برد اتصال دهیم کار کرده؟
منظورم اون موقعی هست که قطعه ای روی برد نیست مانند تصویر زیر!
چطور میتونم برد رو سوراخ کنم و این کار رو روی برد انجام بدم راهی هست؟
Nobody knew her name
But she turned up just the same
There was a knock on the door
A thump on the floor
And the party turned insane
As she called out her na-a-a-ame
And then she walked in looking like dynamite
She said, "Now come along boogaloo through the night"
And by the way she's moving, well Dyna might
Might she not, with all she's got
She's got the whole town lighting up dynamite
Nobody quite knowing what to do wrong or right
But they all know Dyna is dynamite
And they're right
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
بنده قبلا تو فکر بودم که یه مینی دریل ستونی بسازم برای راحتی کار اما خوب که فکرش کردم دیدم که چند تا مشکل وجود داره
1_ ساییده شدن چهار نظام های موجود در بازار
2_لق زدن اکثر مته ها در چهار نظام های موجود
3_دردسر ساخت مینی دریل ستونی و لرزش های احتمالی و دقت کم
4_قدرت کم موتور برای سوراخ های بزرگتر از 1 میلی متر
یه نکته که اینجا گفتنش لازمه اینه که یکی از دلایل کند شدن مته ها سرعت بالای مینی دریل های موجود هست برای کار سوراخ کاری بیشتر قدرت لازمه و کمتر سرعت .
این دلایل باعث شد که کلا قید کار کردن با این سیستم مینی دریل و چهار نظام های موجود رو بزنم و به دنبال یه سیستم اساسی باشم . . .
این شد که گشتم و این محصول رو پیدا کردم و با قیمت 290 هزار تومان خریداری کردم .
الان که به دستم رسیده میبینم واقعا راحت میشه باهاش کار کرد و باید بگم که خدا رو شکر این یکی دیگه هیــــــــــچ مشکلی نداره
مزیت های این سیستم :
1_استفاده از یک دریل که خودش مزایای بسیاری داره و همین که بگیم صنعتی هست یعنی نه سه نظامش لق میزنه نه سایده میشه و از مته 0.5 تا هر شماره ای بخواید رو میگیره .
2_راحتی استفاده و دقت بالا در سوراخ کاری
3_قدرت بالا برای انجام هر عمل سوراخ کاری چه برای فیبر مدار چاپی باشه چه هر چیز دیگه ای که بخواید سوراخ کاری کنید
4_به دلیل سنگین بودن دریل و محکم بسته شدن توسط پایه تحت هیچ شرایطی نوک مته روی سطح برد هنگام سوراخ کاری لیز نمیخوره و دقیقا هر جا رو بخواید میتونید سوراخ کنید .
عکس و مختصر فیلمی از این دستگاه رو براتون قرار دادم شاید مورد پسند دوستان قرار بگیره و یکی تهیه کنن و خیال خودشون رو برای همیشه راحت کنن ضمنا این جا صراحتا اعلام میکنم که هدف از این پست تنها و تنها نشان دادن راهی مناسب و راحت و قابل اعتماد برای سوراخ کاری بردهای مدار چاپی به دوستان و همکاران هستش . فیلم با حجم 2 مگ :
سلام به همه
من قبلا یه سه نظام خریده بودم با یه موتور که مشکلش لنگ بودن مته بود و خارج از مرکز میچرخید و سر میخورد روی برد
تقریبا این شکلی
بعد یه مینی فرز از دیجی کالا خریدم که اونم مشکلش سرعت بالا بود ینی تا به خودت بیایی و نوک مته رو تنظیم کنی ، فیبر سوراخ شده بود
دقیقا این شکلی:
یه مدتی هست که دریل خودم ساختم که با پاور کامپیوتر و یه اسپید کنترول و موتور معروف 775 کارمیکنه با یه سه نظام آچاری مینیاتوری و مته مخصوص "کارباید"
تنظیم سرعت هم دست خودم و خیلی دقیق عالی
اینم شکلش:
اینم مته مخصوص فیبر که خییلی حرفه ای هست مزیتی که این مته ها دارن اینه که همه پلیسه فیبر رو خارج میکنه و نیازی به تمیزکاری مجدد فیبر بعد از سوراخکاری نیست و برای سوراخایی که قراره متالیزه بشن خوبه
اگر کسی راهنمایی خواست در تلگرام (arazsoft@)در خدمتم
جدیدترین ویرایش توسط shahryarii; ۱۳:۵۱ ۱۳۹۸/۰۹/۲۳.
سلام به همه
من قبلا یه سه نظام خریده بودم با یه موتور که مشکلش لنگ بودن مته بود و خارج از مرکز میچرخید و سر میخورد روی برد
تقریبا این شکلی
بعد یه مینی فرز از دیجی کالا خریدم که اونم مشکلش سرعت بالا بود ینی تا به خودت بیایی و نوک مته رو تنظیم کنی ، فیبر سوراخ شده بود
دقیقا این شکلی:
یه مدتی هست که دریل خودم ساختم که با پاور کامپیوتر و یه اسپید کنترول و موتور معروف 775 کارمیکنه با یه سه نظام آچاری مینیاتوری و مته مخصوص "کارباید"
تنظیم سرعت هم دست خودم و خیلی دقیق عالی
اینم شکلش:
اینم مته مخصوص فیبر که خییلی حرفه ای هست مزیتی که این مته ها دارن اینه که همه پلیسه فیبر رو خارج میکنه و نیازی به تمیزکاری مجدد فیبر بعد از سوراخکاری نیست و برای سوراخایی که قراره متالیزه بشن خوبه
اگر کسی راهنمایی خواست در تلگرام (arazsoft@)در خدمتم
سلام دوست عزیز،
سه نظامی که روی ارمیچره بستی (همین عکسه که بگراندقرمزداره)سه نظامش چندخریدی و از چه فروشگاهی خریدیش؟؟؟
دیدگاه