But she turned up just the same
There was a knock on the door
A thump on the floor
And the party turned insane
As she called out her na-a-a-ame
And then she walked in looking like dynamite
She said, "Now come along boogaloo through the night"
And by the way she's moving, well Dyna might
Might she not, with all she's got
She's got the whole town lighting up dynamite
Nobody quite knowing what to do wrong or right
But they all know Dyna is dynamite
And they're right
عجیبه چرا اینجا به مدار پر قدرت و کاملی مثل fpi توجه نشده؟ این مدار کار یک ایرانی هست و تفکیک فوق العاده ای داره بعلاوه انواع تنظیمات دیجیتال. اطلاعات ساختش کامل هست و میتونین استفاده کنین:
سلام و دورود خدمت دوستان عزیز
یه خسته نباشید خدمت همه ، امروز نشستم از اول تمام تاپیک رو خوندم تا آخرش ، واقعا تاپیک حیفیه . از سال 88 تا حالا یه عمره دوستان باهاشن . از بحـث عالی علمیه اولیه تا مدار گلدن که ظاهرا پاسخ نداد دوستان بی خیالش شدن .
تاحالا فکر کردین چرا خارجی ها از ما موفق ترن ؟ چون برنامه ریزی دارن واقعا این مدت وقت رو اگر به اونها میدادید حتما یه کار جدید و عالی میدادن بیرون ، این مدت برای خودش یک عمره . البته طبیعیه دوستان طرح هاشون رو عوض کنن ولی بهتر نیست یک کار تموم بشه یا یک تاپیک به نتیجه خوب برسه بشه مرجع و افتخار فروم ؟
خلاصه در این همه اطلاعاتی که دوستان گزاشتن کاش یک طرح شسته رفته بود تا با آنالیز تک تک اجزاش جلو میرفتیم و یک کار تک ازش بیرون میوردیم . اون کار اولیه خیلی قشنگ داشت پیش میرفت باید سریع یه طرح جایگزین مثل توباکس میزاشتید و شروع بکار می کردین . البته حالا هم دیرنشده ، مطمعنم اگر با رویکرد ابتکاری و نو آورانه پیشبریم قطعا به نتایج عالی خواهیم رسید . البته بنده یک شاگرد کوچیکتر هستم مشتاق آموختن . یک تشکر ویژه از دوستان و آقا بهروز ، تمرکز نتیجه بخشه
زنده باشید
سلام وقت بخیر
من همه پبام ها رو خوندم و تقریبا تمام لینک ها خوب منقضی شده و قابلیت دانلود رو نداره.
ممنون میشم یه نفر مردونگی کنه و یه مدار بالای ۳ متر رو که عملی کرده یا عملی ۱۰۰ درصده بذاره
سلام وقت بخیر
من همه پبام ها رو خوندم و تقریبا تمام لینک ها خوب منقضی شده و قابلیت دانلود رو نداره.
ممنون میشم یه نفر مردونگی کنه و یه مدار بالای ۳ متر رو که عملی کرده یا عملی ۱۰۰ درصده بذاره
سلام
تونستین مدار کاربردی پیدا کنین؟
اگر نتیجه گرفتین به منم خبر بدین
البته من یه چند تا مدار بدرد بخور که تا عمق سه متر جوابگو باشه دارم ولی دنبال نتیجه بهترم
ایمیل من afshin.hack@yahoo.com
دیدگاه