من به پاساژ امجد رفتم ولی هیچ کدام از این لامپ uv نداشتم حالا میخام بدونم دقیقا کجا برم که بتونم این لامپ uv مدل g4t5 را پیدا کنم.
لطفا سریعتر راهنمایی کنید.
با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...
سلام
من بلاخره تونستم یه لامپ uv مدل g4t5 بخرم ولی حالا یه مشکلی که دارم اینه که وقتی لامپ را به مدار صفحه اول وصل میکنم لامپ روشن نمیشه و لی در لامپ 4 وات چینی که قبلا خریداری کرده بودم وقتی که توسط اهم متر دوسر را به هم وصل میکردم لامپ روشن میشد ولی حالا روشن نمیشه .
لطفا یه راه حل جامع بگید
با تشکر
با توجه به اینکه تغذیه ی این لامپ DC هست و افت ولتاژ روی اون در جریان 160 میلی آمپر چیزی حدود 30 ولته مدار بالا رو پیشنهاد می کنم . فقط به لحاظ اینکه ما قبلا برای 80 میلی آمپر محاسبه کرده بودیم ، احتمالا با خازن 1.2 میکرو فاراد با کمبود نور روبه رو خواهیم شد . بنابراین در صورت کم بودن نور لامپ ،خازن 1.2 میکرو را با خازن 2.2uF/275Vac جایگزین کنید .
سلام
من اینمدار را بصورت عملی بستم ولی باز هم کارنکرد البته گاهی اوقات بصورت لحظه ای روشن میشه و بعد خاموش میشه.
ولتاژی که بر روی لامپ میفته را با اهم متر اندازه گرفتم و چیزی در حدود 320 ولت بود لطفا بررسی کنید و همچنین این مدار و طریقه کارکردشو برام تشریح نمایید.
با تشکر
یه استارت مهتابی با لامپ موازی کن به این شکل که یه سر استارت رو به فیلامانی که به هیچ جا وصل نیست و سر دیگه ی استارت رو هم به اون یکی فیلامان که به هیچ جا وصل نشده بزن .طبق این شکل :
من یک استارتر نصب کردم و مدار را بصورت عملی بستم و جواب داد فقط احساس میکنم یکمی نور لامپ ضعیفه البته با خازن 1.75 میکرو فاراد تست کردم و هنوز با خازن 2.2 میکرو فاراد تست نکردم که اونم تست میکنم و جوابشو میدم.
بازهم از زحمات تمامی دوستان تشکر میکنم.
چطور از روی نور لامپ ماورائ بنفش تشخیص دادی که نورش کمه ؟
قبل از اینکه 2.2 میکرو بذاری یه آمپر متر با خود لامپ سری کن ببین جریانش از 160 میلی آمپر بیشتر نباشه اگه کمتر بود 2.2 میکرو را بذار اما اگه نبود بذار همینی که هست بمونه وگرنه لامپت ممکنه خراب بشه .
دیدگاه