سلام بر استادان و دوستان گرامی
من یه مشکل پیدا کردم که خیلی هم مقوله رو اعصابیه :angry: :angry:
برش زدن فیبر مدار چاپی
من هیچ روش مناسبی برای برش فیبر پیدا نکردم
از زمان هنرستان تا الان با کاتر خط مینداختم رو و زیر برد و میگذاشتمش لبه میز و با یه حرکت اونو جدا میکردم که در 30 درصد موارد سبب جدا شدن قسمتی دیگر بهمراه قسمت مورد دلخواه و خراب شدن و بد تیکه شدن برد میشه (یه عالمه فیبرو همینطوری خراب کردم )
یکی از دوستان هم از کمان اره استفاده میکرد و میگفت روش خوبی نیست و اذیت کننده است
تو اینترنتم مینی دریلی رو دیدم که همراهش یک دیسک برش کوچک داشت خریدم و موقع نصب کردن دیسک با کمی فشار به فنا رفت(شکست)
هر چقدرم گشتم دیگه اون دیسکو تا الان پیدا نکردم
شما با چه روشی فیبر هارو برش میدید که هم سریع باشه هم کم دردسر ؟
لطفا روش هاتونو بگید تا کار منم راه بیفته و از این بدبختی نجات پیدا کنم :cry: :cry2:
من یه مشکل پیدا کردم که خیلی هم مقوله رو اعصابیه :angry: :angry:
برش زدن فیبر مدار چاپی
من هیچ روش مناسبی برای برش فیبر پیدا نکردم
از زمان هنرستان تا الان با کاتر خط مینداختم رو و زیر برد و میگذاشتمش لبه میز و با یه حرکت اونو جدا میکردم که در 30 درصد موارد سبب جدا شدن قسمتی دیگر بهمراه قسمت مورد دلخواه و خراب شدن و بد تیکه شدن برد میشه (یه عالمه فیبرو همینطوری خراب کردم )
یکی از دوستان هم از کمان اره استفاده میکرد و میگفت روش خوبی نیست و اذیت کننده است
تو اینترنتم مینی دریلی رو دیدم که همراهش یک دیسک برش کوچک داشت خریدم و موقع نصب کردن دیسک با کمی فشار به فنا رفت(شکست)
هر چقدرم گشتم دیگه اون دیسکو تا الان پیدا نکردم
شما با چه روشی فیبر هارو برش میدید که هم سریع باشه هم کم دردسر ؟
لطفا روش هاتونو بگید تا کار منم راه بیفته و از این بدبختی نجات پیدا کنم :cry: :cry2:
دیدگاه