اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارلازم برای چراغ uv

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارلازم برای چراغ uv

نوشته اصلی توسط galaxy.1997 نمایش پست ها
    سلام ممنون از راهنماییتون
    با لامپ کم مصرف ۱۱ وات سعی کردم نشد، نمیدونم مشکلش کجاست
    شهرستان هستم دسترسی چندانی ندارم و نمیدونم اسم این نوع ترانس چیه تا دنبالش بگردم
    نمیدونم ایا واتش کمه یا زیاده یا اینکه مشکل کجاست
    در پایین لامپ ، یک نوار آلمینیومی هست که لبه های خم شده اون ، قطعه پلاستیکی رو پرس کرده ، با ابزاری اون رو باز کنید ، قطعه پلاستیکی رو با احتیاط در بیارید ، قطعات داخلش رو می*بینید ، اون ها رو جدا کنید ، حالا ۴ سیم از دو فیلامان که دارید به ۴ پایه مدار کم مصرف وصل کنید .
    خیلی تخریب نکنید که اگر باز مشکلی بود شکل اولش کنید ، فردا جستجو میکنم ببینم ترانسش رو کدوم سایت موجود داره نشد اون رو تهیه کنید .
    پایه های لامپ ، باید دو به دو بهم دیگه راه بدند با مولتی متر میتونیذ تست کنید از سالم بودن لامپ هم مطمئن بشید

دیدگاه

واقعا ممنونم
      همین که پیگیر هستید خیلی ارزشمنده
      بازم ممنون

دیدگاه

لامپ ۹ وات ۲ پین UVC Pl
        رو با یک ترانس مگنتی (قدیمی) ۲۰ وات روشن کردم
        و فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
        تاجایی که من فهمیدم بالاست الکتریکی قدرت راه انذازی این لامپهارو نداره
        تنها چیزی که جواب میده همون بالاست مغناطیسی هست

دیدگاه

واقعاً ممنونم بیشتر از 48 ساعت گشتم تا راهنمایی بی نظیر شما را دیدم ممنونم

دیدگاه

سلام. من تست کردم نشد. راه عملی کسی سراغ داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima20-20 نمایش پست ها
              ا سلام

من یه چراغ uv ( اشعه ماوراء بنفش) خریده ام که مثل مهتابی کوچک است و 4 تا پایه داره و 4 وات است. برای تشخیص اسکناس تقلبی استفاده میشه

می خاستم بدونم دوستان میدونند چطور باید این لامپ را روشن کرد لطفا مدار لازم را قرار دهید.

با تشکر
              دوست عزیز
              این لامپها بر خلاف ظاهرشان میتوانند برای چشم و پوست به شدت خطرناک باشند
              لطفا توصیه های ایمنی را به دقت در نظر بگیرید

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

من خودم یه جعبه ی نور با مهتابی t8 15وات uv ساختم. از بالاست الکترونیکی 40وات استفاده کردم و داره کار میکنه. البته اگه دستتون برای انتخاب بازه پیشنهاد میکنم یک بالاست 18 یا 20وات بخرید(البته نمیدونم چرا ولی همینطور شهودی گفتم احتمالا 20وات بهتر باشه!). من مهتابی های کوچک 4وات رو هم با همین بالاست مهتابی 40وات روشن کردم و مشکلی پیش نیومد. چندتا نکته هم بر اساس علم ناقصم بگم:
                1-بالاست های الکترونیکی خیلی بهتر از ترانس مغناطیسی به همراه استارتر هستن.طول عمر لامتون رو هم خیلی بالاتر میبرن و در فرکانس خیلی بالاتری کار میکنن که خودش یه مزیته.
                2-اینطوری که من فهمیدم بالاست های مخصوصی برای مهتابی های uv هست که خیلی گرونن(تا 300هزارتومن هم دیدم) که تنها مزیتشون اینه که لامپتون دیرتر میسوزه.البته مطمئن باشید با همین بالاست های معمولی هم تا هرچقدر بخواین مهتابیتون کار میکنه.ما که نمیخوایم مثل یه کارگاه صنعتی شب و روز ازش کار بکشیم.
                3-اگر خواستین جعبه ی نور بسازید، فاصله ی مهتابی ها تا شیشه ی بالایی نگذارید بیشتر از 20سانت بشه. چون مدل های تجاری هم همینطوری هستن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X