اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

من هر دوشو یاد دارم آلتیوم یه چیز دیگس آخرشه

دیدگاه

به نظر من نرم افزار پروتئوس یوزر فرندلی تر هست.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        نه عزیزم این اتفاق نمی افته
        شما اگه نتونستی مشکل رو حل کنی از Rule خروچی بگیر و اگه تغییر کرد Import کن
        من با DXP2004 کار میکنم. حالا مشکل با Export و Import کردن Rule ها برطرف میشه تقریبا ولی خیلی جالبه نمیدونم چرا این مشکل رو من دارم . فک میکنید علتش چی میتونه باشه؟ آیا رول هارو باید زمان طراحی شماتیک تعیین کرد؟چون من موقع طراحی PCB این کارو میکنم!!! / L-)
        خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

کسی با dex2000 کارکرده. این برنامه هم خیلی جالبه. لا اقل کتابخانه خیلی بزرگی داره.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

به نظر من برای طراحی PCB به صورت حرفه ای Altume بهترینه.حتی با این نرم افزار میتونی امپدانس Track ها تو حساب کنی که فکر نمیکنم پروتیوس اینکار رو انجام بده.

دیدگاه

شاید حق با شما باشه ولی این همه امکانات را فکر میکنید چقدر استفاده می کنیم. چند تا مدار ممکنه طراحی کنیم که توش بخواهیم امپدانس ترک ها حساب کنیم. اصلا فکر می کنید مداری که امپدانس یک ترک توش تاثیر داشته باشه روی برد وقتی ساخته بشه جواب بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                شاید حق با شما باشه ولی این همه امکانات را فکر میکنید چقدر استفاده می کنیم. چند تا مدار ممکنه طراحی کنیم که توش بخواهیم امپدانس ترک ها حساب کنیم. اصلا فکر می کنید مداری که امپدانس یک ترک توش تاثیر داشته باشه روی برد وقتی ساخته بشه جواب بده؟
                دوست عزیز شما توجه به این موضوع نمیکنید چون ما عادت کردیم همینطوری یک طراحی پی سی بی انجام بدیم واین موضوعاتش برامون زیاد به چشم نمیاد ولی شما در پروژه های مخابراتی و فرکانس بالا و در محیط صنعتی که نویز زیاده طراحی پی سی بی خیلی مهمه و حتما باید اینجور چیزها رو بهش توجه کنید!
                ضمنا نرم افزار Altume تخصصی برای همین منظور طراحی شده و چون پیچیدگی خاص خودش رو داره میگن خوب نیست ولی پروتیوس که راحته کار کردن باهاش همه میگن خوبه!!
                این ملاک انتخاب و بهتر بودن یک نرم افزار نمیشه.
                موفق و پیروز باشید

دیدگاه

هنوز دعوا بین آلتیوم و پروتئوس ادامه داره ؟؟؟!!!
                  آقایووون صلوات بفرستید ...
                  * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                  * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                  *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                  حضرت علی(ع)
                  آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                    دوست عزیز شما توجه به این موضوع نمیکنید چون ما عادت کردیم همینطوری یک طراحی پی سی بی انجام بدیم واین موضوعاتش برامون زیاد به چشم نمیاد ولی شما در پروژه های مخابراتی و فرکانس بالا و در محیط صنعتی که نویز زیاده طراحی پی سی بی خیلی مهمه و حتما باید اینجور چیزها رو بهش توجه کنید!
                    ضمنا نرم افزار Altume تخصصی برای همین منظور طراحی شده و چون پیچیدگی خاص خودش رو داره میگن خوب نیست ولی پروتیوس که راحته کار کردن باهاش همه میگن خوبه!!
                    این ملاک انتخاب و بهتر بودن یک نرم افزار نمیشه.
                    موفق و پیروز باشید
                    دوست عزیز چند نفر از ما پروژه های آنچنانی مخابراتی و فرکانس بالا طراحی کردیم یا در آینده می کنیم که نیاز باشه حتما با آلتیوم کار کنیم و اون را یاد بگیریم. اصلا یک سئوال دیگه مگه همه ما که با ویندوز یا کامپیوتر کار می کنیم باید کامپیوتر طراحی کنیم یا طراحی کردیم یا کی هست که بگه به کل ویندوز مسلط هست. بهتر نیست کار را به کاردان بسپاریم؟؟؟ هر کسی باید در فراخور کارش با نرم افزار های خاصی کار کنه. من هر زمانی یک مدار آنچنانی طراحی کردم که نیاز به پروتل داشت میدم PCB را متخصصش برام انجام بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                      دوست عزیز چند نفر از ما پروژه های آنچنانی مخابراتی و فرکانس بالا طراحی کردیم یا در آینده می کنیم که نیاز باشه حتما با آلتیوم کار کنیم و اون را یاد بگیریم. اصلا یک سئوال دیگه مگه همه ما که با ویندوز یا کامپیوتر کار می کنیم باید کامپیوتر طراحی کنیم یا طراحی کردیم یا کی هست که بگه به کل ویندوز مسلط هست. بهتر نیست کار را به کاردان بسپاریم؟؟؟ هر کسی باید در فراخور کارش با نرم افزار های خاصی کار کنه. من هر زمانی یک مدار آنچنانی طراحی کردم که نیاز به پروتل داشت میدم PCB را متخصصش برام انجام بده.
                      سلام
                      دوست عزیز هر کسی مختاره با توجه به توانایی ها و قدرت یادگیری و زمان موجودش برای خودش برنامه ریزی کنه!! شما شاید نخوای طراحی حرفه ای PCB یادبگیری! مختاری !!
                      حرف های من فقط جنبه ی مقایسه بین دو تا نرم افزار رو داشت ولی شما جنبه شخصی قضیه رو بیان کردید!!!!
                      اینجا یک انجمن علمی برای بحث علمی است نه جای بیان عقاید شخصی!!!
                      موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام
                        اولا 2 ماه از پست قبل گذشته و حالا چرا جواب میدین نمی دونم.
                        ثانیا اگر حرف من عقیده شخصی هست حرف شما هم همینطوره.
                        ثالثا هر کسی برای ابراز عقایدش آزاده مگر اینکه امثال شما مهر های مختلف روش بزنین و مثلا حرف خودتون را علمی و حرف من را عقیده شخصی بدونین.
                        رابعا من واقع بینانه صحبت کردم نه ایده آل وگر نه منم دوست دارم خلبان f22 باشم و قلب و مغر را هم عمل کنم. قهرمان ماشین رانی باشم. تو زندگیم موفق باشم و .....
                        ولی در یک زمان ادم فقط میتونه یک کار را به نحو احسن انجام بده و آدم همه کاره هیچ کارست. البته این عقیده شخصی من بود و ممکنه به نظر همه اینطور نباشه.
                        پیشاپیش عیدتون مبارک باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X