درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
528 مگابایت :-O :-O :-O
من PDF24 رو گرفتم یک مگ هم نشد!
هم PDF میده هم Jpg هم BMP هو Gif هم....
هر کم حجمی بی علت نیست ، هر حجیمی بی حکمت
به هر حال یه کارایی میکنه که اینقد حجمشه و خیلی از مشکلاتی که نرم افزارای دیگه دارنو نداره
پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
با سلام و تشکر از شما
من موقعی که pcb رو طراحی کردم برای پرینت گرفتن از طرح وارد منوی file شدم اما 3 گزینه ی page setup , print preveiw , print کاملا غیرفعال هستند و نمی تونم انتخابشون کنم :cry:
چکار باید بکنم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
نوشته اصلی توسط mohamad_69ah
با سلام و تشکر از شما
من موقعی که pcb رو طراحی کردم برای پرینت گرفتن از طرح وارد منوی file شدم اما 3 گزینه ی page setup , print preveiw , print کاملا غیرفعال هستند و نمی تونم انتخابشون کنم :cry:
چکار باید بکنم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
نرم افزار رو درست کرک نکردین
با استفاده از فایل کرکی که آقا بسطام تو انجمن گذاشتن کرک کنید تا یه عمر راحت باشید
نوشته اصلی توسط mohamad_69ah
ببخشید ، ورژن نرم افزار من 10.1271.26245 هستش ،
براش کار میکنه یا فقط برا ورژن 10.7 کار میکنه :-/
کار میکنه
سلام
همگی خسته نباشید جمیعا
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
چند وقتیه که Adobe Acrobat XI Pro رو نصب کردم
الان میخواستم یه پرینت بگیرم(یعنی PDF کنم) دیدم سایز A6 تو سایزهای استاندارد این نرم افزار نیست
خودم که اضافه کردم(105*148.5)
این نرم افزار پروتل عجب عروسکیه من اینجا از همه دوستانی که زحمت آموزش این نرم افزار رو میکشن تشکر می کنم.
فقط مشکل اینجاست که من وقتی PCB رومی کشم وبا پرینتر مجازی به پی دی اف تبدیل میکنم .اگه با پرینتر جوهر افشان چاپ بشه همه چیز درسته ولی اگه با پرینتر لیزری چاپ بشه فقط فاصله بین پایه آیسی ها کم میشه.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
(من تنظیمات پرینتر رو روی اندازه واقعی میذارم)
نوشته اصلی توسط Amir8E
این نرم افزار پروتل عجب عروسکیه من اینجا از همه دوستانی که زحمت آموزش این نرم افزار رو میکشن تشکر می کنم.
فقط مشکل اینجاست که من وقتی PCB رومی کشم وبا پرینتر مجازی به پی دی اف تبدیل میکنم .اگه با پرینتر جوهر افشان چاپ بشه همه چیز درسته ولی اگه با پرینتر لیزری چاپ بشه فقط فاصله بین پایه آیسی ها کم میشه.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
(من تنظیمات پرینتر رو روی اندازه واقعی میذارم)
سلام
یه عکس از تنظیمات اندازه وقتی با پرینتر لیزری پرینت میگیرید بارید
دیدگاه