اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    دوست عزیز: انها همه dip هستند !! smd اش کجا هست؟
    سپاس
    بابا همون تاپیکه دیگه!

یخورده پایین تر رو میدیدی.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61031.msg538537#msg538537

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

کسی فوت پرینت مولتی ترن را داره؟

دیدگاه

چرا مردم سرچ نمیکنن؟

شما یه مشکلی داری اول برو اون کتاب خونه هایی رو که داری بگرد. اگر نبود بیا اینجا پست بزن. شما یه راست میای اینجا!

تو همون کتاب خونه ای که برای SMD دانلود کردی (MyLibrary) هست. یخورده باید میگشتی.

تو فوتپرینت هاش بگرد.

Multi Turn 02

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای &#159

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
          چرا مردم سرچ نمیکنن؟

شما یه مشکلی داری اول برو اون کتاب خونه هایی رو که داری بگرد. اگر نبود بیا اینجا پست بزن. شما یه راست میای اینجا!

تو همون کتاب خونه ای که برای SMD دانلود کردی (MyLibrary) هست. یخورده باید میگشتی.

تو فوتپرینت هاش بگرد.

Multi Turn 02
          عزیز من: شما فکر می کنی من نمیگردم و میام اینجا پست می زنم !!! گشتم ! زیاد هم گشتم!! شما به جای اینکه بگی توی ان لینک هست : لینک دانلود ان کتابخانه که میگی هست اینجا قرار بده نه لینک تایپیک را!!! ان هایی که توی ان تایپیک معرفی کرده را قبلا دانلود کردم ولی توش نبود !! مولتی ترن و ان یکی !!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای Ÿ

عزیز من: شما فکر می کنی من نمیگردم و میام اینجا پست می زنم !!! گشتم ! زیاد هم گشتم!! شما به جای اینکه بگی توی ان لینک هست : لینک دانلود ان کتابخانه که میگی هست اینجا قرار بده نه لینک تایپیک را!!! ان هایی که توی ان تایپیک معرفی کرده را قبلا دانلود کردم ولی توش نبود !! مولتی ترن و ان یکی !!

درود.
            دوست عزیز فاصله بین پایه های مولتی ترن 2.54 هست.
            شما از یک پین هدر معمولی 3 تایی که فاصلش 2.54 هست میتونی استفاده کنی.
            بازم اگه مشکلی بود دیتاشیت مولتی ترنت رو بده واست فوت پرینتش رو بکشم.
            موفق باشید.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid_Malvandi

درود.
              دوست عزیز فاصله بین پایه های مولتی ترن 2.54 هست.
              شما از یک پین هدر معمولی 3 تایی که فاصلش 2.54 هست میتونی استفاده کنی.
              بازم اگه مشکلی بود دیتاشیت مولتی ترنت رو بده واست فوت پرینتش رو بکشم.
              موفق باشید.
              ممنون دوست عزیز: مولتی ترن اش به شکل زیر هست: لینک را نگاه کنید: دیتاشیت نداره گمان کنم!
              راستی شما ایا می دانید کتابخانه قطعات smd اسم اش چی هست؟ برای خود کتابخانه اصلی التیوم که شرکت اش داده !
              http://iran-micro.com/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88-%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87-p-256.html
              سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: مولتی ترن اش به شکل زیر هست: لینک را نگاه کنید: دیتاشیت نداره گمان کنم!
                راستی شما ایا می دانید کتابخانه قطعات smd اسم اش چی هست؟ برای خود کتابخانه اصلی التیوم که شرکت اش داده !
                http://iran-micro.com/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88-%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87-p-256.html
                سپاس
                کاری مداره ها...
                فاصله بین پایه هاش که 2.54mm هست، با خط کش هم محدودش رو اندازه بگیر (طول و عرض). همین
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

اگه تو این کتاب خونه مولتی ترن ندیدی به من بگو.

http://www.mediafire.com/download/0nt0pwbszh5n10v/My+Library.rar

برو تو فوت پرینتاش اون اسمی که گفتم رو سرچ کن.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات &#1

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    اگه تو این کتاب خونه مولتی ترن ندیدی به من بگو.

http://www.mediafire.com/download/0nt0pwbszh5n10v/My+Library.rar

برو تو فوت پرینتاش اون اسمی که گفتم رو سرچ کن.
                    ممنون دوست عزیز: اره فوت پرینت اش بود ولی شماتیک یا کامپونت مولتی ترن نبود که !! چطور وصل اش کنم !!؟؟
                    ایا مولتی ترن از نظر پایه ها و شماتیک شبیه به پتانسیومتر هست؟
                    سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات 

ممنون دوست عزیز: اره فوت پرینت اش بود ولی شماتیک یا کامپونت مولتی ترن نبود که !! چطور وصل اش کنم !!؟؟
                      ایا مولتی ترن از نظر پایه ها و شماتیک شبیه به پتانسیومتر هست؟
                      سپاس
                      خوب شماتیک پتانسیومتر رو بذار و فوت پرینتش رو به اونی که پیدا کردی انتساب بده. بعد برو تو قسمت pin map و پایه هاشون رو جفت و جور کن. اگه بایه هاش جا به جا بود درست کن.

دیدگاه

سلام من یه مشکلی دارم فوت پرینت های خازن ها رو با توجه به ظرفیت و ولتاژ از کجا باید گیر آورد یا ساخت؟
                        من کتابخونه هم دانلود کردم اما نمیدونم کدوم فوت پرینت برای چه مدل خازن و چه ظرفیتی هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط na333r
                          سلام من یه مشکلی دارم فوت پرینت های خازن ها رو با توجه به ظرفیت و ولتاژ از کجا باید گیر آورد یا ساخت؟
                          من کتابخونه هم دانلود کردم اما نمیدونم کدوم فوت پرینت برای چه مدل خازن و چه ظرفیتی هست!
                          سلام :smile:
                          اول خازن رو بخر
                          بعدش با خط کش فاصله هاش رو اندازه بگیر و فوت پرینتش رو بساز
                          طول و عرض pad ها رو یکم بزرگتر از اندازه پایه هاش بگیر
                          بعدش از فوت پرینتت یه پرینت درسایز واقعی بگیر و خازن رو بذار روش ببین چجوریه
                          1 بار که اینکارو کنی دستت میاد که برای قطعات بعدیت چیکار کنی
                          یا اصلا پرینت هم نمیخواد
                          مثلا سایز پد هست 2.5mm در 3.5mm و فاصله شون از هم 1mm
                          همینو با خط کش و خودکار روی کاغذ بکش و قطعه رو بذار روش ببین چجوریه
                          من خودم تا حالا چند تا خازن که لازم داشتم رو ساختم
                          لازم نیست حتما اولش کتابخونت کامل باشه. الان 3 تا خازن لازم داری، بسازش، 4 روز دیگه هرچیز دیگه ای لازم داشتی بخر و بساز
                          مثلا اینجوری:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

دوستان: ایا پتانسیمتر و ولوم و مولتی ترن از نظر فوت پرینت و ظاهر شماتیکی شان یکی هستند؟
                            مثلا توی عکس زیر: pot ایا همان ولوم هست؟

سپاس

دیدگاه

مولتی ترن:
                              مولتی ترن یک مقاومت متغیر شبیه به پتانسیومتر اما بسیار دقیق تر است .پتانسیومتر معمولی برای رفتن از مینیمم به ماکزیمم مقدار، 0.75 دور می زنه اما مالتی ترن 10 دور. برای همین میشه مقدار رو دقیقتر تنظیم کرد.در قسمت بالای پیچ فلزی خیلی کوچکی وجود دارد که با چرخاندن آن مقدار مقاومت تغییر می کند.

از نظر شکل پایه تنوع مشخصی داره :

[img]http://www.*******.com/img/cms/multi%20turn%20resisto2.jpg[/img]
                              یکی از برندهای معروف سازنده :
                              [shadow=red,left][glow=red,2,300]Multiturn bourns[/glow][/shadow]
                              http://www.bourns.com/products/poten...ters-multiturn
                              دیتا شیت مربوط به شکل
                              http://www.bourns.com/docs/Product-D...0.pdf?sfvrsn=3

دیدگاه

پتانسیومتر (به انگلیسی: Potentiometer
                                پتانسیومتر یک مقاومت سه پایانه با یک اتصال یا دکمه متحرک قابل تنظیم برای تقسیم ولتاژ است. اگر تنها دو ترمینال استفاده شود (یک سمت و جاروب کن) به عنوان یک مقاومت متغیر یا رئوستات عمل میآ‌کند.

پتانسیومترها معمولا برای کنترل دستگاهآ‌های الکتریکی مانند کنترل صدا در تجهیزات صوتی استفاده میآ‌شود. پتانسیومتر هم چون یک مقاومت متغیر عمل می کند.
                                [glow=red,2,300]پتانسیومترها به طور مستقیم برای کنترل قدرت قابل توجه (بیش از یک وات) به ندرت استفاده میآ‌شوند[/glow]، توان تلف شده در پتانسیومتر با توان در بار کنترل شده مقایسه میآ‌شود.
                                در عوض از آن ها برای تنظیم سطح سیگنال آنالوگ (مانند کنترل صدا در تجهیزات صوتی)، به عنوان کنترل ورودی مدارهای الکترونیکی استفاده میآ‌شود. برای مثال دیمر (تیره کننده) نورلامپ از پتانسیومتر، برای کنترل سوییچینگ ترایاک استفاده میآ‌کند.

پتانسیومتر از یک المان مقاومتی دوار که درون محفظه ای قرار گرفته ، تشکیل شده است . این المان مقاومتی ممکن است به صورت سیمی ، لایه ای و یا کربنی باشد . دو ترمینال به دو انتهای این المان مقاومتی متصل است که مقدار مقاومت بین این دو ترمینال همواره ثابت و برابر مقدار اهمی المان مقاومتی است . بین این دو ترمینال ، یک ترمینال دیگر وجود دارد که به یک کنتاکت متحرک متصل است و این کنتاکت متحرک می تواند بر روی المان مقاومتی حرکت کند و سبب تغییر مقاومت بین ترمینال وسط و هر یک از ترمینال های کناری گردد . برای حرکت کنتاکت متحرک بر روی المان مقاومتی ، انتهای المان مقاومتی را به یک ولوم و یا به یک صفحه شیاردرا که توسط پیچ گوشتی قابل حرکت است متصل می کنند.

دیتا شیط این محصل:
                                http://www.bourns.com/docs/Product-D...5.pdf?sfvrsn=3

دیدگاه

لطفا صبر کنید...