اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال ساده LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال ساده LED

باتشکر از دوستان امروز رفتم یه گونی مقاومت جور واجور گرفتم و با کمک مطالب شما دوستان و یه کتاب چیزی های تقریبا خوبی یاد گرفتم که مدیون تک تک دوستان هستم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام . میخواستم تاپیک جدید بزنم گفتم بهتره اول اینجا بپرسم .

بچه ها من میخوام زیر سپر جلو و عقب ماشین LED قرار بدم . برق که 12 هست و آمپر هم که 70 هست فکر کنم .

میوخاستم ببینم از چه نوع LED و چندتا میتونم استفاده کنم که به باطری هم فشار نیاد .

یکم راهنمایی میکنید ؟ میخوام 2 تا 3 رنگ باشه LED . وجود داره ی باید از 3 رنگ جدا بگیرم ؟

درضمن در مقابل آب حساس هست یا میشه کاری کرد که مشکلی پیش نیاد . ممنون

دیدگاه

هر led مصرفش حدود 5 میلی امپره یعنی 200 تاش میشه 1 امپر پس رو باطری 70 امپری تا 14000 تاشو می تونی نصب کنی فقط واسه نسوختن led هات واسه هر کدوم یه مقاومت 10 کیلو سری کن اگه خواستی نورش بیشتر بشه کمترش کن ولی نسوزونیش بگی امید گفتااا
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
          هر led مصرفش حدود 5 میلی امپره یعنی 200 تاش میشه 1 امپر پس رو باطری 70 امپری تا 14000 تاشو می تونی نصب کنی فقط واسه نسوختن led هات واسه هر کدوم یه مقاومت 10 کیلو سری کن اگه خواستی نورش بیشتر بشه کمترش کن ولی نسوزونیش بگی امید گفتااا
          سلام . ممنون از راهنمایی .

خوب این رسمه . اگر خوب شد میگم خودم درستش کردم :biggrin:

اگرم که سوخت میگم امید گفت باید خسارت بده :wow:

راستی بهترین نوع LED برای این کار چی هست ؟ یک چیز پر نور و قوی . یکی از دوستام گفت یک مدل هست که 400 قیمت داره و از 3 کیلومتری اگر روبروش باشی نورش پیدا هست . انقدر گرون نمیخوام . حدود 100 تا 200 تومان باشه خوبه ؟ آخه این معمولیا که 50 تومن هست جنسه خوبش.

راستی اگر بخوام نفس بکشه ( نورش کم و زیاد بشه ) باید چکار کنم ؟

دیدگاه

سلام
            در مورد نور دهی یه مدل داریم که بهش میگن زاویه باز.من از اونا خیلی خوشم میاد چون نورش پخش میشه و قشنگ وقتی لامپ رو خاموش کنی یه اتاق 3*4 رو روشن میکنه (100 تومن تو شیراز)

در مورد کنترل کردن نور به 2 طریق می تونی این کار رو بکنی
            1.کم و زیاد کردن جریان که این کاره سخته و پیشنهاد نمیکنم
            2.کنترل ولتاژ.که این کار رو باید با pwm انجام بدی.تو سایت سرچ کنی کامل توضیح داده شده

دیدگاه

سلام
              در مورد نور دهی یه مدل داریم که بهش میگن زاویه باز.من از اونا خیلی خوشم میاد چون نورش پخش میشه و قشنگ وقتی لامپ رو خاموش کنی یه اتاق 3*4 رو روشن میکنه (100 تومن تو شیراز)

در مورد کنترل کردن نور به 2 طریق می تونی این کار رو بکنی
              1.کم و زیاد کردن جریان که این کاره سخته و پیشنهاد نمیکنم
              2.کنترل ولتاژ.که این کار رو باید با pwm انجام بدی.تو سایت سرچ کنی کامل توضیح داده شده
              ممنون . در مورد LED که گفتی یعنی یکیش یک تاق رو روشن میکنه ؟

آره دوست ندارم زیر ماشین نقطه نقطه بشه . کجا گیر میاد ؟ برای یک متر 50 تاش کافی هست یا زیاده یا کمه ؟

چون یکی دیدم نوار نوری داشت 1000 و خورده ای LED گذاشته بود تعجب کردم . برای فوقش 5 متر .

دیدگاه

برای یه ماشین(زیرش)من بودم نهایتا 10 تاشو میزاشتم.میگیم که بهش میگن زاویه باز(بعضی بی کلاسا هم بهش می گن کله قندی :mrgreenتو تهران که خیلی خوب گیرت میاد.من یه ابیش رو گذاشتم گوشه اتاقم شب به عنوان چراغ خواب ازش استفاده میکنم .با و جود اینکه سرش به سمته سقفه و نصفه سقف رو ابی کرده نصف دیوار رو هم ترکونده و خوب میشه تو اتاق راه رفت
                اونی که مبگین 1000 تا گزاشته احتمالا رشتش الکترونیک نبوده و فکر جریان دهی نکرده بوده این بوده که نور led ها کم بوده.طرف نور پردازی کرده یا تابلو روان گزاشته زیر ماشینش :mrgreen:

دیدگاه

میشه یک عکس از این LED برام بذاری ؟

چون توی نت چیزی پیدا نکردم . مطمئنی اسمش همین هست ؟ چون با این اسم چیزی پیدا نمیشه

خوب این زاویه باز ها چند آمپر هست ؟ سایزش بزرگتر هست ؟ چون برای زیر ماشین باید کلاً با مدارش بره توی لوله ساکشن که در برابر آب و سنگ ریزه چیزیش نشه

دیدگاه

http://ledz.com/leds/led.4.8mm.drawing.gif

دیدگاه

سلام . هرچی مغازه تلفنش رو داشتم زنگ زدم نمی دونستن چیه و گفتن ما معمولی داریم ( 50 تومان ) و لیزری ( 100 تومان )

یکیش فقط گفت فرستنده یا گیرنده oo: گفتم من فقط led میخوام :rolleyes: گفت نمی دونم چیه :biggrin:

چکار کنم ؟ کسی شیراز میدونه کجا گیر میاد ؟

دیدگاه

خسته نباشی بچه محل هم هستی گیرت نیومده
                        برو پردیس (پاساژ کازرونی ها) طبقه سوم بگو منو امید حبیبی فرستاده شاگرد استاد سوخکیان :mrgreen: خودش تا تهش رو می خونه اونجا گیرت میاد.بگو زاویه باز می خوام اگه گفت نداریم بگو پس کله قندی بده :icon_razz:

دیدگاه

خسته نباشی بچه محل هم هستی گیرت نیومده
                          برو پردیس (پاساژ کازرونی ها) طبقه سوم بگو منو امید حبیبی فرستاده شاگرد استاد سوخکیان :mrgreen: خودش تا تهش رو می خونه اونجا گیرت میاد.بگو زاویه باز می خوام اگه گفت نداریم بگو پس کله قندی بده :icon_razz:

سلام .

اوه اوه اوه سوخکیان استاد مغناطیس ؟؟

ما که برو بچ ترم پیش باهاش داشتن حذف کردن :biggrin:

دستت درد نکنه برم ببینم داره یا نه . کارت دروومده دیگه جواب دادی من تا اینو نسازم ول نمیکنم :wow:

دیدگاه

آقا من رفتم خریدم . اولش که هرچی گفتیم زاویه باز و کله قندی و ازینایی که نورش نقطه ای نیست و پخش میشه و ... اینا گفت نه ما نداریم :sad:

گفتم پس اینا چیه ؟ گفت همشون یک جورن . گفتم خوب بده تست کنم . خلاصه تست کردم و تو این همه یکیش شد همین زاویه باز (طبق اوون سایته که دادی عکس داشت ) که گفت اسمش کلاهی(کلاهکی ) هست . حالا نوار LED هم خریدم با مقاومت . الان وصل میکنم اگر دیدن نیومدم بدونید ذوب شدم :applause: :wow:

دیدگاه

مثل ال ای دی معمولی میمونه و فرقی نمیکنه
                              یه پتانسیومتر بزار سر راش و هی کمش کن که ذوب نشه و به نور دلخواه برسی بعد ولوم رو اندازه گیری کن و جاش مقاومت بزار :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                                به دلیل امتحانات یکم کارم گیر کرد

بچه ها برای گرفتن منفی برای نوار LED آیا میشه به بدنه ماشین وصل کنم ؟ چون سیم منفی شانسی خورد به بدنه و دیدم جواب داد

مشکلی پیش نمیاره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X