پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی
با تشکر از آقای دایره المعارف. واقعا از مطالب مفیدتون استفاده کردیم!
و اما مولتی ترن و فوت پرینت:
باید بگم شماتیک چیز مهمی نیست. در واقع شماتیک از روی فوت پرینت ساخته میشه! پس شما ببین اگر فوت پرینت یه اون قطعه ای که میخوای می خوره، خوب یعنی میخوره. و شماتیک میتونه هر چیزی باشه (بعد از مچ کردن پایه های شماتیک و فوت پرینت)
برای کار شما هم، فونت پرینت مولتی ترن یا پتانسیومتر با هم فرق دارن، همونزور که شکلشون با هم فرق داره. اما شماتیک یکی میتونه برا دیگری استفاده بشه چون هر دو 3 تا پایه دارن. تنها کاری که باید انجام بشه مچ کردن پایه ها بعد از تعیین فوتپرینت هست.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
با تشکر از آقای دایره المعارف. واقعا از مطالب مفیدتون استفاده کردیم!
و اما مولتی ترن و فوت پرینت:
باید بگم شماتیک چیز مهمی نیست. در واقع شماتیک از روی فوت پرینت ساخته میشه! پس شما ببین اگر فوت پرینت یه اون قطعه ای که میخوای می خوره، خوب یعنی میخوره. و شماتیک میتونه هر چیزی باشه (بعد از مچ کردن پایه های شماتیک و فوت پرینت)
برای کار شما هم، فونت پرینت مولتی ترن یا پتانسیومتر با هم فرق دارن، همونزور که شکلشون با هم فرق داره. اما شماتیک یکی میتونه برا دیگری استفاده بشه چون هر دو 3 تا پایه دارن. تنها کاری که باید انجام بشه مچ کردن پایه ها بعد از تعیین فوتپرینت هست.
ممنون دوست عزیز: الان یک پی سی بی طراحی کردم طبق گفته شما فوت پرینت اش اشتباه هست !!! چطور باید مچ کنم !! توی عکس زیر: مشکل معلوم هست پایه وسط ولوم که متغیر هست به اشتباه به یک مسیر دیگه رفته !! فوت پرینت اختصاصی برای ولوم سراغ دارید؟
سپاس
اون فوت پرینت سه بعدی که من آدرس دادم یادته؟
فوت پرینت پتانسیومتر رو باید به اون تغییر بدی دیگه!
تغییر ندادی. همون پیشفرضشه.
رو شماتیک دو بار کلیک کن. تو قسمت پایین-راست روی فوتپرینت دو بار کلیک میکنی. یه پنجره باز میشه. combo box بالایی رو باز میکنی و فوت پرینت رو انتخاب میکنی.
بعد aaply میکنی. حالا بازم روی فوت پرینت دو بار کلیک میکنی و این بار روی گذینه ی pin map کلیک میکنی ستون راستی و ستون چپی پایه های فوت پرینت و شماتیک رو مشخص میکنن. بعد اون ها رو با هم مقایسه میکنی و درستشون میکنی. جوری که اون پایه ای که میخوای به اون پینی از فوت پرینت که باید وصل بشه، متصل بشه.
شما پایه هارو از pin map مچ کنین و نتیجه رو بگین.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
اون فوت پرینت سه بعدی که من آدرس دادم یادته؟
فوت پرینت پتانسیومتر رو باید به اون تغییر بدی دیگه!
تغییر ندادی. همون پیشفرضشه.
رو شماتیک دو بار کلیک کن. تو قسمت پایین-راست روی فوتپرینت دو بار کلیک میکنی. یه پنجره باز میشه. combo box بالایی رو باز میکنی و فوت پرینت رو انتخاب میکنی.
بعد aaply میکنی. حالا بازم روی فوت پرینت دو بار کلیک میکنی و این بار روی گذینه ی pin map کلیک میکنی ستون راستی و ستون چپی پایه های فوت پرینت و شماتیک رو مشخص میکنن. بعد اون ها رو با هم مقایسه میکنی و درستشون میکنی. جوری که اون پایه ای که میخوای به اون پینی از فوت پرینت که باید وصل بشه، متصل بشه.
شما پایه هارو از pin map مچ کنین و نتیجه رو بگین.
ممنون دوست عزیز:
من کلا با تغییر دادن فوت پرینت مشکل دارم و متوجه نمیشم!! حالا برم روی اش کار کنم نتیجه را میگم !
===============================
راستی شما فوت پرینت شستی سراغ دارید؟
http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DB%8C%20%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B 1%DB%8C%206%20%D9%BE%DB%8C%D9%86/
سپاس
سلام...چطور میتونم کتابخانه دلخواهمو از قطعه هایی که زیاد بهشون احتیاج دارم با استفاده از از قطعه های بقیه کتابخونه ها ایجاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
کتابخانه مورد نظر رو Open کنید.
یک کتابخانه جدید بسازید.
قطعات مورد نظرتون رو بین دو کتابخانه Drag کنید( شماتیک قطعه و فوت پرینت)
از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
سلام
کتابخانه مورد نظر رو Open کنید.
یک کتابخانه جدید بسازید.
قطعات مورد نظرتون رو بین دو کتابخانه Drag کنید( شماتیک قطعه و فوت پرینت)
من تازه شروع کردم...
میشه بیشتر توضیح بدید...
ی سوال دیگه فوت پرینت و شماتیک رو که میکشم نمیتونم به شکل کتابخونه های با پسوند .IntLib در بیارمشون که بعدا بتونم به عنوان یه کتابخونه ازشون استفاده کنم
سلام
متاسفانه الان دسترسی به نرم افزار ندارم که عکس بگیرم، اگر تا ظهر امروز جواب سوال رو نفرستادم، لطفا یادآوری فرمایید تا ارسال کنم( البته اگر تا اون موقع دیگر دوستان جواب نداده بودند)
از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
سلام
من میخوام کتابخانه های آلتیوم رو از طریق لینک رسمی زیر دانلود کنم. ابتدا درخواست میکنه که ثبت نام کنم.من هم اطلاعات درخواستی شامل ایمیل رو وارد میکنم و submit میزنم. حالا که میخوام sign in کنم پسورد میخواد که نمیدونم چی باید بزنم.حتی forgot password هم میزنم میگه ایمیل اشتباهه و از طرف شرکت هم ایمیلی دریافت نمیکنم.... چه کنم من ؟؟؟؟؟
اینم لینک https://designcontent.live.altium.com/
من میخوام کتابخانه های آلتیوم رو از طریق لینک رسمی زیر دانلود کنم. ابتدا درخواست میکنه که ثبت نام کنم.من هم اطلاعات درخواستی شامل ایمیل رو وارد میکنم و submit میزنم. حالا که میخوام sign in کنم پسورد میخواد که نمیدونم چی باید بزنم.حتی forgot password هم میزنم میگه ایمیل اشتباهه و از طرف شرکت هم ایمیلی دریافت نمیکنم.... چه کنم من ؟؟؟؟؟
دوستا عزیز آلتیوم محصول کشور امریکاست وما هم تحریم هستیم! فراموش کردید؟
تو سایت های دیگه دنبال کتابخانه باشید
نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
دوستا عزیز آلتیوم محصول کشور امریکاست وما هم تحریم هستیم! فراموش کردید؟
تو سایت های دیگه دنبال کتابخانه باشید
البته شرکتش استرالیایی هست ولی همه کشورها موظف به رعایت قوانینی هستند که آمریکا تصویب میکنه
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
البته شرکتش استرالیایی هست ولی همه کشورها موظف به رعایت قوانینی هستند که آمریکا تصویب میکنه
جناب بیرامی عزیز، تنها محل ثبت شرکت در استرالیاست و اصل شرکت که Headquarter است، در امریکاست
دیدگاه