اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال ساده LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال ساده LED

دوست عزیز اگه توجه کرده باشی باطری ماشین قطب مثبتش به فیوز مادر میره و قطب منفیش بدون هیچ واسطه ای به شاسی وصله پس می تونی با خیال راحت ازشاسی برای اتصال به کاتد ال ای دی ها استفاده کنی
    [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
    [/move]

دیدگاه

من خودم می خواستم داخل کیس کامپیوتر را روشن کنم رفتم کلی دنبال لوله شیشه ای و شلنگ این چیزا هیچکدوم بهتر از power LEDیا همون ledهای توان بالا مثل1وات تا5وات بهم جواب نداد به نظرم خرجشم کمتره من خودم 32تاledرا تو 30سانت لواه شیشه ای گذاشتم نورش بدک نبود اما 3تا led1واتی که گذاشتم تمام اتاق را مثل ........روشن کرد
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

منظورتون از لوله شیشه ای چه طور لوله ای هست؟همینا که واسه ازمایشگاه های شیمی و طبی استفاده میشه؟

من led معمولی رو کردم تو لوله چسب های حرارتی(مثل لوله خودکار هستند و بیرنگ)کل نور توش پخش میشد و واسه شب خیلی خوشرنگ بود 4 تاش قشنگ یه اتاق رو روشن می کنه به این روش ولی در کل هیچ کدوم lled زاویه باز نشد

یه سری لنز هم تو بازار هست به قیمت 1200 تومن که نور led های بزرگ رو تشدید می کنه اون هم بدک نیست ولی گرونه
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

منظورتون از لوله شیشه ای چه طور لوله ای هست؟همینا که واسه ازمایشگاه های شیمی و طبی استفاده میشه؟
          دقیقا همون ها را میگم
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

با سلام

توی لینک زیر یه نوع چشمک زن (استابل ) هست که از 6 ،ال ای دی استفاده کرده و 3 تا 3 تا با هم موازی هستند
            http://www.daneshema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-268.html

با توجه به اینکه ترانزیستور ها باعث خاموش روشن شدن ال ای دی ها میشن و هر ال ای دی 20 میلی جریان می کشه می تونیم با محاسباتی که گفته شد تعداد ال ای دی ها رو اضافه کنیم ؟ ترانزیستور نمی سوزه ؟ جریان خروجی ترانزیستور چقدره؟

برای اضافه کردن تعداد ال ای دی ها اگه جریان خروجی این ترانزیستور کافی نباشه میشه توی خروجی از uln2803 استفاده کرد؟

دیدگاه

شما 100 تا ال ای دی رو هم که موازی کنی و به منبع تغذیه 3.5 وصل کنی درصورتیکه منبه تغذیه ات بتونه شدت جریان رو تامیین کنه میسوزه معمولا ماکسیموم ولتاژ ال ای دیها 3.2 هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X