اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیحاتی در مورد طراحی دولایه در آلتیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توضیحاتی در مورد طراحی دولایه در آلتیوم

ممنون دوست عزیز که راهنماییم کردید.
    شما با چه ورژنی کار میکنید؟
    احتمالا بخاطر ورژن و کرکشه.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

دیدگاه

خواهش میکنم.
      ورژن 16.1.10
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بالاخره پیداش کردم.
        لایبرری که خودم نصب و در واقع اضافه کرده بودم به آلتیوم رو remove کردم.سرعتش شد عالی.
        فقط چون نمیدونم کدوم لایبرری برای چه قطعه ایه و نزدیک 600مگ هم هست.روشی میدونید که بگید مثلا چجوری این حجم از لایبرری رو بدون افت سرعت اضافه کنم به نرم افزار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahedm63 نمایش پست ها
          بالاخره پیداش کردم.
          لایبرری که خودم نصب و در واقع اضافه کرده بودم به آلتیوم رو remove کردم.سرعتش شد عالی.
          فقط چون نمیدونم کدوم لایبرری برای چه قطعه ایه و نزدیک 600مگ هم هست.روشی میدونید که بگید مثلا چجوری این حجم از لایبرری رو بدون افت سرعت اضافه کنم به نرم افزار؟

دوسته عزیز اصلا نیاز به اضافه کردن لایبراری به نرم افزار نیست .
          ببینید اگه شما برید به محل نصب آلتیوم یه پوشه پیدا میکنید به اسم library ، خوب میآید کتابخونه ای که دانلود کردین یا داشتین یا هرچی دیگه رو کپی میکنید داخل این پوشه (من همین کار رو کردم چون آلتیوم رو غیر درایو ویندوز نصب کردم ، شما میتونید یه درایو دیگه رو انتخاب کنید. دلیل من این بود که میخواستم سرچ همراه با کتابخونه های پیشفرض آلتیوم هم همراه بشه) بعد که کپی کردین حالا میتونید قطعه مورد نظر رو از قسمت سرچ ، سرچ کنید ، و کتابخونه ی مربوطه که مربوط به همون قطعه هست خود به خود اضافه میشه فقط به همون پروژه شما .

یه سوال : کتابخونه ای که شما دارین آیا کلش فقط یدونه فایل هست؟؟ یه چند فایل با پوشه های مختلف هست؟؟؟
          اگه یه فایل هست بهتره از این آدرس کل کتابخونه رو دانلود کنید با حجم کمتر و آرشیو گسترده ای از قطعات:
          Explore SYSTEM technical documentation for Other Installers and related features.

کل کتابخونه رو یکجا که 305 مگ هست رو دانلود کنید بعد به پوشه لیبرری اضافه کنید.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
            دوسته عزیز اصلا نیاز به اضافه کردن لایبراری به نرم افزار نیست .
            ببینید اگه شما برید به محل نصب آلتیوم یه پوشه پیدا میکنید به اسم library ، خوب میآید کتابخونه ای که دانلود کردین یا داشتین یا هرچی دیگه رو کپی میکنید داخل این پوشه (من همین کار رو کردم چون آلتیوم رو غیر درایو ویندوز نصب کردم ، شما میتونید یه درایو دیگه رو انتخاب کنید. دلیل من این بود که میخواستم سرچ همراه با کتابخونه های پیشفرض آلتیوم هم همراه بشه) بعد که کپی کردین حالا میتونید قطعه مورد نظر رو از قسمت سرچ ، سرچ کنید ، و کتابخونه ی مربوطه که مربوط به همون قطعه هست خود به خود اضافه میشه فقط به همون پروژه شما .

یه سوال : کتابخونه ای که شما دارین آیا کلش فقط یدونه فایل هست؟؟ یه چند فایل با پوشه های مختلف هست؟؟؟
            اگه یه فایل هست بهتره از این آدرس کل کتابخونه رو دانلود کنید با حجم کمتر و آرشیو گسترده ای از قطعات:
            Explore SYSTEM technical documentation for Other Installers and related features.

کل کتابخونه رو یکجا که 305 مگ هست رو دانلود کنید بعد به پوشه لیبرری اضافه کنید.
            آقا دستت درد نکنه
            بالاخره با توضیحات شما فهمیدم داستان لایبرری چیه.
            حتما این کارو میکنم.
            اون فایل که سیصدو خرده ای حجم داره دانلود کردم و همه رو اکسترکت کردم تو یه پوشه.هروقت که میخوام لایبرری کامل کنم داخل این پوشه رو که بیشتر از صدتا توش لایبرری هست رو میریزم تو قسمت لایبرری نرم افزار.یه سری هم لایبرری های بیشتر دانلود کردم.
            خدا خیرت بده داداش[emoji7] [emoji257]

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه
              بالاخره با توضیحات شما فهمیدم داستان لایبرری چیه.
              حتما این کارو میکنم.
              اون فایل که سیصدو خرده ای حجم داره دانلود کردم و همه رو اکسترکت کردم تو یه پوشه.هروقت که میخوام لایبرری کامل کنم داخل این پوشه رو که بیشتر از صدتا توش لایبرری هست رو میریزم تو قسمت لایبرری نرم افزار.یه سری هم لایبرری های بیشتر دانلود کردم.
              خدا خیرت بده داداش[emoji7] [emoji257]
              کلا فایل اکسترک شده که حاوی تعداد زیادی فولدر هست ، همشو بزار تو لایبراری نرم افزار که دیگه هردفعه نیای کپی پیست کنی، ربطی به سرعت آلتیوم هم نداره .
              بیا این یه لینک دیگه که پر از لایبراریه :

موفق باشید.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

کلا فایل اکسترک شده که حاوی تعداد زیادی فولدر هست ، همشو بزار تو لایبراری نرم افزار که دیگه هردفعه نیای کپی پیست کنی، ربطی به سرعت آلتیوم هم نداره .
                بیا این یه لینک دیگه که پر از لایبراریه :

موفق باشید.
                مشکلی پیش نمیاد که همه اون فایلهای داخل فولدرها رو از پوشه خارج کنم و کلا بریزم تو یه پوشه و تحت عنون یه پوشه و موقع اضافه کردن به لایبرری همه رو یه جا کپی کنم؟منظورم اینه که مهمه داخل چه پوشه ای و با چه اسمی باشن؟به نظر میاد که تو نرم افزار اسم پوشه ی حاوی لایبرری مثلا آی سی ne555 و غیره مهم نیست چی باشه و فقط خود اون لایبرری مهمه.درسته ؟
                ببخشید زیاد سوال کردم.

دیدگاه

مشکلی پیش نمیاد که همه اون فایلهای داخل فولدرها رو از پوشه خارج کنم و کلا بریزم تو یه پوشه و تحت عنون یه پوشه و موقع اضافه کردن به لایبرری همه رو یه جا کپی کنم؟منظورم اینه که مهمه داخل چه پوشه ای و با چه اسمی باشن؟به نظر میاد که تو نرم افزار اسم پوشه ی حاوی لایبرری مثلا آی سی ne555 و غیره مهم نیست چی باشه و فقط خود اون لایبرری مهمه.درسته ؟
                  ببخشید زیاد سوال کردم.

خواهش میکنم.
                  اصلا برا نرم افزار فرق نداره تو چندتا پوشه باشه یا نباشه.
                  شما همونو که اکسترک کردین ، همه پوشه ها رو که اسم شرکت ها مختلف نوشته بگیرید کپی کنید و ببرید داخل لیبرری پیست کنید اسمشم مهم نیست، نمیخاد محتوا هارو یکی کنید ، همچی درهم برهم میشه.
                  همه پوشه هارو تو پوشه ی لیبرری بریزید.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اوکی.چشم
                    ممنون.همه چی عالی شده تو نرم افزار دیگه.هم سرعت هم اینکه لایبرری هارو کامل دارم.واقعا ممنونم ازتون استاد عزیز.[emoji257] [emoji255]

دیدگاه

اوکی.چشم
                      ممنون.همه چی عالی شده تو نرم افزار دیگه.هم سرعت هم اینکه لایبرری هارو کامل دارم.واقعا ممنونم ازتون استاد عزیز.[emoji257] [emoji255]
                      سلام ، خیلی خوب میشه اگه بعد از رفع این مشکل ، لایبرری شخصی برای خودت ایجاد کنی . اینطور همیشه گسترشش میدی و در قرار دادن فوت پرینت قطعاتی که سر و کار داری اشتباه نمیشه
                      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                      // - - - - - - - - - -
                      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                      // - - - - - - - - - -
                      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام مجدد خدمت اساتید عزیز
                        چجوری میشه از طریق auto placer قطعات رو به صورت اتوماتیک جاگذاری کرد؟
                        تو اینترنت هم گشتم براش چیزی پیدا نکردم.قطعات رو از طریق update PCB document از صفحه شماتیک انتقال میدم به صفحه pcb. جاگذاری میشه رو اون صفحه قرمز مات کنار کادر مشکی که pcb هست.بعداز اون باید auto placer رو بزنم؟
                        ممنون میشم راهنمایی کنید[emoji257]

دیدگاه

سلام مجدد خدمت اساتید عزیز
                          چجوری میشه از طریق auto placer قطعات رو به صورت اتوماتیک جاگذاری کرد؟
                          تو اینترنت هم گشتم براش چیزی پیدا نکردم.قطعات رو از طریق update PCB document از صفحه شماتیک انتقال میدم به صفحه pcb. جاگذاری میشه رو اون صفحه قرمز مات کنار کادر مشکی که pcb هست.بعداز اون باید auto placer رو بزنم؟
                          ممنون میشم راهنمایی کنید[emoji257]

اول کل قطعات و انتخاب کن تا روش سفید بشه. بعد بیا برو اینو انتخاب کن :
                          tools/compoents placementa/arrange witin rectangle
                          بعد بیا هرجایی که میخای قطعات قرار بگیره ، با علامت نشونه ای که ظاهر شده ، یه مستطیل بکش ، و رها کن ، کل قطعات میره اونجا.

ولی بزار خیالتو راحت کنم، باید با دست قرار بدی . اونجوری همچی ردیف میشه ، ولی قاطی پاتی هستن قطعات. خودت جایگذاری کن ، خیلی کم این کارا رو میکنن.انسان خیلی بهتر و زیباتر این کارارو انجام میده ، تازه اگه با دست بزاری تو ویا هایی که قرار بزاری یا خط هایی که قراره بکشی هم مدریت میکنی ، تا بهتر انجام بگیره.

باز اگه به موردی برخوردی که تونستی اتوماتیک رو کنترل کنی و خوب کارت در بیاد ، مارو هم راهنمایی کن.
                          موفق باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اول کل قطعات و انتخاب کن تا روش سفید بشه. بعد بیا برو اینو انتخاب کن :
                            tools/compoents placementa/arrange witin rectangle
                            بعد بیا هرجایی که میخای قطعات قرار بگیره ، با علامت نشونه ای که ظاهر شده ، یه مستطیل بکش ، و رها کن ، کل قطعات میره اونجا.

ولی بزار خیالتو راحت کنم، باید با دست قرار بدی . اونجوری همچی ردیف میشه ، ولی قاطی پاتی هستن قطعات. خودت جایگذاری کن ، خیلی کم این کارا رو میکنن.انسان خیلی بهتر و زیباتر این کارارو انجام میده ، تازه اگه با دست بزاری تو ویا هایی که قرار بزاری یا خط هایی که قراره بکشی هم مدریت میکنی ، تا بهتر انجام بگیره.

باز اگه به موردی برخوردی که تونستی اتوماتیک رو کنترل کنی و خوب کارت در بیاد ، مارو هم راهنمایی کن.
                            موفق باشی.
                            دوست عزیز بنده که تازه کارم و حالا حالاها باید خدمت شما مهندسین عزیز باشم تا یاد بگیرم.
                            اون گزینه رو هم امتحان کردم و وقتی خودش میچید یعنی auto place میکرد پس! :|
                            میخوام یه جاگذاری اتوماتیک انجام بده بعد خودم قطعات رو جابجا کنم به مکانهایی که کوتاهترین و کم برخوردترین مسیر رو داشته باشن.ممنون که راهنمایی کردید.دیشب از ساعت 12 تا 3صبح درگیرش بودم و چیزی دستگیرم نشد آخرش.
                            اون مستطیل قرمز مات که قطعات رو با خودش میاره به صفحه پی سی بی و کنار کادر مشکی پی سی بی قرار میگیره حذف کنم تو ادامه روند کار که تاثیری نداره؟
                            ممنون ازتون[emoji7] [emoji255] [emoji257]

دیدگاه

خواهش میکنم.

بهش میگن room.
                              فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ،
                              من خودم اصلا نمیزارم room از شماتیک بیاد به pcb ، چون اگه قرار باشه مولتی شیت شماتیک و ببندی ، با import کردن قطعات از شماتیک به محیط pcb روم های مختلفی به وجود میآد که قطعات داخل هر روم نمیتونن کنار روم دیگری قرار بگیرن.
                              برا همین من اصلا به آلتیوم میگم تو وقتی که قطعات و میخای ببری به pcb نمیخاد روم بسازی< اینجوری :
                              project/project option >>

اون تیک و برمیدارم و روم نمیره تو pcb.
                              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خواهش میکنم.

بهش میگن room.
                                فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ،
                                من خودم اصلا نمیزارم room از شماتیک بیاد به pcb ، چون اگه قرار باشه مولتی شیت شماتیک و ببندی ، با import کردن قطعات از شماتیک به محیط pcb روم های مختلفی به وجود میآد که قطعات داخل هر روم نمیتونن کنار روم دیگری قرار بگیرن.
                                برا همین من اصلا به آلتیوم میگم تو وقتی که قطعات و میخای ببری به pcb نمیخاد روم بسازی< اینجوری :
                                project/project option >>

اون تیک و برمیدارم و روم نمیره تو pcb.
                                چقد کوچه پس کوچه داره آلتیوم . O_o
                                دستت درد نکنه مهندس.خیلی خوب و کاربردی بود این مسئله ای گفتی.دیگه نمیذارم روم بره اونجا..[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X