پاسخ : (آموزش) چاپ PCB با لیزر
خوب الان با صحبت هایی که شما کردین خیلی مطالب رو متوجه شدم و اصن فهمیدم چرا این روش رو انتخاب کردین و من الان موافق هستم با این روشتون
، علتش هم این هست که ابعاد کارتون و خوب به هر حال تجربه در زمینه طراحی pcbتون رو متوجه شدم (منظورم این نیست کمه تجربتون نه اصن ربطی نداره حرفم به این قضیه) ینی ابعاد کاری که میخوایین منظورم هست مثلا شما بر فرض مثال یک میکرو دارین یک lcd و خوب مخلفات مربوط به تغذیه و .. خوب درسته روشی که انتخاب کردین بهترینه دقتش هم خیلی بهتره و خیلی هم از نظر قیمت مناسب هست (راستی در مورد سوراخ کاری نهایی نگفتین خودتون انجام دادین؟ ) که البته همین سوراخ کاری هم بحثش جداست ، و البته جدای از مسئله در دسترس بودن جایی که بخواد با لیزر براتون اینکارو بکنه که میگیم مشکلی نیست ،الان میگم که روشتون خوبه . کل صحبتی که من داشتم در مورده بردهایی هست که مثلا کمه کم 600 تا پد و تعداد زیادی ترک داره ینی در حقیقت اجزای زیاد تری داره و خوب داستان میشه همون صحبت هایی که کردم ، بگذریم از این مطلب چون واقعا صحبت در موردش بسیار هست و در این مقال نمیگنجه فقط اینکه من اصن خواسته شما رو به درستی متوجه نشده بودم و درنظر نگرفته بودم درمقابل روش پیشنهادیتون و برای همین توقعم بسیار زیاد بود از این روش
که خوب اشتباه میکردم
در مورد طراحی pcb مقالات زیادی هست توهمین سایت هم بگردین پیدا میشه ولی بهترین منبعش سایت مکتبخونه هست که نرم افزار پروتل رو داخلش اموزش داده البته برای شروع خوبه و در آینده که خواستید بیشتر یاد بگیرین دیگه مشکلی نیست منابع اموزشی بسیار هست ولی این دو سه نکته ای که اشاره کردم در بورد های فرکانس پایین زیره 100 مگاهرتز معمولا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بعضا بالای 100 مگاهرتز هم مشکلی ایجاد نکرده ولی خوب بهتره رعایت بشه چون هم از نظر ظاهر کارتون رو زیبا تر میشه و هم از بقیه موارد ،معمولا زاویه 90 درجه استفاده نمیشه و از زاویه 45 درجه استفاده میکنن هم زیبایی میده به کار هم بحث های دیگه اش که زیاده بحثش
و در آخر من هم بهتون تبریک میگم که این روش خوب رو پیدا کردین و امیدوارم روزبه روز موفق تر باشید
نوشته اصلی توسط behnam18
نمایش پست ها

در مورد طراحی pcb مقالات زیادی هست توهمین سایت هم بگردین پیدا میشه ولی بهترین منبعش سایت مکتبخونه هست که نرم افزار پروتل رو داخلش اموزش داده البته برای شروع خوبه و در آینده که خواستید بیشتر یاد بگیرین دیگه مشکلی نیست منابع اموزشی بسیار هست ولی این دو سه نکته ای که اشاره کردم در بورد های فرکانس پایین زیره 100 مگاهرتز معمولا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بعضا بالای 100 مگاهرتز هم مشکلی ایجاد نکرده ولی خوب بهتره رعایت بشه چون هم از نظر ظاهر کارتون رو زیبا تر میشه و هم از بقیه موارد ،معمولا زاویه 90 درجه استفاده نمیشه و از زاویه 45 درجه استفاده میکنن هم زیبایی میده به کار هم بحث های دیگه اش که زیاده بحثش

و در آخر من هم بهتون تبریک میگم که این روش خوب رو پیدا کردین و امیدوارم روزبه روز موفق تر باشید

دیدگاه