اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش ولتاژ

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    خروجی 320 میلی آمپر بیشتر نمیده.
    میشه بگی این رو چطوری حساب کردی؟ oo:
    چون فرکانس این مدار چندان ثابت نیست بهتره c4 رو هم حذف کنید. این خازن رو برای این گزاشته بودند که یه وقت هسته اشباع نشه.چون مقدار این خازن با فرکانس رابطه داره.بهتره یا پالس رو با یه مدار دقیق تر بسازی یا این خازن رو حذف کنی البته اگر حذفش هم نکنی چیزی نمیشه فقط بازده مدار کم میشه.
    555 آی سی دقیقه ها. تاخیرش خیلی کمه و مخصوصاً واسه این مدار که فرکانس سوئیچش خیلی کمه خوب جواب میده.
    در کل اگه میخوای یه منبع درست حسابی درست کنی از IC های سوییچینگ استفاده کن که قابل اعتماد ترند.
    اون آی سی های سوئیچینگ یه کم گرونن، و در ضمن اصلاً فکر نکنم بشه بهشون ترانزیستور معمولی وصل کرد. البته در مورد این مطمئن نیستم.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
      این مداری که گذاشتی جالب بود. ندیده بودمش. با این شاید بشه یه کاری کرد. فقط اون ترانس آخر رو برداری، مستقیم وصل کنی به همون ترانس ورودی مدارت. چون اینجوری دو تا ترانس میفته پشت سر هم و مدارت گنده میشه.عزیز من جریان دادنی نیست، کشیدنیه :angry: :nerd:
      تو وقتی مدارت رو ببندی، خودش شروع به جریان کشی می کنه. البته این مداری که تو گذاشتی جالبه. مخصوصاً که ترانزیستوراشم قدرتیه. البته توی دیتاشیتش نوشته 6 آمپر. باید حواست رو جمع کنی. اما احتمال داره 555 بسوزه. بعد از خروجی 555 حتماً یه بافر بذار. خازن 2700 و سلف 1 رو هم همین طور. وقتی هم وصلش می کنی یه کم دور وایسا :rolleyes:
      ایشالا که کار کنه تا همه شاد بشیم! :wow:
      ببین نمیشه ترانس هارو پشت هم بست؟ آخه فقط گفتی مدارت گنده میشه....
      چرا دور وایسم!!! مگه جنگه؟!!!

دیدگاه

اون آی سی های سوئیچینگ یه کم گرونن، و در ضمن اصلاً فکر نکنم بشه بهشون ترانزیستور معمولی وصل کرد. البته در مورد این مطمئن نیستم.
        عموما از مسفت برای این کار استفاده میشه.
        آی سی دقیقه ها. تاخیرش خیلی کمه و مخصوصاً واسه این مدار که فرکانس سوئیچش خیلی کمه خوب جواب میده.
        خودش دقیقه ولی اسیلاتورش چندان دقیق نیست.وقتی یه پتانسیومتر گذاشته یعنی اینکه اول باید روی 50 هرتز تنظیمش کنی وبعد استفاده کنی.خوب اون پتانسیومتر هم مطمئنا بعد یه مدت تغییر میکنه.برای روشن کردن یه لامپ مهم نیست فرکانس دقیق 50 باشه یا بالاتر بره اما برای یه سری وسایل که فرکانس براشون مهمه این روش زیاد دقیق نیست.
        میشه بگی این رو چطوری حساب کردی؟ oo:
        با ساده ترین فرمول های توان :nice: فرمول های ترانس رو قاطی ماجرا نکردم.
        اگه دقت کرده باشید گفتم با فرض اینکه شرایط ایده آل هست و بازده 100%.
        اگه 12 ولت با جریان 6 آمپر رو بهش بدیم توانش میشه 72 وات!!!چون مدار ایده آل فرض شده خروجی هم 72 وات داره و با توجه به اینکه ولتاژش 220 ولته جریان خروجی میشه 327 میلی آمپر که این مقدار حداکثر توان ایده آله.

چرا دور وایسم!!! مگه جنگه؟!
        تا حالا ندیدی که یه خازن الکترولیت چجوری میترکه؟
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

عموما از مسفت برای این کار استفاده میشه.
          آره. اینجا بستگی به این پیدا می کنه که بودجه دوستمون چقدر باشه.
          خودش دقیقه ولی اسیلاتورش چندان دقیق نیست.وقتی یه پتانسیومتر گذاشته یعنی اینکه اول باید روی 50 هرتز تنظیمش کنی وبعد استفاده کنی.خوب اون پتانسیومتر هم مطمئنا بعد یه مدت تغییر میکنه.برای روشن کردن یه لامپ مهم نیست فرکانس دقیق 50 باشه یا بالاتر بره اما برای یه سری وسایل که فرکانس براشون مهمه این روش زیاد دقیق نیست.
          توی این مدار اصلاً و ابداً فرکانس اهمیتی نداره. هدف فقط و فقط بالا بردن سطح ولتاژه. مصرف کننده هم فقط هوای بیچارس که باید متحمل آرک بشه. برای همین اصلاً مصرف توی یه چیز دیگست oo:
          نوشته اصلی توسط ARASH-V-AC
          ببین نمیشه ترانس هارو پشت هم بست؟ آخه فقط گفتی مدارت گنده میشه....
          البته این مورد رو هم باز من فراموش کردم بگم که تو باید خروجیت رو DC کنی. جون پمپ جلو با DC کار می کنه. برای همین بهتره ترانس اول رو بذاری، بعد یکسو سازی و بعدم خازن ریپل گیر و ... بعد بدی به ورودی ترانس اصلیه.
          تا حالا ندیدی که یه خازن الکترولیت چجوری میترکه؟
          دلیلش یکی اینه، یکی هم این که من درست نمی دونم آرک چقدر جریان می کشه. گفتم شاید اون وسط ها یه جایی جریان زیاد بکشه، یه سیمی بسوزه، یه قطعه ای بترکه، یه خازن الکترولیتی منفجر بشه oo:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

دیگه داره زیادی پیچ در پیچ میشه...من فقط 15 سالمه دارم گیج میشم oo:
            خوب پس اول اینورتر رو میزارم..بعد میره تو سیم پیچ...بعد میره تو افزاینده ی دیودی(با ac کار میکنه!!! :angryتا اینجا که درست..اگه هوس کردیم یدونه سیم پیچ آخرش اضافه میکنم.....
            حالا اگه ورودی 18 ولت (دوتا باطری کتابی رو موازی میکنم بعد با دوتا دیگه سری میبندم) میره تو اینورتر میشه 200 ولت(جریانشو بیخیال)بعد سیم پیچ داریم
            سیم پیچ اگه دور اولیش 200 دور باشه بعد ثانویه 32000 دور
            نسبتش میشه 1 به160 یعنی 160 برابر میکنه...حالا 200 ولت میشه 32000 ولت!
            حالا میره تو افزاینده دیودی دو برابر میشه 64000!!!!! :wow:
            اگه تایید میکنید برم درست کنم...
            من دسترسی درست حسابی به قطعه ندارم...(پاکدشتم) نمیتونم هر روز بیام جمهوری...به خاطر همین تا به حال امتحانشون نمیکردم...میخواستم به نتیجه برسیم بعد بریم دنبال ساختش...
            ممنون از همگی...

دیدگاه

این دقیقاً مراحلیه که باید انجام بدی. اول از همه اینورتر (تغذیه همون 12 ولته) و مدار رو دقیقاً همونی ببند که توی عکس بود.
              اون ترانس 220 هم توی همون عکس خودت سمت راست هست. پس اگه شکل رو کامل مثل خودش ببندی، میرسی به پل دیودی.
              فکر می کنم یکسو کننده خودش یه کیت آماده باشه، فقط مهم اینه که برای 220 ولت باشه. به فروشنده بگو برای برق شهر می خوای. یه خازنم بعدش برای گرفتن ریپل بذار.
              خروجی اون یه مقدار DC میشه. حالا این رو بده به ورودی ترانس همون دستگاه آماده خودت و خروجیش رو ببین.
              امیدوارم که خوب کار کنه. اما حتماً مراقب باش و موارد ایمنی رو رعایت کن. ولتاژ خیلی زیادیه. نمی خوام خونت بیفته گردنم :rolleyes:
              اگه شد بگو :nice:

دیدگاه

این دقیقاً مراحلیه که باید انجام بدی. اول از همه اینورتر (تغذیه همون 12 ولته) و مدار رو دقیقاً همونی ببند که توی عکس بود.
                اون ترانس 220 هم توی همون عکس خودت سمت راست هست. پس اگه شکل رو کامل مثل خودش ببندی، میرسی به پل دیودی.
                فکر می کنم یکسو کننده خودش یه کیت آماده باشه، فقط مهم اینه که برای 220 ولت باشه. به فروشنده بگو برای برق شهر می خوای. یه خازنم بعدش برای گرفتن ریپل بذار.
                خروجی اون یه مقدار DC میشه. حالا این رو بده به ورودی ترانس همون دستگاه آماده خودت و خروجیش رو ببین.
                امیدوارم که خوب کار کنه. اما حتماً مراقب باش و موارد ایمنی رو رعایت کن. ولتاژ خیلی زیادیه. نمی خوام خونت بیفته گردنم :rolleyes:
                اگه شد بگو :nice:
                آخه مدار آماده ی خودم نابود میشه اینقدر بهش برق وصل کنم! اون 3 ولت بهش میدی 2000 تا خروجی میده....حالا اگه220 بهش وصل کنیم دیگه از همه جاش قوس میزنه..نمیشه کنترلش کرد....
                نمیشه به جای اون مدار خودم یه ترانس بزارم؟

دیدگاه

چرا که نشه. خودتم از اول گفتی یه سری تغییرات روی سیستم خودت دادی. من فکر کردم رو این بوده!
                  فقط فکر می کنم مدار پمپش کم بیاره. ببین برای اونهام می تونی یه سری خازن و دیود قوی تر گیر بیاری یا نه.

دیدگاه

چرا که نشه. خودتم از اول گفتی یه سری تغییرات روی سیستم خودت دادی. من فکر کردم رو این بوده!
                    فقط فکر می کنم مدار پمپش کم بیاره. ببین برای اونهام می تونی یه سری خازن و دیود قوی تر گیر بیاری یا نه.
                    گفتم تغییرش دادم ولی نه دیگه تا این حد!!! خیلی زیاده...دیوداش هم شاید بتونه 9کیلوولت جواب بده :angry:

دیدگاه

خوب آرش جان من که از اول گفتم این ولتاژ رو بخوایم ببریم بالا خطرناک میشه. من داشتم می گفتم که با همین ولتاژ یه کارایی کنیم، اما چون تو گفتی می خوای ولتاژ رو ببری بالا راهش رو گفتم.

دیدگاه

خوب آرش جان من که از اول گفتم این ولتاژ رو بخوایم ببریم بالا خطرناک میشه. من داشتم می گفتم که با همین ولتاژ یه کارایی کنیم، اما چون تو گفتی می خوای ولتاژ رو ببری بالا راهش رو گفتم.
                        ببخشید نمیشه حالا یه ترانس ببندیم؟
                        منظور من هم این بود که نه به اون شوری نه به اون بی نمکی....ترتیب گذاشتن اینارو نمیشه عوض کرد؟
                        مثل اینکه نمیشه به این راحتی جلو بریم :cry2: :cry2:

دیدگاه

ببخشید نمیشه حالا یه ترانس ببندیم؟
                          منظور من هم این بود که نه به اون شوری نه به اون بی نمکی....ترتیب گذاشتن اینارو نمیشه عوض کرد؟
                          مثل اینکه نمیشه به این راحتی جلو بریم :cry2: :cry2:
                          هر نوع ترانسی هم که بذاری، نمی تونی از محدودیت هایی که دیود ها و خازن های آخر دارن عبور کنی، بنابراین باید توی همون رنج حرکت کنی. یا اینکه قطعات رو عوض کنی که البته ممکنه گرون دربیاد واست.
                          ترتیبش هم انقدر تغییری نمی کنه. در هر صورت تو باید DC رو وارد اون مدار پمپ کنی.

دیدگاه

آقا من یه سوال دارم شما چرا برای ایجاد آرک فقط به فکر افزاش ولتاژ هستید مگه با افزایش جریان نمیشه آرک تولید کرد؟
                            اصلا اساس کار جوش قوس الکتریکی اینکه ولتاژ پایینه حدود 20ولت و جریان خیلی بالا حدود100آمپر
                            حالا اون برای جوش دادن شما برای جرقه زدن همون جریانو دو سه برابر کنید فکر میکنم جرقه بیشتر شه
                            حلا شایدم این نظر از اساس اشتباه باشه
                            دوستان نظر بدن oo:
                            برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
                            یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
                              آقا من یه سوال دارم شما چرا برای ایجاد آرک فقط به فکر افزاش ولتاژ هستید مگه با افزایش جریان نمیشه آرک تولید کرد؟
                              اصلا اساس کار جوش قوس الکتریکی اینکه ولتاژ پایینه حدود 20ولت و جریان خیلی بالا حدود100آمپر
                              حالا اون برای جوش دادن شما برای جرقه زدن همون جریانو دو سه برابر کنید فکر میکنم جرقه بیشتر شه
                              حلا شایدم این نظر از اساس اشتباه باشه
                              دوستان نظر بدن oo:
                              برای طولانی شدن قوس باید ولتاژ رو ببری بالا (مثلا از 3 سانت بره 5 سانت) اما اگه جریانو زیادش کنیم قطر قوس زیاد میشه گرمای زیاد تری میده صداشم بیشتر میشه اما طولش زیاد نمیشه...
                              من میخوام طول قوس زیاد شه...و سرو صداش هم زیاد نباشه...
                              یک مقدار کمی من جریانو باید بیشتر کنم تا از فاصله ی 1.5 سانتی به جای کرونا قوس بزنه..... :applause:

دیدگاه

برای طولانی شدن قوس باید ولتاژ رو ببری بالا (مثلا از 3 سانت بره 5 سانت) اما اگه جریانو زیادش کنیم قطر قوس زیاد میشه گرمای زیاد تری میده صداشم بیشتر میشه اما طولش زیاد نمیشه...
                                تازه علاوه بر اینها، جریان اثر تخریبی خیلی بیشتری میذاره و میتونه قشنگ مدار رو با جاش ذوب کنه
                                چه خبر آقا آرش؟ هنوز تست نکردی ببینی چه میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X