اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله تلفن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله خط تلفن )

سلام جناب نحوی

ببخشید من میخواستم بدونم این پروژه رو اگر بسازم کار میکنه؟
    چون من دانشجوی الکترونیک هستم و از مخابرات اصلا سر در نمیارم
    ضمنا فایل ها لینک دانلودشون خراب شدن.میشه لطف کنید واسم ایمیل کنید؟
    goldiranac@yahoo.com

دیدگاه

دوستان می گم نمیشه این مدار بدون سخت افزار خاص باشه ؟؟؟
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

فقط با یه مودم یا چند تا مودم برای چند خط فقط سخت افزار خاصی نخواد !!!!!!!!
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام خدمت آقای نحوی و بقیه دوستان

یه سوال داشتم: فرق بین حالت اشغال کردن خط و حالت برداشتن گوشی چیه ؟ oo: oo:
          بیشتر توضیح بدم :من تو مدار اشغال کردن خط دیدم که برای اشغال خط یه مقاومت 300 اهمی رو بین دو سیم خط تلفن قرار میدیم و در این حال فردی که داره به ما زنگ میزنه پس از این کار صدای بوق اشغال میشنوه ولی باز هم اگه شماره ای رو بفرسته میتونیم با آیسی دیکدر تن اونو تشخیص بدیم
          حالا من میخام خط اشغال نشه و مثل حالتی باشه که گوشی رو برداشتیم و میخاهیم صحبت کنیم ،به نظر شما باید چه کاری انجام بدم تا تماس با طرف مقابل برقرار بشه ؟

در اصل میخام بعد اینکه یه شماره خاص رو برام فرستاد یه صدای خاص رو براش پخش کنم :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            فقط با یه مودم یا چند تا مودم برای چند خط فقط سخت افزار خاصی نخواد !!!!!!!!
            سلام.
            بله این پروژه رو فقط با یه مودم هم میشه انجام داد و هیچ سخت افزاری هم نمیخواد فقط کد نویسی و راه اندازی DLL های ویندوز رو باید بلد باشید چندین سال پیش روی این پروژه یه وقتی گذاشتم اسم DLL ش TAPI هست.
            موفق باشید
            شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
            هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
            چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidchi
              سلام خدمت آقای نحوی و بقیه دوستان

یه سوال داشتم: فرق بین حالت اشغال کردن خط و حالت برداشتن گوشی چیه ؟ oo: oo:
              بیشتر توضیح بدم :من تو مدار اشغال کردن خط دیدم که برای اشغال خط یه مقاومت 300 اهمی رو بین دو سیم خط تلفن قرار میدیم و در این حال فردی که داره به ما زنگ میزنه پس از این کار صدای بوق اشغال میشنوه ولی باز هم اگه شماره ای رو بفرسته میتونیم با آیسی دیکدر تن اونو تشخیص بدیم
              حالا من میخام خط اشغال نشه و مثل حالتی باشه که گوشی رو برداشتیم و میخاهیم صحبت کنیم ،به نظر شما باید چه کاری انجام بدم تا تماس با طرف مقابل برقرار بشه ؟

در اصل میخام بعد اینکه یه شماره خاص رو برام فرستاد یه صدای خاص رو براش پخش کنم :biggrin: :biggrin:
              سلام.
              فرقی با هم ندارن. شما اگه گوشی رو بداری خط اشغال هست دیگه حالت دیگه ای نداره.
              شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
              هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
              چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] تلفن گویا (اطلاع دانشجو از نمرات بوسیله تلفن)

با سلام خدمت دوستان
                لینک دانلود فایل های این پروژه [glow=green,2,300]فعال[/glow] است احیانا اگر دوستان موشکلی داشتند نیاز به صبر و حوصله داره.

با تشکر از لطف شما @};-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X