اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاریخ مصرف لامینت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاریخ مصرف لامینت

نوشته اصلی توسط student2011
    ببخشید نمیخام از موضوع منحرف بشم ولی دقیقش 7 در 1000 هست.یعنی 7 گرم سود در یک لیتر آب.
    7 گرم یا 0.7 گرم؟ چون 7 گرم میشه یه مینی تپه!!! :eek: میشه PH شو بگید؟ من PH سنج دارم :rolleyes:

و اینکه چقدر باید برای ظهور لامینت توی این محلول بمونه؟

دیدگاه

تا یادمه 7 در هزار بود ولی ph شو نمیدونم. هرچقدر هم غلیظ تر باشه زمان کمتری میخاد.خیلی وقته دست به مواد نزدم
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

یکی بیاد یک پاسخ قطعی بدهد می خواهم شروع کنم! :mrgreen:
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

شرایت نگهداری:مکان تاریک سرد و خشک
          ماده ظهور لامینت:سود سوز آور
          میزان سود در آب: تجربی(فعلا)
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

برای ظهور لامینیت سود سوزآور ،جوش شیرین یا بیآ‌کربنات سدیم با فرمول NaHCO۳ و همچنین وایتکس خیلی مناسب اینکار نیست.بهترین محلول و چیزی که تو صنعت داره از اون استفاده میشه کربنات سدیمNa2CO3 و یا کربنات پتاسیم میباشد.برای ساخت محلول هم شما باید بسته به خلوص موادی که دارید استفاده میکنید ی10 تا 15 گرم از پودر کربنات رو با یک لیتر آب مخلوط کنید.یادتون باشه بهترین دمای کار برای این محلول 30 درجه سانتی گراد با 5 درجه تلرانسه.همچنین پیشنهاد میکنم از دست کشیدن روی فیبر در هنگام ظهور خود داری کنید و اگر میتونید محلول رو روی فیبر اسپری کنید (بهترین حالت) و اگر هم نه حتما در زمان غوطه وری در محلول ظهور باید فیبر یا محلول در حرکت باشند.این رو هم فراموش نکنید : کربنات پتاسیم برای خطوط زیر 10 میل بهتر عمل میکنه.
            زکات علم،نشر و پخش آن است.
            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X