اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] مدار فلزیاب

باید عضو بشی
    بعد لینک تایید ایمیلو ok کنی بعد به فایل مورد نظرت رجوع کنی
    عضو شدنش مزییت هایی داره ولی خاستی میل بذار برات بفرستم
    عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

ممنون از لطفت سامی جان
      بنظر من همین جا خوبه ولی هر طور صلاح میدونید
      با اجازه دوستان؛
      خب تا جایی که میدونم هدف از انتگرال گیری نمونه برداری از سیگناله
      وقتی تفاوتی بین سیگنال مرجع و سیگنال برگشتی از لوپ ایجاد بشه که ناشی از وجود فلز در میدان مغناطیسی هست
      توسط یک مقایسه گر سیگنالی بوجود میاد که بصورت صوت ؛ نور ؛ یا تصویر میتونه نمایان شه
      در فرکانس های بالا با اندازه گیری این اختلاف سیگنال امر تفکیک تا حدودی انجام میگیره.
      عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

سلام
        دوستان احساس نمیکنید پرش مطالب خیلی زیاده و نکات مفید خیلی کم شده؟
        دوستان لطف می کنن و با دانسته هاشون سوالارو پاسخ میدن ولی اگه این سوالارو همسو کنیم بهتر نیست ؟
        تمرکز کردن رو یه موضوع همیشه نتیجه ی بهتری داده به اضافه اینکه اینجا هم با تجربه داریم هم علاقمند کسب به تجربه
        از اول این تایپیک کسایی بودن که هنوزم دارن فعالیت میکنن رو همین موضوع اما اووووووووووووووون علاقه قبلی یکم کمرنگ شده شیوه ی آقای بهروز عالی بود اگه همون گلداسکن4 رو بیشتر پیگیری میشد وظیفه ی طبقاتش مشخص میشد تا جایی که بشه معادل سازی کرد گلداسکن به راندمان واقعیش رسیده بود.
        اگر بحث تخصصی تر بشه ترجیحا رو یک مدار * برای جهت دار کردن و استفاده از وقت همه دوستان یه مدیر یا لیدر رو مشخص کنیم که مباحثو مطرح و در آخر جمع و جور کنه * حتما وضع بهتر ازین میشه .

دیدگاه

لطفا کمکم کنید

دلتاپالسم.هیچ چیزی رو سنس نمیکنه وفقط از سیم پیچ صدای وزوز میاد.irf460 گذاشتم. داغ هم نمیکنه. تمام ولوم ها هم ذرست کار میکنند.لوپم 30دور سیم لاکی0.70باقطر35cm و2.8 اهم

دیدگاه

پاسخ : لطفا کمکم کنید

نوشته اصلی توسط naderxan
            دلتاپالسم.هیچ چیزی رو سنس نمیکنه وفقط از سیم پیچ صدای وزوز میاد.irf460 گذاشتم. داغ هم نمیکنه. تمام ولوم ها هم ذرست کار میکنند.لوپم 30دور سیم لاکی0.70باقطر35cm و2.8 اهم
            سلام
            من مدارشو نمیبینم اپ کن تا بهت بگم
            صدای وز وز اکثرا به این دلیله که مقاومت پاراللت کمه شایدم به دلیله کویلته که
            حدودا باید900تا970 میکرو هانری سلفت باشه که خیلی زیاده اونم
            بازم عکسشو اپ کن ببینم
            از ne5534 استفاده کردی یا یه ای سی دیگه ؟
            شماتیک بزا در خدمتم
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

بجای اینکه دنبال مو نتاژ این مدار باشید توصیه میکنم سطح معلومات خودتون در زمینه فلزیاب افزایش بدید
              منم مدت زیادی دنبال دلتا و تعدادی مدارات دیگه بودم جواب هم گرفتم مثلا همین دلتا با راندمان بالا ولی هیچکدوم بدرد کار حرفه ای نمیخورن وقتی با ساختمان و طرز کارکردشون کاملا اشنا شدی نظرت کلا در مورد دلتا و بقیه عوض میشه. اگر برای کسب تجربه هستید بدرد میخوره و الا هزینه و وقتتون رو صرف نکنید.

دیدگاه

سلام
                به همه دوستان
                از اونجایی که مبحث فلزیاب ها گسترده هست و من خودم در گیر ساختشونم و بی خوابی زیاد کشیدم و تا حالا شاید برا یه مدار 3بار طراحی پی سی بی انجام دادم به این نتیجه رسیدم که حتما باید پشتکار داشته باشین و خسته نشین
                و پیشنهادم به دوستان تازه کارتر از خودم اینه که از مدارات ساده یا دارای پیسی بی شروع کنن

خب
                من میخوام مدار دلتاپالس 2 رو بسازم کسی از دوستان پی سی بی ال سی دی و فایل پروگرم کردنشو داره ؟؟ممنون میشم برام بزارید

در ضمن واسه هر گونه راهنمایی (اگه ا دسم بر بیاد یا ف ر ..و..ش فلزیاب هایی که ساختم و نتیجه داده در خدمتم.
                به زودی یه وبلاگ راه اندازی می کنم و در خدمتتون هستم
                موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان من تازه واردم و این بحث رو از اول دنبال کردم و باید بگم منم مثل خیلی از دوستان چند سالی میشه که دنبال ساخت فلزیاب به درد بخور هستم ولی تو نت نمیشه همچین چیزی پیدا کرد مگه اینکه خودت علم کار رو داشته باشی و خودت بسازی که ما نداریم .اینکه یه مدار بذاریم و روش بحث کنیم هم جواب نمیده من نمونه اینجوری زیاد دیدم هر جور مداری رو هم از سایتهای داخلی و خارجی گرفتم ولی اگه اصول اولیه یک دستگاه رو درک نکنی حتی با نقشه هم به جایی نمیرسی این فروم داشته به جاهای خوبی میرسیده که متاسفانه داره خاک میخوره .ممنون میشم از دوستانی که بحث رو شروع کردن ادامه بدن و با گفته های دوستان دلسرد نشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starmoml
                    کاربران عزیز بنده مدار پر قدرتی دارم که حساسیتش به طلا و مس فوق العادست ولی بر عکس به استیل کمتر همین رو فقط بگم مس15*15. در فاصبه 2،5 و دیده شده با کسایی که کار شده تا 3 متر هم زده کسی خواست پیام بده .
                    با سلام / من خواهان این مدار میباشم azizollah_121@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4258
                      بجای اینکه دنبال مو نتاژ این مدار باشید توصیه میکنم سطح معلومات خودتون در زمینه فلزیاب افزایش بدید
                      منم مدت زیادی دنبال دلتا و تعدادی مدارات دیگه بودم جواب هم گرفتم مثلا همین دلتا با راندمان بالا ولی هیچکدوم بدرد کار حرفه ای نمیخورن وقتی با ساختمان و طرز کارکردشون کاملا اشنا شدی نظرت کلا در مورد دلتا و بقیه عوض میشه. اگر برای کسب تجربه هستید بدرد میخوره و الا هزینه و وقتتون رو صرف نکنید.
                      سلام
                      بله همین طوره
                      بطور مثال استفاده از سونار میتونه مفید باشه
                      تغییر روش انالوگ به دیجیتال برای کسایی که با میکرو اشنایی دارن خیلی بهتره چون با روش ازمون و خطا راحت تر و با هزینه کمتر میتونن به دقت قابل قبول برسن.
                      خودم هنوز این کارو امتحان نکردم ولی خیلی دوس دارم که یه امتحانی بکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        دلتا2 و ساشو دو مدار جداگانه هستند که اساس کار شون خیلی فرق داره نمیشه گفت که کدوم بهتره ولی طبق گفته دوستان در انجمن فلزجو برد ساشو با مدار مبدل و ساخت درست و اصولی برای یک جسم خیلی بزرگ 10 متر هست. دلتاپالس2 برد نهاییش که من تونستم ازش بگیرم 3.5 متر برای سینی استیل50*50 بود. brn هم یک فلزیاب بسیار ساده و خیلی با ثبات هست که برد نهاییش زیر دو کتر هست که با لوپ 28 سانتی تختی که براش پیچیدم سینی استیل 35*35 رو از 110 سانتی میزنه که برای خاک هایی که از داخل جایی که داری کاوشش میکنی و داخل خود حفره مناسبه چون بردش کمه اگه دستگاه بوق زد یعنی فاصله شما تا بار از دومتر کمتره که خودش یک مزیته! و این مدارات ذکر شده هیچ کدوم تفکیک ندارند بعد از برسی های چند ساله در این زمینه باید بگم که تفکیک یک مقوله پیچیدست و در خیلی از فلزیابهایی که ادعا دارند تفکیک دارند دروغه ولی مدارت خوب تجاری هم وجود دارند که نمیشه نادیده گرفت ولی قیمت بالایی دارند. حتی اگر تفکیک بصورت آهنی و غیر آهنی هم صورت بگیره خیلی خوبه ولی حتی این نوع تفکیک هم در دسترس عموم قرار نداره! موفق باشید
                        سامی عزیز فکر نکنم دلتا 2 بتونه 3.5 متر بزنه ها اشتباه نمیکنید اگه امکان داره یه عکس از مدار دلتا بذار مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                          سامی عزیز فکر نکنم دلتا 2 بتونه 3.5 متر بزنه ها اشتباه نمیکنید اگه امکان داره یه عکس از مدار دلتا بذار مرسی
                          مهندس جان جنس بزرگ رو از 4 متری هم سنس میکنه بشرط لوپ 1*1 و حرکت ندادن دستگاه چون وقتی دستگاه حرکت کنه بشدت نویز پذیر میشه و در کل بگم مدارات توی نت فقط یک اسباب بازی هستند نه بیشتر
                          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام دوستان.
                            من نت رو زیرو رو کردم چیزی پیدا نکردم.
                            سرچ انجمن هم همیشه غیر فعاله.
                            دوستان کسی مداری داره که طلا یا نقره به ابعاد 50در 50 رو از 10 متری بتونه تشخیص بده ؟؟؟؟
                            ایا چنین مداری هست ؟؟؟؟
                            اگه نیست من باید یا چه فرکانسی کار کنم که بتونه 10 متر بره و برگرده ؟؟؟
                            امواج رادیو اکتیو هم میشه ؟؟؟؟
                            تشکر.
                            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                              سلام دوستان.
                              من نت رو زیرو رو کردم چیزی پیدا نکردم.
                              سرچ انجمن هم همیشه غیر فعاله.
                              دوستان کسی مداری داره که طلا یا نقره به ابعاد 50در 50 رو از 10 متری بتونه تشخیص بده ؟؟؟؟
                              ایا چنین مداری هست ؟؟؟؟
                              اگه نیست من باید یا چه فرکانسی کار کنم که بتونه 10 متر بره و برگرده ؟؟؟
                              امواج رادیو اکتیو هم میشه ؟؟؟؟
                              تشکر.
                              نهایت 8 متری میزنن اونم نه طلارو بلکه فلزات دیگه رو(اندازه جنس و کویلم مهمه )
                              دستگاهی بود 10 متر 50 در 50 رو میزد به منم بگی ممنن میشم

دیدگاه

چقدر سوت و کور
                                :surprised:
                                قندیل!
                                تندیس قطره هاییست
                                که تسلیم جاذبه زمین نشدند
                                تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X