اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش پروتل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش پروتل

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
    آقا ماشالله شما که خودت استادی !

کارتون خیلی قشنگ شده فقط یه موردی رو دیدم گفتم بگم شاید بدردتون خوردالبته این حرف خودم نیست چیزیه که استادم بهم یاد داده
    اما عرض کنم خدمتتون که ، سعی کنید ترک ها رو مستقیم به پدها متصل کنید و همینطور انشعابات و یه چیز دیگه این که ترک ها رو با خم 90 درجه روت نکنید
    به عنوان مثال این جاهایی که با دایره قرمز مشخص کردم ببینید :
    ...
    اختیار داری شما!
    ممنون
    فقط این قسمت رو متوجه نشدم منظورتون چیه؟
    سعی کنید ترک ها رو مستقیم به پدها متصل کنید
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
      اختیار داری شما!
      ممنون
      فقط این قسمت رو متوجه نشدم منظورتون چیه؟
      خوب برای اینکه بهتر متوجه بشید فایل آلتیومتون رو اگه میشه بزارید تا به صورت بصری بهتون بگم

راستی آقا الان یادم امد که یه چیزی میخواستم به شما بگم اگه هنوزهم مایلید کهبرم تو اون تاپیک و بگم ؟

دیدگاه

با سلام دوستان عزیز
        من با التیوم6.8یک مدار کشیدم به صورت دستی
        تمام تنظیمات برای پرینتر رو انجام دادم پرینت پرویو رو میزنم همه چی درسته
        ولی وقتی پرینت میگیرم padهای ای سی و مقاوت و خازن ها رو نمیزاره چه کار کنم با تشکر
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          با سلام دوستان عزیز
          من با التیوم6.8یک مدار کشیدم به صورت دستی
          تمام تنظیمات برای پرینتر رو انجام دادم پرینت پرویو رو میزنم همه چی درسته
          ولی وقتی پرینت میگیرم padهای ای سی و مقاوت و خازن ها رو نمیزاره چه کار کنم با تشکر
          سلام دوست عزیز
          توی آلتیوم 2010 این جوریه که شما باید اون لایه ای که میخوایید ازش پرینت بگیرید رو انتخاب کنید بعد اون چیزیایی رو هم که میخوایید براتون پرینت بگیره تیک بزنید
          روند کار این جوریه ببینید :

من اینا رو قبلا تو یه تاپیک دیگه گفته بودم ، نقل به مضمون همیون تاپیک میکنم (ببخشید)

خوب ببینید اگه میخواهیید همچین چیزی پرینت بگیرید کارهایی که میگم رو انجام بدید :

بیایید رنگ pad holes و via holes رو سفید کنید تا موقع پرینت به رنگ سفید پرینت گرفته بشن برای این منظور کار های زیر رو انجام بدید :
          1. برید به منوی tools --> references بعد برید به شاخه pcb editor و بعد برید به زیر شاخه layer colors ، حالا باید رنگ pad holes و via holes رو سفید کنید به این ترتیب که میبینید :

2. حالا برید به منوی file-->page setup توی انجا scale رو یک انتخاب کنید بعد روی گزینه advanced کلیک کنید توی پنجره ای که باز میشه میتونید تعیین کنید که از چه قسمت هایی از بورد میخواهید پرینت بگیرد و هم چنین صفحات رو با جزئیات مورد نظرتون توی هر صفحه رو پیکره بندی کنید ، خوب چون ما بورد مون یک رو هست و فقط به لایه زیرین نیاز داریم توی قسمت سفید کلیک راست کنید و گزینه creat power plan set رو انتخاب کنید پیغام خطا رو ok کنید حالا دو باره تو قسمت سفید کلیک راست کنید و گزینه insert layer رو انتخاب کنید توی پنجره ای که باز میشه از طریق فیلد کرکره ای بالای پنجره bottom layer رو انتخاب کنید و سپس ok بعد اون لایه اضافی که خودش براتون درنظر گرفته رو دیلیت کنید
          3. حالا رو کزینه references کلیک کنید بعد توی پنجره ای که باز میشه روی retrieve layer .... کلیک کنید و بعد ok
          4. حالا تیک holes و mirror رو هم فعال کنید به این ترتیب :

و

5. حالا تایید نهایی رو بکنید، به این ترتیب شما میتونید از طرحتون پرینت بگیرید .

دیدگاه

با سلام
            با تشکر از شما
            ولی باز هم همون جوریه توی پریویو درسته ولی هنگام پرینت pad ها نیست :angry: :angry: :cry2:
            :job:
            Fail Never

دیدگاه

سلام.میتونی مشکلتو واضح تر بیان کنی؟
              یا حداقل یه عکس بزار ببینیم مشکلت دقیقا چیه.

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز مشکل از این واضح تر
                اقا من تمام مدار رو کشیدم
                تمام تنظیمات مدار رو انجام دادم
                قسمتprint previewکاملا درسته و مد نظر من هست
                ولی وقتی از مدار با پرینترم پرینت میگیرم padهای ای سی و مقاومت ها نیست oo:
                از این واضح تر
                با تشکر
                Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                  خوب برای اینکه بهتر متوجه بشید فایل آلتیومتون رو اگه میشه بزارید تا به صورت بصری بهتون بگم

راستی آقا الان یادم امد که یه چیزی میخواستم به شما بگم اگه هنوزهم مایلید کهبرم تو اون تاپیک و بگم ؟
                  سلام
                  ببخشید چندروزی دسترسی مناسب به سایت نداشتم
                  ممنون بابت آموزشتون برای اون تاپیک بسیار عالی بود
                  اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

با سلام.
                    کسی از دوستان میدونه مشکل زبان فارسی در آلتیوم رو چطور میشه حل کرد؟
                    وقتی یه فایلی که توش فارسی نوشته شده رو از روی یه سیستمی منتقل میکنم به سیستم خودم این شکلی میشه:

دیدگاه

عطا جان لطفا تاپیک مجزا برا سوالتون ایجاد کنید!
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

با سلام جناب حسن زاده میخواستم بدونم آموزشتون را تکمیلتر نکردید؟مثلا نحوه ساختن کتابخانه در شماتیک و pcb را آموزش نمیدید؟

دیدگاه

سلام.
                          چرا آموزشم خیلی تکمیل تر شده.البته این مواردی که شما گفتید ( ساخت کتابخونه شماتیک و PCB ) در آموزش قبلی هم بود.
                          همین ورژنی که در پست اول گذاشتم شامل موارد شما میشه.شامل 55 صفحه و با نام PL در لینک مدیافایر ذخیره شده.البته الان مدیا فایر فیل تر شده.
                          مشکلاتی که پیش اومد یکی تغییرات در ورژن 9 و 10 آلتیوم بود که در ورژن 10 خیلی چیزها تغییر کرده و با آموزش من مچ نبود.برای همین دارم درستش میکنم و خیلی از موارد دیگه هم بهش اضافه شده.
                          دومین مشکل هم نداشتن یه نت مناسب هست.این شاتل نامرد تا دید من یک هفته دیر تمدید کردم پورتمو خالی کرد.حالا با ایرانسلم.
                          به محض دسترسی به نت قوی تر ورژن جدید تر رو پلود میکنم و براتون میزارم.

امری بود در خدمیتیم.
                          فعلا

دیدگاه

سلام،دسته گلتون درد نکنه.واقعا عالی کار شده...امیدوارم که توی ساله جدید به همه ی آرزوهاتون برسید...خیلی خوب توضیح داده شده...
                            زیر پرچم سه رنگ/واسه پرچم سفید/مادرم دعا می کرد/پدرم می جنگید...

دیدگاه

میشه لینکه آخرین ورژن آموزش رو دوباره قرار بدید...
                              زیر پرچم سه رنگ/واسه پرچم سفید/مادرم دعا می کرد/پدرم می جنگید...

دیدگاه

ما بی صبرانه منتظر ادامه آموزش خوبتون هستیم در ضمن اگر آخرین فایل آموزشیتون را در یه سرور پلود کنید که بشه دانلود کرد ممنون میشم موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X