اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست سون سگمنت (؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست سون سگمنت (؟)

سلام
    من یه سری سون سگمنت جفت آند مشترک دارم. اما نمیدونم سبز هستند یا قرمز!
    راهی هست که بتونم خارج از مدار تستشون کنم تا اولاً ببینم سالمند یا نه ثانیاً بفهمم چه رنگی هستند؟
    ممنون

پاسخ : تست سون سگمنت (؟)

کاری نداره که میتونی به پایه هاش ولتاژ بدی یا اگه اهمترت تست دیود داره با اون تستش کنی
    A-Hosseini

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
      کاری نداره که میتونی به پایه هاش ولتاژ بدی یا اگه اهمترت تست دیود داره با اون تستش کنی
      من یه ولتاژ 4.5+ رو با یه مقاومت 2.7 کیلو به پایه پنج دادم و منفی رو هم یکی یکی به پایه های دیگه وصل کردم اما هیچ کدوم روشن نشد!

دیدگاه

سلام
        مقاومتی که استفاده کردید خیلی زیاده. مگر اینکه سون سگمنت شما خیلی کم توانه.
        بهترین کار اینه که اگر منبع تغذیه دارید ولتاژ رو یواش یواش بالا ببرید. ویا اینکه با همون ولتاژ از مقاومت متغییر استفاده کنید و مقدار مقاومت رو کم کنید تا سون سگمنت روشن شه.

البته ممکنه شما پایه ها رو هم اشتباه بزنید که بهتره اول در این مورد مطمن بشید بعد برید سراغ تغییر ولتاژ.

موفق باشید
        Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

چطور باید پایه ها رو تشخیص بدم؟! :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BraveKnight
            چطور باید پایه ها رو تشخیص بدم؟! :cry:
            پایه وسط از هر دو طرف، پایه ی مشترکه. اگه آند مشترک باشه باید به مثبت بدی. اگه کاتد مشترک باشه باید به منفی بدی. ولتاژ بالا بهش ندیا. یه مقاومت باش سری کن. اگه اشتباهم بزنی نمیسوزه.
            چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

سون سگمنت 10 پایه داره پایه های وسط یا آنده یا کاتد اگه آنده ولتاژ مثبت بده بهش و به بقیه پایه ها منفی بده در حدود 3 ولت وا گه کاتده برعکس شاید ولتاژبالا دادی سوخته یکی دیگه امتحان کن عکس زیر را نگاه کن

http://up.iranblog.com/Files/c649e0ae09384450962b.bmp
              چار فرانسه نباش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali akbar abasian
                سون سگمنت 10 پایه داره پایه های وسط یا آنده یا کاتد اگه آنده ولتاژ مثبت بده بهش و به بقیه پایه ها منفی بده در حدود 3 ولت وا گه کاتده برعکس شاید ولتاژبالا دادی سوخته یکی دیگه امتحان کن
                واس من 9 تا پایه داره ...
                پس پایه 5 میشه آند!
                اما PCB که میخوام 7 سگمنت رو روش مونتاژ کنم پایه 4 و 5 رو به هم وصل کرده! (؟) :-??

دیدگاه

دوست من، مدارت چی هست؟ اصلا دنبال چی میگردی؟ مشکلت چیه؟ اگه تست سگمنته که در بالا همه ی دوستان اشاره کردن. اگرم مشکلت اتصال داشتن پایه ی 4 و 5 که، باید بدونم مدارت چیه. اصلا یه عکس از مدارت و سگمنت بذار و یه توضیح کامل بده که چی میخوای. ضمنا من هنوز سگمنت 9 پایه ای ندیدم.(شایدم باشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
                    دوست من، مدارت چی هست؟ اصلا دنبال چی میگردی؟ مشکلت چیه؟ اگه تست سگمنته که در بالا همه ی دوستان اشاره کردن. اگرم مشکلت اتصال داشتن پایه ی 4 و 5 که، باید بدونم مدارت چیه. اصلا یه عکس از مدارت و سگمنت بذار و یه توضیح کامل بده که چی میخوای. ضمنا من هنوز سگمنت 9 پایه ای ندیدم.(شایدم باشه)
                    یه ولتمتره با 7107. از شاهکارهای بختآ‌آور ( :biggrin متاسفانه شماتیک ندارم ازش. یه بار خودم برد مدار چاپیش رو از روی کتاب ساختم و مونتاژ کردم جواب نداد. اما مطمئن بودم که اشتباهی نکردم. فیبر آمادهآ‌اش رو از خودشون خریدم (تیم فیبر تبریز! :biggrin اتفاقاً اصلاح شده هم بود فیبرش. دوباره مونتاژ کردم بازم جواب نداد. الان شک کردم به 7Seg ها ...
                    دو تا عکس گرفتم ببینید چیزی دستگیرتون میشه. :redface:

http://up.iranblog.com/Files/0313b65273eb40b8a4ef.JPG
                    http://up.iranblog.com/Files/1a365f06d03e4c7f93da.JPG

دیدگاه

اینم پشت و روی فیبر:
                      http://up.iranblog.com/Files/a92bde7593a64dce9db9.JPG
                      http://up.iranblog.com/Files/33f3f5944af14ef2a23c.JPG

دیدگاه

باریکلا به شما.
                        شما نگفتی سگمنتت جفته. در سگمنت های معمولی 10 تا پایه هست که دوتاشون باهم مشترکن(یکی در وسط وبالا. یکی در وسط وپایین) در سگمنتهای جفت همون دوتا پایه ای که به هم وصل شده مشترکها هستن. یکیش مال سگمنت چپه و یکیشم مال راستیه. اینطور که بوش میاد، سگمنت شما آند مشترکه بنابراین باید به اون دوتا پایه که به هم وصل شدن یه ولتاژ مثبت بدی سر منفی رو هم یکی یکی به بقیه پایه ها بده. یادت باشه از سه ولت بیشتر ندیا. میتونی 9 ولت رو با یه مقاومت 470 اهم سری کنی بعد بدی به سگمنت

دیدگاه

ممنون
                          اما تو پست اول عرض کردم جفت آند مشترکه.
                          من این کارو کردم نمیدونم چرا جواب نداد. دوباره یه امتحانی میکنم.

دیدگاه

بله .............
                            اینایی که روی برد مونتاژ کردم آند مشترک نیست. کاتد مشترکه!
                            باید برم یقه فروشنده رو بگیرم که مخم رو کار گرفته
                            طفلی بختآ‌آور چقدر بهش بدبین شدم. خدایا توبه... -O<
                            پس درست حدس زدم ... بار اول هم تو کارم اشتباهی مرتکب نشده بودم. اما اول باید 7سگمنتها رو تست میکردم.
                            electronet_ir، jh_topgraph، مجتبی بهادر و ali akbar abasian عزیز از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید بسیار سپاسگزارم.
                            موفق باشید. :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X