اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)

البته اینا که گفته شده درسته با نرم افزار pdf995هر نرم افزاری که منوی پرینت داشته باشه را به فایل
    pdfتبدیل میکنه و میتونید اگه پرینتر شما تو خونه معولی بود با هزینه خیلی کم درش بیارین مشکل اندازشم یعنی بزرگ در بیاره یا کوچیک هم حل میشه من ازش استفاده می کنم خیلی هم راضی هستم

دیدگاه

پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)

نوشته اصلی توسط Amir8E

فقط مشکل اینجاست که من وقتی PCB رومی کشم وبا پرینتر مجازی به پی دی اف تبدیل میکنم .اگه با پرینتر جوهر افشان چاپ بشه همه چیز درسته ولی اگه با پرینتر لیزری چاپ بشه فقط فاصله بین پایه آیسی ها کم میشه.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
      موقع پرینت گرفتن تنظیمات مربوط به پرینتر رو درست قرار نمی دید احتمالا fit هستش که باید actual size باشه.

نوشته اصلی توسط MOGTABAKIT
      البته اینا که گفته شده درسته با نرم افزار pdf995هر نرم افزاری که منوی پرینت داشته باشه را به فایل
      pdfتبدیل میکنه و میتونید اگه پرینتر شما تو خونه معولی بود با هزینه خیلی کم درش بیارین مشکل اندازشم یعنی بزرگ در بیاره یا کوچیک هم حل میشه من ازش استفاده می کنم خیلی هم راضی هستم
      خود پروتل که خروجی pdf هوشمند داره چرا از نرم افزار دیگه استفاده می کنید؟
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

با سلام...
        من یه pcb طراحی کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم خروجی بگیرم.قسمت page setup و پرینت که غیر فعال هستن.با قسمت smart pdf هم خروجی بهم نمیده.
        چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faramarz2
          با سلام...
          من یه pcb طراحی کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم خروجی بگیرم.قسمت page setup و پرینت که غیر فعال هستن.با قسمت smart pdf هم خروجی بهم نمیده.
          چیکار کنم؟
          چی کارا می کنید که نمی تونید خروجی بگیرید؟نسخه نرم افزارتون چنده؟
          حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام
            اندازه pcb رو کوچک تر از A4 تعیین میکنم ولی در print preview مدارم روی دو تا کاغذ A4 نشون داده میشه (نصف مدار رو یه صفحه نصفه دیگش رو صفحه بعد).چطور باید روی یه صفحه پرینت بگیرم؟
            قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

سلام بچه ها
              من خودت پی سی بی رو میدم بیرون برا چاپ.حالا میخوام برا اولین بار لایه مارکاژ رو به روش اتو برنم.مشکلی نیست جز انتخاب کاغذ.
              من فک میکردم کاغذA4خوبه اما شنیدم کاغذ پشت روغنی باید باشه.این دیگه چی چی هستش؟
              همون کاغذ پشت این برچسبای تخلیه چاهاس؟ :mrgreen:همون روغنی که میندازن بیرون وبرچسبش رو میزنن به در خونمون.عایا اونه؟
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                سلام بچه ها
                من خودت پی سی بی رو میدم بیرون برا چاپ.حالا میخوام برا اولین بار لایه مارکاژ رو به روش اتو برنم.مشکلی نیست جز انتخاب کاغذ.
                من فک میکردم کاغذA4خوبه اما شنیدم کاغذ پشت روغنی باید باشه.این دیگه چی چی هستش؟
                همون کاغذ پشت این برچسبای تخلیه چاهاس؟ :mrgreen:همون روغنی که میندازن بیرون وبرچسبش رو میزنن به در خونمون.عایا اونه؟
                کاغذ گلاسه بگیرید قیمتش خوبه همه جا گیر میاد کیفیت کار هم خیلی خوبه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                  کاغذ گلاسه بگیرید قیمتش خوبه همه جا گیر میاد کیفیت کار هم خیلی خوبه.
                  کجا میفروشن؟یه برگم میدن؟چنده؟
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    کجا میفروشن؟یه برگم میدن؟چنده؟
                    لوازم التحریر فروشا دارن.گلاسه ها بر اساس گرم(وزن) قیمتشون فرق میکنه.من برگی 500 ریال میگیرم.یه برگم میدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                      لوازم التحریر فروشا دارن.گلاسه ها بر اساس گرم(وزن) قیمتشون فرق میکنه.من برگی 500 ریال میگیرم.یه برگم میدن.
                      500ریال خوبه :agree: گفتم الان چند هزار تومنیه :redface: وزنش مهمه؟چه وزنی بگیرم؟
                      ببخشید سوالام زیاد شد :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        500ریال خوبه :agree: گفتم الان چند هزار تومنیه :redface: وزنش مهمه؟چه وزنی بگیرم؟
                        ببخشید سوالام زیاد شد :rolleyes:
                        فکر میکنم از 70 گرم تا 300 گرمی تو بازار هست.هرچی گرمش کمتر باشه کاغذ ارزون تر و نازک تره و با اتو گرما راحت تر منتقل میشه ولی از طرفی بعضی از پرینترها با کاغذای نازک مشکل دارن.ولی من اصلا به وزنش توجه نمیکنم :redface: کاغذ گلاسه میخرم و پرینتو اتو میزنم :mrgreen:.فکر نمیکنم زیاد تفاوت داشته باشن.

دیدگاه

سلام بچه ها :sad:
                          من طبق اموزش این تاپیک رفتم اما پرینتش1:1در نمیاد :sad:یعنی طول اندازه واقعی برد در نمیاد وتقریبا دوبرابره.
                          من فقط در تنظیمات چون بردم وبرگه کوچیکه.گذاشتم A5و بصورت خوابیده تنظیم کردم
                          برای قسمت پرینت هم من میرم منوی فایل/فابریکیشن اوت پوتس/فاینال!اونجاهم تنظیماتم رو اعمال وپرینت میگیرم.حالا مشکل از کجاس؟
                          ممنون :nerd:
                          ویرایش:خودم درستش کردم :wow:ممنون

دیدگاه

این تتاپیک قدیمی هست امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن .

سلام
                            اندازه pcb رو کوچک تر از A4 تعیین میکنم ولی در print preview مدارم روی دو تا کاغذ A4 نشون داده میشه (نصف مدار رو یه صفحه نصفه دیگش رو صفحه بعد).چطور باید روی یه صفحه پرینت بگیرم؟
                            مشکل منم همینه . از زمانی که اندازه صفحه محیط PCB (صفحه سیاه رنگ محیط PCB ) رو تغییر دادم این مشکل بوجود اومده . بطوریکه نقشه مدار به 4 قسمت تقسیم شده و در 4 برگ نمایش میده . میشه کمک کنید؟ ممنون

دیدگاه

تنظیمات رو یه این صورت انجام میدید؟
                              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

سلام دوستان
                                چطوری میتونم مثل عکس بالا چند pcb (یکسان و مشابه) رو در یک صفحه پرینت بگیرم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X