ممنون از پاسختون.چون سیگنالهای مثبت و منفی خیلی مهمه برای a/d باید دیفرانسیل باشه.با ولوم ۵کیلو کاسموس و مقاومت های 2.7کیلو و 10اهم به صورت ادجاست ساختم ولی ثابت نیست ولتاژ خروجی
با سلام و خسته نباشید ، با توجه به خروجی دیفرانسیلی لودسل ، ولتاژ خروجی که لازم دارید هم باید دیفرانسیل باشه یا مشترک باشه هم اشکالی نداره ؟
ممنون از پاسختون.چون سیگنالهای مثبت و منفی خیلی مهمه برای a/d باید دیفرانسیل باشه.با ولوم ۵کیلو کاسموس و مقاومت های 2.7کیلو و 10اهم به صورت ادجاست ساختم ولی ثابت نیست ولتاژ خروجی
درود
حتی لود سل هم در حالت بی بار خروجی ثابتی به شما ارائه نمیکند چه برسد به شبیه ساز آن خروجی لود سل بستگی به پروسسور و فرکانس نمونه برداری آن دارد در لود سل های داینامیک این فرکانس بسیار بالا است در لود سل های استاتیک هم تا 10 هرتز میتواند باشد. لذا منظور شما را از ساخت چنین شبیه سازی متوجه نشدم.
سلام دوستان میخاستم شبیه ساز لودسل بسازم بنظرتون چطور میشه ۰تا۳میلی ولت رو خروجی گرفت
ورودی ۵ولت و خروجی تا۳میلی ولت
سلام
بعید میدونم شرکتهای طراح هم زیر باز چنین پروژه ای برند چون اگر یک نفر از بغل لودسل رد شه نویز میندازه رو خروجی کار شما در محدوده میلی ولتی که شما میخواید کار کنید!!!!
با سلام
شما باید یه بریج مقاومتی مثل همون استرین گیجِ لودسل ببندین.
یه طرفش متشکل از دوتا مقاومتِ دقیق و مساوی باشه که سر وسطشون میره یه یه ورودی ADC.
و طرف دیگه شم عین همون دوتا مقاومت بذارین که وسطشون یه مولتی ترن کم مثلا 10 یا 20 اهم قرار گرفته و سر وسط مولتی ترن میره به سر دیگۀ ADC.
مقاومتهای استرین گیج حدود 350 اهم هست. همین حدود بذارین کافیه. اما کاملا مساوی.
دلیل نوسان خروجی تو کار شما استفاده از ولوم 5 کیلو هست.
ولوم تو این رنجها ثبات پارامتریک در حد اهم نداره و به علت حساسیت مدار، تو خروجی نوسان دیده میشه.
درود
حتی لود سل هم در حالت بی بار خروجی ثابتی به شما ارائه نمیکند چه برسد به شبیه ساز آن خروجی لود سل بستگی به پروسسور و فرکانس نمونه برداری آن دارد در لود سل های داینامیک این فرکانس بسیار بالا است در لود سل های استاتیک هم تا 10 هرتز میتواند باشد. لذا منظور شما را از ساخت چنین شبیه سازی متوجه نشدم.
درود مهندس
چون با انواع اندیکاتور های وزن سروکار دارم بخاطر تست سریع اینها نیاز به لودسل یا شبیه ساز لودسل هست
سلام
بعید میدونم شرکتهای طراح هم زیر باز چنین پروژه ای برند چون اگر یک نفر از بغل لودسل رد شه نویز میندازه رو خروجی کار شما در محدوده میلی ولتی که شما میخواید کار کنید!!!!
سلام خروجی لودسل میلی ولت هست و نشاندهنده های وزن همگی فیلتر دیجیتال قابل تغییر دارند و نوسان رو میتونید رفع کنید.نویز مبحث دیگه ای هست که تحت شرایطی قابل کنترل هست.بحث ساخت شبیه ساز لودسل هست که کار سختی نیست و نمونه خارجی وجود داره و کمی مطالعه نیاز داره که در حال انجام هستم.ممنونم از مشارکت شما
با سلام
شما باید یه بریج مقاومتی مثل همون استرین گیجِ لودسل ببندین.
یه طرفش متشکل از دوتا مقاومتِ دقیق و مساوی باشه که سر وسطشون میره یه یه ورودی ADC.
و طرف دیگه شم عین همون دوتا مقاومت بذارین که وسطشون یه مولتی ترن کم مثلا 10 یا 20 اهم قرار گرفته و سر وسط مولتی ترن میره به سر دیگۀ ADC.
مقاومتهای استرین گیج حدود 350 اهم هست. همین حدود بذارین کافیه. اما کاملا مساوی.
دلیل نوسان خروجی تو کار شما استفاده از ولوم 5 کیلو هست.
ولوم تو این رنجها ثبات پارامتریک در حد اهم نداره و به علت حساسیت مدار، تو خروجی نوسان دیده میشه.
سلام ممنونم مهندس
دقیقا همین حالت رو دارم بررسی میکنم مدار قبل استفاده از تجربه دوستان دیگر بود.نتیجه رو در میان میزارم سپاس
درود مهندس
چون با انواع اندیکاتور های وزن سروکار دارم بخاطر تست سریع اینها نیاز به لودسل یا شبیه ساز لودسل هست
درود
من حدود 20 سال کارم تجیهزات آزمایشگاههای صنعتی مثل دستگاههای کشش و فشار و پیچش و از این قبیل بوده در تمام این دستگاهها در عین دقت تا 0.1 درصد فول لود، لودسل ما نوسان بار داشتیم ولی مقدار آن در مقابل کل بار ناچیز و قابل اغماض بود ولی همین مقدار ناچیز را هم با روشهای نرم افزاری تعدیل میکردیم نه روش سخت افزاری همانطوری که یکی از دوستان اشاره کردند شما در حالت بدون بار هم نوسان بار در لود سل را که ناشی از انواع لرزشها در محیطهای صنعتی است مشاهده میکنید چون خروجی پل وتستون در حالت تعادل که لودسل به آن متصل است باید توسط آپ امپ تقویت شده و سپس برای خواندن بار به پروسسور هدایت گردد در اینجا است کهن ویز های محیط و خود قطعات و ... نیز تقویت شده و در قرائت کل سیستم تاثیر میگذارد مگر اینکه دقت را کمتر کنید. اصولا هنر کمپانی هایی که در این زمینه ها کار میکنند همین نکات ریز و دقیق است که اول به چشم نمیآید وگر نه همه از کار کرد لودسل و مدارات آن و قرائت بقدر کافی اطلاعات دارند ولی در عمل "میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است" .
من یک تازه کار ( شبهه مهندس ) ارزان کار و بزن در رویی هستم که اصولی کار نمیکنم و چند ماه هست به الکترونیک علاقه مند شدم و هیچ تخصصی ندارم و این مدار رو بهتون پیشنهاد میکنم که فیدبک داره و اگه ولتاژ تغذیه از طریق باتری یا ایزوله باشه میتونه به صورت تفاضلی در مدارتون شبیه سازی رو انجام بده
به جای ولوم 10 اهم ورودی میتونید یک ولوم استاندارد استفاده کنید اما متناسب با اون ، مقاومت R2 رو هم جوری انتخاب کنید تا در حداکثر مقدار ، ولتاژ 3 میلی ولت رو داشته باشید
خازن جبران ساز رو اگه بیشتر هم قرار بدید استیبل تر میشه
درود
این مدار هرگز نمیتواند نوسانهایی را که استرین گیج ها بر اثر عوامل محیطی از آن تاثیر میپذیرند و در خروجی آنها ایجا نویز میکند را شبیه سازی کند . معمولا شبه مهندسان اینگونه مدارات را که در الکترونیک 1 هنگام آموزش آپ امپ یاد می گیرند را بعنوان اختراع ثبت میکنند ولی ابتدا بهتر بود ببینید که یک لود سل چگونه کار میکند و در چه مداری قرار میگیرد چگونه لود کالیبره و لود بالانس روی آنها انجام میگیرید و سپس برایش شبیه ساز طراحی کنید.
درود
این مدار هرگز نمیتواند نوسانهایی را که استرین گیج ها بر اثر عوامل محیطی از آن تاثیر میپذیرند و در خروجی آنها ایجا نویز میکند را شبیه سازی کند . معمولا شبه مهندسان اینگونه مدارات را که در الکترونیک 1 هنگام آموزش آپ امپ یاد می گیرند را بعنوان اختراع ثبت میکنند ولی ابتدا بهتر بود ببینید که یک لود سل چگونه کار میکند و در چه مداری قرار میگیرد چگونه لود کالیبره و لود بالانس روی آنها انجام میگیرید و سپس برایش شبیه ساز طراحی کنید.
من جواب آقای Iranaa90 محترم رو دادم و ایشون بررسی میکنند و ایرادات مدار من رو بهم میگویند و روی صحبتم به شما نبود که اینگونه گستاخانه جواب من را دادید
کسب ادب و شعور مقداری بر عهده بزرگترهایتان است و مابقی اکتسابی که البته با این سابقه درخشان 20 ساله تان و نحوه صحبت و ادبتان تا آخر مشخص است
در پست های دیگر ، پاسخگوییتان را با دوستان دیده بودم اما برای خودم متأسفم که با افرادی مانند شما در این انجمن هستم
من جواب آقای Iranaa90 محترم رو دادم و ایشون بررسی میکنند و ایرادات مدار من رو بهم میگویند و روی صحبتم به شما نبود که اینگونه گستاخانه جواب من را دادید
کسب ادب و شعور مقداری بر عهده بزرگترهایتان است و مابقی اکتسابی که البته با این سابقه درخشان 20 ساله تان و نحوه صحبت و ادبتان تا آخر مشخص است
در پست های دیگر ، پاسخگوییتان را با دوستان دیده بودم اما برای خودم متأسفم که با افرادی مانند شما در این انجمن هستم
سلام و عرض ادب
اینکه برخلاف خیلی از تازه کار ها که با بی ظرفیتی پس از انجام یک پروژه با کمک کانال ها و انجمن ها و اینترنت فاز دانشمندی میگیرند خود را بی ادعا و خاضعانه معرفی کردید جای تقدیر دارد اما برادرانه توصیه میکنم صبر خود را افزایش دهید تا با پشتکار به نتایج بهتر برسید، دوستمان بالاتر روی پیام شما ریپلای نزد بلکه بصورت عمومی خطاب به سئوال کننده نظر خود را در مورد مدار شما بیان کرد که البته لحنشان برای شما دلنشین نبود اما گستاخانه و شامل کلمات توهین آمیز هم نبود !
گاهی اوقات اگر دیگران در مورد یک راه حل اشتباه نظر ندهند باعث ضرر میشود مثلا شما فرض کن کسی که سئوال کرده بره و برا این مدار هزینه کنه و وقت و انرژی بگذاره و به جواب نرسه ... خوبه؟ نه ! پس اینکه شخص دیگری با نظر یا پیشنهاد شما مخالفت کنه در فضای تخصصی چیز بدی نیست اما خب حق میدم در فضای خصوصی کمی نا امید کنندست و خودم هم قبلا این حس رو بارها و بارها از سوی با تجربه تر ها حین کار دیدم و حتی کینه هم کردم اما بعدا که منطقی در موردش به دور از قضاوت های شخصی و با عینک کاری و تخصصی نگاه کردم منطقی بنظر اومد و الان همونا دوستان خوب من هستند که به هم کمک میکنیم، موفق باشید
دیدگاه