اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش ولتاژ

آره. این بخش از مدارای تکنیک پالس تحلیل و طراحیش واقعاً دردسر آوره. تو دانشگاه وقتی رسیدیم به مبحث پمپ دیودی، استادمون بعد از یه ساعت که دید ما همه مثل داریم نیگاش می کنیم گفت:
    "بعضی اوقات مهندس شدن خیلی خیلی سخت میشه :cry2:" :read:
    حالا ایشالا که جواب میده، اما اینجوری ولتاژ بالا نمیره، فقط اندازه پله ها تغییر می کنه. که چون باعث تغییر میزان جهش میشه، می تونه اندازه قوس رو زیاد کنه. :nerd:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

برای تقویت ولتاژ حتما باید ورودی ACباشه. چون ورودی dcباعث میشه سیم پیچ به آهن ربا تبدیل بشه.
      حتما ترانزیستوره پالس تولید میکنه.
      من فکر میکنم اگر ترانس رو عوض کنی و از یه ترانس با نسبت تبدیل بالا تر استفداه کنی راحت تر جواب بگیری .
      البته شاید از نظر جا مشکل پیدا کنی به هر حال باید ترانس رو طراحی کنی ببینی چقدر جا می گیره.
      برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
      یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

به این لینک هم یه نگاهی بنداز:http://www.ee.washington.edu/circuit...ASCIISCHEM_018
        برو به قسمت:HV supply: 12VDC in, 12KV out
        البته نمی دونم چرا مرتیکه مدارو اینجوری کشیده !!!
        برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
        یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

دایی جان گلم
          نمی خوام نا امیدت کنم اما ولتاژ 100 کیلوولت با این مدار فقط تخیله!
          خودت هم می تونی با اطلاعات خودت تحلیل کنی که اگه این مدار ولتاژ 100 کیلوولت تولید هم کنه اولین جایی که آرک میزنه سیم پیچ اولیه و ثانویه ترانسه!
          پس برای تولید ولتاژ بالا اول به یه ترانس بزرگتر نیاز داری. مثلا اگه آرک 5 سانتی می خوای باید ترانسی انتخاب کنی که فاصله سیم پیچهای اولیه و ثانویه از هم بیشتر از 5 سانت بشه.
          قائدتا همچین ترانسی بسیار هم بزرگ میشه.
          پس راه بهتر اینه که به فروشگاه سلف الکترونیک در پاساژ عباسیان بری و بگی بزرگترین هسته EE که داری بده.
          بعد بر اساس هسته ای که گرفتی من بهت میگم چند دور اولیه و چند دور ثانویه بپیچی تا بتونی بیشترین ولتاژ رو بگیری.
          روش تولید ولتاژ هم مثل همونه که در کویل اتومبیل هست. بجای پلاتین هم از یه ترانزیستور برای قطع و وصل جریان استفاده میشه. جرقه زن های الکترونیکی ماشین دقیقا اینجوری کار می کنند و شاید برات به صرفه باشه که بری یکیشو بخری بجای ساختن.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
            برای تقویت ولتاژ حتما باید ورودی ACباشه. چون ورودی dcباعث میشه سیم پیچ به آهن ربا تبدیل بشه.
            حتما ترانزیستوره پالس تولید میکنه.
            من فکر میکنم اگر ترانس رو عوض کنی و از یه ترانس با نسبت تبدیل بالا تر استفداه کنی راحت تر جواب بگیری .
            البته شاید از نظر جا مشکل پیدا کنی به هر حال باید ترانس رو طراحی کنی ببینی چقدر جا می گیره.
            نمیشه اول برق رو به ac تبدیل کنیم(با ولتاژ زیاد مثلا 100 ولت) بعد بدیمش به سیم پیچ ؟ فکر کنم اینطوری کنیم اگه سیم پیچ ،ولتاژ رو 200 برابر کنه و ورودی 100 ولت باشه میشه:200000!!!!!!
            ترانس رو بین سه تا سیم پیچش که روهمن چسب ریختم!!!! بعد دیگه از داخل قوس نمیزنه :wow: قدرتش زیاد شده

دیدگاه

به این لینک هم یه نگاهی بنداز:http://www.ee.washington.edu/circuit...ASCIISCHEM_018
              دستت درد نکنه ولی معلوم نبود چی کشیده بود مدارش خیلی خنده داره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                دایی جان گلم
                نمی خوام نا امیدت کنم اما ولتاژ 100 کیلوولت با این مدار فقط تخیله!
                خودت هم می تونی با اطلاعات خودت تحلیل کنی که اگه این مدار ولتاژ 100 کیلوولت تولید هم کنه اولین جایی که آرک میزنه سیم پیچ اولیه و ثانویه ترانسه!
                پس برای تولید ولتاژ بالا اول به یه ترانس بزرگتر نیاز داری. مثلا اگه آرک 5 سانتی می خوای باید ترانسی انتخاب کنی که فاصله سیم پیچهای اولیه و ثانویه از هم بیشتر از 5 سانت بشه.
                قائدتا همچین ترانسی بسیار هم بزرگ میشه.
                پس راه بهتر اینه که به فروشگاه سلف الکترونیک در پاساژ عباسیان بری و بگی بزرگترین هسته EE که داری بده.
                بعد بر اساس هسته ای که گرفتی من بهت میگم چند دور اولیه و چند دور ثانویه بپیچی تا بتونی بیشترین ولتاژ رو بگیری.
                روش تولید ولتاژ هم مثل همونه که در کویل اتومبیل هست. بجای پلاتین هم از یه ترانزیستور برای قطع و وصل جریان استفاده میشه. جرقه زن های الکترونیکی ماشین دقیقا اینجوری کار می کنند و شاید برات به صرفه باشه که بری یکیشو بخری بجای ساختن.
                اومدم بین سیم پیچ اولیه و ثانویه ی ترانس چسب ریختم بعدش دیگه از داخل ترانس قوس نمیزد :job: ولتاژ ورودیشو زیاد تر کردم حالا از زیر خازناش قوس میزد اونم اومدم چسب زدم درست شد
                کویل ماشین چندتا دارم فکر کنم مصرفش زیاد باشه..ولی اینم راه خیلی توپیه :job:
                خیلی هم نمیخوام کوچولو باشه نهایت بزرگیش سی سانت در 6 سانت در 7سانت باشه ....

دیدگاه

خب اومدم یدونه کویل رو باز کردم...توش پر از روغن بود...
                  خیلی جالب بود....ورودی به چندین سیم پیچ وصل بود و خروجی از هسته گرفته شده بود!!!!! :surprised: تا به حال ندیده بودم خروجی از هسته بیاد!!!
                  ولتاژ رئ هزار برابر میکنه!!! اگه برق 826 ولت خروجی ترانس خودمو بهش بدم یعنی 826000 ولت میده؟!!!!!!!! :surprised:
                  یکم زیادی عجیبه...ولی فکر نکنم اینطوری باشه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARASH-V-AC
                    نمیشه اول برق رو به ac تبدیل کنیم(با ولتاژ زیاد مثلا 100 ولت) بعد بدیمش به سیم پیچ ؟
                    اینی که شما میگی یعنی اینورتر، ساخت خود اون دردسرش خیلی زیاده.
                    در ضمن این روشی که تو داری ولتاژ رو میبری بالا (خیلی بالا) خیلی خطرناکه. بالاخره یا ترانست می سوزه یا خودت. من می دونستم که میشه ترانس رو بزرگ کرد، منتها این کار زیاد منطقی نیست. می خواستم یه کاری کنیم که بدون افزایش ولتاژ قوس زیادتر بشه.
                    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

این مداره هم یه مشکلی داره به نظرم. باید ترانسی که می گیری طرف اولیش 5 تا سر داشته باشه که هر کدوم از یه اندازه ای دراومدن oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                        اینی که شما میگی یعنی اینورتر، ساخت خود اون دردسرش خیلی زیاده.
                        در ضمن این روشی که تو داری ولتاژ رو میبری بالا (خیلی بالا) خیلی خطرناکه. بالاخره یا ترانست می سوزه یا خودت. من می دونستم که میشه ترانس رو بزرگ کرد، منتها این کار زیاد منطقی نیست. می خواستم یه کاری کنیم که بدون افزایش ولتاژ قوس زیادتر بشه.
                        فکر نکنم ساخت اینورتر کاری داشته باشه...تو جمهوری کیتشو 3 جفت صد تومن میفروشن
                        من که عاشق کارای خطرناکم :job: فقط میخوام قدرتش زیاد باشه....تا به حال 14 بار منو گرفته :rolleyes: میخوام یه سیم پیچ با همون کویل درست کنم که ولتاژ رو 200 برابر کنه(خود کویل 1000 برابر میکنه) بعدش بیام به ورودیش برق با اینورتر 220 بدم از مقاومت ردش کنم تا جریانش کم شه تا سیم پیچ نسوزه....حالا بیا و ولتاژ رو از رو زمین ور دار میشه 44000 که خوبه بعد چند تا پمپ دیودی میزارم جلوش اوووووه چی میشه...
                        ممنون که راهنماییم میکنید...خیلی مواظبم

دیدگاه

فکر نکنم ساخت اینورتر کاری داشته باشه...تو جمهوری کیتشو 3 جفت صد تومن میفروشن
                          اینورتر؟ نه. اشتباه می کنی. اینورترهایی که توی ماشین استفاده می کنن و 12 رو به 220 تبدیل می کنه حدوداً 50 هزار تومنه!
                          تازه همونا هم خیلی جریان نمی دن. فکر نمی کنم بیشتر از یه لامپ 100 والت بتونن روشن کنن. اینی که تو می خوای فکر نکنم بشه ها.

دیدگاه

جون من؟!!!!! من که شنیده بودم خیلی ارزونه؟!!!
                            مدارش که قطعات خیلی کمی داره...اینو نگاه کن:

اشکالی نداره لازم نیست خیلی جریان بده فقط 220 ولت داشته باشه با جریانش کاری نداریم.....

دیدگاه

اشکالی نداره لازم نیست خیلی جریان بده فقط 220 ولت داشته باشه با جریانش کاری نداریم.....

مگه q1 , q2 چه قدر جریان رو میتونند تحمل کنند؟؟؟
                              اگر فرض کنیم که 6 آمپر از خودشون رد میکنند و ولتاژ ورودی هم 12 باشه و بازده مدار 100% باشه خروجی 320 میلی آمپر بیشتر نمیده.یعنی یه لامپ 100 وات رو هم نمیتونی روشن کنی.
                              چون فرکانس این مدار چندان ثابت نیست بهتره c4 رو هم حذف کنید. این خازن رو برای این گزاشته بودند که یه وقت هسته اشباع نشه.چون مقدار این خازن با فرکانس رابطه داره.بهتره یا پالس رو با یه مدار دقیق تر بسازی یا این خازن رو حذف کنی البته اگر حذفش هم نکنی چیزی نمیشه فقط بازده مدار کم میشه.
                              در کل اگه میخوای یه منبع درست حسابی درست کنی از IC های سوییچینگ استفاده کن که قابل اعتماد ترند.
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

این مداری که گذاشتی جالب بود. ندیده بودمش. با این شاید بشه یه کاری کرد. فقط اون ترانس آخر رو برداری، مستقیم وصل کنی به همون ترانس ورودی مدارت. چون اینجوری دو تا ترانس میفته پشت سر هم و مدارت گنده میشه.
                                عزیز من جریان دادنی نیست، کشیدنیه :angry: :nerd:
                                تو وقتی مدارت رو ببندی، خودش شروع به جریان کشی می کنه. البته این مداری که تو گذاشتی جالبه. مخصوصاً که ترانزیستوراشم قدرتیه. البته توی دیتاشیتش نوشته 6 آمپر. باید حواست رو جمع کنی. اما احتمال داره 555 بسوزه. بعد از خروجی 555 حتماً یه بافر بذار. خازن 2700 و سلف 1 رو هم همین طور. وقتی هم وصلش می کنی یه کم دور وایسا :rolleyes:
                                ایشالا که کار کنه تا همه شاد بشیم! :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X