چطور در پروتل ، PCB را بصورت معکوس طراحی کنیم ؟ PCB MIRORING in PROTEL
من مداری رو طراحی کردم که می خوام به صورت معکوس سیو کنم. این رو بگم که منظورم معکوس کردن هنگام پرینت نیست. منظورم اینه که همون طراحی که کردیم به صورت آینه درش بیاریم.
ممنون می شم کمک کنید
پاسخ : چطور در پروتل ، PCB را بصورت معکوس طراحی کنیم ؟ PCB MIRORING in PROTEL
نوشته اصلی توسط وحید
من مداری رو طراحی کردم که می خوام به صورت معکوس سیو کنم. این رو بگم که منظورم معکوس کردن هنگام پرینت نیست. منظورم اینه که همون طراحی که کردیم به صورت آینه درش بیاریم.
ممنون می شم کمک کنید
با سلام
اگه با پروتل کار میکنید ، کل طرح رو select کنید ، سپس ، با ماوس روی آن کلیک نموده ( یا move selection ) ، و سپس کلید X و یا Y را بزنید ، تا همه طرح معکوس شود .
خوب فهمیدم چطوری باید اینکار رو در Altium designer winter 2009 انجام داد. اول Ctrl+A تا تمام پروژه انتخاب بشه. بعد کلیک رو روش نگه می داریم و L رو می زنیم. و موس رو کمی مثلا به راست می بریم و معکوس یا آینه ( Mirror ) می شه. همین.
از آقای معیری برای راهنمایی که کردن خیلی ممنونم. مخصوصا که با تصویر بنده رو راهنمایی کردن.
نوشته اصلی توسط bestfriend
با سلام چه طوری میشه تو پروتل کل نقشه ای که کشیدم رو یکجا mirror کنم؟ مثل پروتیوس که کلیک راست میکردیم و x-mirror رو انتخاب میکردیم.
با تشکر.
سلام
دوست عزیز کل نقشه رو select کن بعد بر روی گزینه edit کلیک و گزینه move و بعد گزینه Flip selection رو انتخاب کن با این کار نقشه شما miror میشه.
راه دیگه اش اینه که شما وقتی میخواهید پرینت بگیرید نقشه تون رو miror کنید.
موفق باشید
اگه با Winter یا کلا Altium کار می کنید برید File روی Page setup و گزینه Advance . حالا از صفحه ای که باز می شه تو پنل سمت راست ، لایه ها رو لیست کرده . روی بالاترین قسمت از لایه ها ( اسمشو یادم نیست چون اینجا نرم افزار رو ندارم ) دابل کلیک کنید و از پنجره جدیدی که باز می شه لایه هایی که نمی خواید رو Remove کنید بعد اوکی کنید
حالا برید توی File و Print و حالت پرینت رو از Gray به mono تغییر بدید تا PCB کاملا سیاه و سفید چاپ بشه و بتونید ازش نگاتیو تهیه کنید ....
دیدگاه