اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش پروتل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش پروتل

سلام
    یه سوال : چرا توشکل زیر بعضی قسمتها به رنگ روشن در اومدن :-/
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام
      اگه منظورتون قسمت های سبز رنگ هست به خاطر اینه که احتمالا رول فاصله تون از مقداری که شما در موقع ترسیم ترک ها در نظر گرفتید کمتر هست برای رفع اش یا رول تون رو تغییر بدید یا اندازه ترک ها

دیدگاه

clearance تنظیم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
          clearance تنظیم نیست.
          فاصله بین پد های SMD حدودا 0.3mm می باشد clearance رو چقدر قرار بدم ؟ دیگه حداقلش 1mm هستش دیگه !
          نمیشه قسمت خاصی از برد را استثنا قرار داد ؟
          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
            نمیشه قسمت خاصی از برد را استثنا قرار داد ؟
            داخل آموزش جناب حسن زاده در این مورد توضیح داده شده یه نگاه بکنید اگه متوجه نشدید، دوباره مطرح کنید

دیدگاه

سلام دوستان
              با تشکر از آموزش بسیار خوب مهندس عطا

من شماتیک رو کشیدم، اومدم اوتوروت کردم، اما هر کاری میکنم(تغییر توپولوژی - تغییر clearance و دو سه تا تغییرات دیگه) ،چندتا از اتصالات وصل نمیشه
              من برد یک رو میخوام طراحی کنم(برای روش اتو)، مثلا این یکی از نتایج autoroot هستش:

به نظرتون چیکار کنم؟

راستی بهترین توپولوژی کدومه؟
              ممنون...
              اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

دوستان، یه سرچی زدم دیدم ظاهرا مشکل از کرک این برنامه هستش!!!
                اگه کسی یه ورژن درست و حسابی از پروتل رو داره، بگه شماتیک رو پلود کنم و زحمت اتوروت کردنشو واسم بکشه :redface:
                ممنون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                  سلام دوستان
                  با تشکر از آموزش بسیار خوب مهندس عطا

من شماتیک رو کشیدم، اومدم اوتوروت کردم، اما هر کاری میکنم(تغییر توپولوژی - تغییر clearance و دو سه تا تغییرات دیگه) ،چندتا از اتصالات وصل نمیشه
                  من برد یک رو میخوام طراحی کنم(برای روش اتو)، مثلا این یکی از نتایج autoroot هستش:

به نظرتون چیکار کنم؟

راستی بهترین توپولوژی کدومه؟
                  ممنون...
                  آقا ببخشید این حرف رو میزنم بخدا قصدی ندارم
                  ولی
                  من هم تا چند وقت پیش با این اتو روت کار میکردم بعد که کار چند تا از اساتید رو دیدم که چقدر قشنگ کار شده رفتم ازشون سول کردم ، آقا شما چیکار میکنید که همچین چزایی از آب درمیارید ، ازشون پرسیدم تنظیمات رول رو چجوری میزارید که همچین چیزایی از آب درمیاد
                  در جواب بهم گفتن ما اصلا از اتو روت استفاده نمیکنیم !
                  اصلا باورش برام سخت بود !
                  ولی از اون به بعد تصمیم گرفتم که من هم همون رویه رو پیش بگیرم ، هرچند شاید نتایج کار مثل کار های اون ها فوقالعاده نیست اما واقعا از کار خودم لذت میبرم و دائم سعی میکنم بهترش کنم .

بهر حال اگر بر انجام روت با اتو روت مصر هستید من این کار رو براتون میکنم البته فقط اتو روت (ترمیم اش با خودتون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده) mojtaba_led
                    آقا ببخشید این حرف رو میزنم بخدا قصدی ندارم
                    ولی
                    من هم تا چند وقت پیش با این اتو روت کار میکردم بعد که کار چند تا از اساتید رو دیدم که چقدر قشنگ کار شده رفتم ازشون سول کردم ، آقا شما چیکار میکنید که همچین چزایی از آب درمیارید ، ازشون پرسیدم تنظیمات رول رو چجوری میزارید که همچین چیزایی از آب درمیاد
                    در جواب بهم گفتن ما اصلا از اتو روت استفاده نمیکنیم !
                    اصلا باورش برام سخت بود !
                    ولی از اون به بعد تصمیم گرفتم که من هم همون رویه رو پیش بگیرم ، هرچند شاید نتایج کار مثل کار های اون ها فوقالعاده نیست اما واقعا از کار خودم لذت میبرم و دائم سعی میکنم بهترش کنم .

بهر حال اگر بر انجام روت با اتو روت مصر هستید من این کار رو براتون میکنم البته فقط اتو روت (ترمیم اش با خودتون)
                    ممنون مجتبی جان
                    منم خیلی جاها دیدم که همه توصیه کردن،دستی بگشیم و از اتوروت استفاده نکنیم، اما 2تا دلیل داره که من اتوروت میزنم:
                    1- بی تجربگی و این که اولین دفعاته که دارم پروتل کار میکنم و خیلی قلق هاش رو بلد نیستم
                    2- کمبود وقت شدید
                    مدار هم ترک زیاد داره و به عقلم نمیرسه که خودم دستی چطور مسیرها رو بچینم که بشه یک رو مدار رو زد، برای همین اتو روت میزنم که خودش بچینه
                    ورژن 2009 که باگ داشت عجیب!!
                    رفتم سراغ 99SE هم سریعتر اتوروت میزنه و هم همه نت ها رو وصل میکنه، اما 48تا Connection داره!!
                    این فایل pcb و شماتیک هستش(البته یه تغییراتی باید توشون بدم که تو اونا هم سوال دارم :redface، اگه وقت میکنید که یه نیگاه بهش بندازید
                    http://up5.iranblog.com/images/st0yc2afs2n6bhn3z05k.rar
                    ممنون...

دیدگاه

آقا نتیجه اصلا جالب نیست یکم صبر کنید
                      یه سوال نمتونید برنامه تون رو طوری اصلاح کنید که پایه های LCD یه خورده منظم تر به پورت های میکرو متصل بشن؟

دیدگاه

آقا نتیجه اصلا جالب نیست یکم صبر کنید
                        یه سوال نمتونید برنامه تون رو طوری اصلاح کنید که پایه های LCD یه خورده منظم تر به پورت های میکرو متصل بشن؟
                        ممنون که دارید وقت میذارید
                        حقیقتش خودمم به این قضیه تغییر پایه ها فکر کردم، اما نه! :sad:
                        تقریبا تا جایی که میشد منظم کردم (همین LCD خیلی دردسر سازه)
                        D1 تا D9 (میشه 8تا پایه-D9نداریم!) باید به یه پورت میکرو وصل بشن
                        D10-D17 هم به یه پورت دیگه
                        RS,RD,WR,RST,CS هم میتونن به هر پینی وصل بشن
                        (البته نه که راهی نباشه، نرم افزاری میشه کاری کرد که طریقه اتصالات کاملا کاستوم بشه، اما الان با کمبود وقت شدید مواجهم و نمیتونم رو این موضوع ریسک کنم)

دیدگاه

راستی، این تاپیک هم یه سوال دادم(چون نخواستم نظم این تاپیک به هم بریزه، تاپیک جدید زدم)
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57777
                          دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم...

دیدگاه

نتیجه رو ببینید :

فکر نکنم با جامپرم بشه این اتور روت رو تکمیل کرد !

به نظرم تنها راه اصلاح پایه های LCD روی پورت میکرو هست !

کمبود وقت شدید
                            ببخشید ولی شما دارید کار میکنید ، بابتشم پول میگیرید ، این وقتی که میزارید هم قیمت کار رو تعیین میکنه !

در این صورت به نظرم میتونید دو رو متالیزه کار کنید نتیجه اش میشه این (البته میشه رو این یکی کار کرد وخیلی خوشگل کرد )

نظرتون چیه ؟

دیدگاه

نتیجه رو ببینید :

فکر نکنم با جامپرم بشه این اتور روت رو تکمیل کرد !

به نظرم تنها راه اصلاح پایه های LCD روی پورت میکرو هست !
                              ببخشید ولی شما دارید کار میکنید ، بابتشم پول میگیرید ، این وقتی که میزارید هم قیمت کار رو تعیین میکنه !

در این صورت به نظرم میتونید دو رو متالیزه کار کنید نتیجه اش میشه این (البته میشه رو این یکی کار کرد وخیلی خوشگل کرد )

نظرتون چیه ؟
                              ممنون مجتبی جان
                              متاسفانه شما هم نتیجتون مثل من شد :sad:
                              ترک ها از روی هم رد شدن
                              متاسفانه این پولی نیست!
                              این مربوط به پروژه پایانیم میشه که به زودی میخوام تحویل بدمش، استاد گفته روی هزار سوراخ هم میشه اما با هزار سوراخ حال نمیکنم!
                              با چاپ متالیزه هم آشنایی ندارم، زدنش هم فکر میکنم وقتگیر باشه، اگه بشه همینو "یک رو" تکمیل کرد که خیلی عالی میشه و سریع خودم بردشو میزنم
                              راستی شما با کدوم ورژن کار میکنید؟
                              به نظرتون ارزش داره وقت بذارم برای "یک رو"؟ دستی چی میشه کشیدش؟(اتو روت نه) مطابق تجربه شما جواب میگیرم برای یک رو یا نه؟
                              ممنون...

دیدگاه

کد:
                                این مربوط به پروژه پایانیم میشه که به زودی میخوام تحویل بدمش، استاد گفته روی هزار سوراخ هم میشه اما با هزار سوراخ حال نمیکنم!
                                یعنی واقعا اگه حالشو داشتید همچین کاری میکردید ، من اصلا حوشله اش رو ندارم برم یه بورد یه رو برم با اسید و روش اتو و... بزنم پولش و میگرم میدم برام بیرون بزنن پولشم چیزیم نمیشه !

کد:
                                به نظرتون ارزش داره وقت بذارم برای "یک رو"؟ دستی چی میشه کشیدش؟(اتو روت نه) مطابق تجربه شما جواب میگیرم برای یک رو یا نه؟
                                من تجربه زیادی ندارم چون کار الکترونیکی به ندرت میکنم بیشتر کارم صنعتیه(رله -کنتاکتور)
                                راستش نمیدونم شاید بشه اما بازم میگم برای روت یک رو : "به نظرم تنها راه اصلاح پایه های LCD روی پورت میکرو هست !" اما مطمئنا تلاشی به نتیجه نمیمونه با چند تا جامپر احتمالا میشه سر و تهش و هم آورد ولی باید وقت بزارید (حداقل یه روز کامل)

یه چیز دیگه به نظرم کلا تاپیک رو منحرف کردیما !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X