اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه بخور سرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه بخور سرد

سلام
    اگه میتونی وقتی روشنه هم یه عکس بزار

دیدگاه

چند گرفتی ؟

دیدگاه

سلام به همه. امیدوارم همه خوب و سرحال باشید oo:
        اگر دوستان یاری کنند به زودی این دستگاه را با خروجی خیلی بیشتر درست میکنیم. قیمت این دستگاه در حال حاضر 18000 تومان میباشد ولی خیلی راحت خودتون میتونید بسازید. داخلش چیز خاصی نداره
        من چطور میتونم دامنه موجم را بدون تغییر در شکلش زیاد کنم ؟ (موج مربعی با فرکانس 1.7 مگا استفاده میکنم)

اینم چند تا عکس از این دستگاه:
        شرمنده که کیفیت عکس ها پایینه.

ندونستن که عیب نیست ... اون نپرسیدنه که عیب داره
        چی گفتماااا !! oo:

دیدگاه

دستگاهش رو دیدیم
          ضمناً بیشتر دوست دارم خودم بسازم !
          تبریز کسی جایی سراغ داره که پیزوی بخار سرد رو بفروشند ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابوالفضل محمودیان
            سلام به همه. امیدوارم همه خوب و سرحال باشید oo:
            اگر دوستان یاری کنند به زودی این دستگاه را با خروجی خیلی بیشتر درست میکنیم. قیمت این دستگاه در حال حاضر 18000 تومان میباشد ولی خیلی راحت خودتون میتونید بسازید. داخلش چیز خاصی نداره
            سلام

فقط 18000 هزار تومان؟ این که دیگه به پول پیزو الکتریک اش هم نمی ارزه...
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
              سلام

فقط 18000 هزار تومان؟ این که دیگه به پول پیزو الکتریک اش هم نمی ارزه...
              یعنی چی الان ؟؟ یعنی صرف نداره که خودمون بسازیمش ؟
              قیمت پیزوش فقط 2000 تومانه...
              دوستانی که تاحالا پروژه های جالب انجام دادند میدونند که ساخت و جواب گرفتن از این پروژه ها چه لذتی داره... :wow:. شما مختارید که آمادشو بخرید . اما من با اینکه رفتم خریدم باز هم مشتاقم تا خودم بسازمش... خدایی اینکه آدم خودش چیزیو بسازه یک مزه دیگه ای داره
              چی گفتماااا !! oo:

دیدگاه

سلام دوست عزیز من دارم روش کار میکنم اگه جواب هم گرفتم به شکل پروژه می زارم تا بقیه هم استفاده کنن
                اما متاسفانه تو آمل کسی این پیزو رو نداره من تونستم فقط از یه تعمیر کار لوازم خانگی suny قطعه رطوبت سازش با مدار داریورشو گیر بیارم اونم یکم گیر داره چون پکیجش کامل نیست.اگه دوست عزیز کمکم کنی چند تا از این پیزو هارو تو تهران گیر بیارم میتونم کمکت کنم.آخه کارم خیلی گیر اینه. :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابوالفضل محمودیان
                  قیمت پیزوش فقط 2000 تومانه...
                  اون پیزوش رو از کجا قیمت داری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                    اون پیزوش رو از کجا قیمت داری

سلام
                    شرمنده که اینقدر دیر جواب دادم
                    من هم پیزو و هم دستگاه کاملشو از جهان کیت خریدم... نزدیک پاساژ امجد هست... اونجارو بعد از 10 روز گشتن پیدا کردم
                    3 نوع پیزو داشت:
                    1500 تومانی و 4000 و ...
                    یک توصیه جدی : اگر خواستید از این پیزو ها بخرید به هیچ وجه نوع تقلبیشو نخرید چون مفت گرونه
                    من یک آزمایش رو این پیزوهایی که خریدم کردم. همه ی پیزو های تو بازار با فرکانس 1.7 مگا هرتز تحریک میشن که باید برای بخار کردن آب حداقل به آنها ولتاژ 24 اعمال کرد
                    چی گفتماااا !! oo:

دیدگاه

سلام من یه پیزو و یک کیت فرکانس ساز و یک ادابتور 24 ولت گرفتم ولی کار نمیده خواستم ببینم وسیله دیگری هم میخواد؟؟؟؟ اخه روی کیت سه تا سوکت هست یکی مثل جامپر کامپیوتر که پیزو رو بهش وصل کردم و دو تا سوکت مخابراتی پیچ دار که به یکی برق وصل کردم و یکیش خالی مونده اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون

دیدگاه

یه عکس بزار از پیزوت ببینیم پیناش چه جوریاست ؟
                        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام اقا من با یه کیت و یه پیزو میتونم جواب بگبرم یا وسیله دیگه ای هم میخواد ؟؟

دیدگاه

با سلام
                            کی گفته با میکرو نمیشه فرکانس بالا تولید کرد؟!!!
                            برای مثال با دستورات زیر می تونید فرکانسی در حدود
                            4Mhz تولید کنید.اگه نوسان ساز میکرو رو به صورت خارجی تعریف کنید و به یه کریستال 16 مگا هرتز متصل کنید،فرکانس تولید شده با همین دستورات 2 برابر میشه و در حدود 8 مگا هرتز خواهد شد.
                            دوستانی که اسکپ دارن تست کنن و تایید کنند لطفا.
                            من خودم تا 20 کیلو هرتز رو با فرکانس متر اندازه گرفتم.ماکسیموم فرکانس متر من 20 کیلو هرتز هستش.لذا بیشتر از اون رو نتونستم آزمایش کنم.ولی قطعا همونه.
                            حالا دوستانی که آنالوگ رو واردن بیان و بگن که چطوری این فرکانس رو به سنسور بدیم.من با ترانزیستور 945 امتحان کردم ولی جواب نداد.

$regfile = "m16def.dat"
                            $crystal = 8000000
                            Config Porta.0 = Output
                            Do
                            Set Porta.0
                            Reset Porta.0
                            Loop
                            End
                            گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                            "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
                              با سلام
                              کی گفته با میکرو نمیشه فرکانس بالا تولید کرد؟!!!
                              برای مثال با دستورات زیر می تونید فرکانسی در حدود
                              4Mhz تولید کنید.اگه نوسان ساز میکرو رو به صورت خارجی تعریف کنید و به یه کریستال 16 مگا هرتز متصل کنید،فرکانس تولید شده با همین دستورات 2 برابر میشه و در حدود 8 مگا هرتز خواهد شد.
                              دوستانی که اسکپ دارن تست کنن و تایید کنند لطفا.
                              من خودم تا 20 کیلو هرتز رو با فرکانس متر اندازه گرفتم.ماکسیموم فرکانس متر من 20 کیلو هرتز هستش.لذا بیشتر از اون رو نتونستم آزمایش کنم.ولی قطعا همونه.
                              حالا دوستانی که آنالوگ رو واردن بیان و بگن که چطوری این فرکانس رو به سنسور بدیم.من با ترانزیستور 945 امتحان کردم ولی جواب نداد.

$regfile = "m16def.dat"
                              $crystal = 8000000
                              Config Porta.0 = Output
                              Do
                              Set Porta.0
                              Reset Porta.0
                              Loop
                              End
                              میشه بگی ولتاژ کاری این پیزو دقیقاً چطوره؟ یعنی دامنه ولتاژ ورودیش از 0 تا 24 ولته (اون چیزی که دوستان گفتن) یا اینکه ولتاژ مثبت و منفی نیاز داره.
                              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

ّبا سلام
                                من یه دستگاه بخور سرد داشتم که متاسفانه آب از قسمت واشر سنسور وارد مدار اصلی دستگاه شده و یه قطعه رو سوزونده.
                                قطعش رو به هر فروشنده ای نشو ن دادم،نشناخت.شمارش رو تو سایت دیتا شیت هم که سرچ کردم نبود.فقط یه بنده خدا گفت که احتمالا ماسفت هستش.
                                قیافش که شبیه ماسفته.
                                مدارش چیز خاصی نداره،چند تا مقاومت،خازن،سلف،دیود،و یه ترانزیستور c945
                                یه ترانس با ولتاژ 48 ولت AC داره که بعد تبدیل به DC میشه 60 ولت.
                                فرکانسهای مختلفی رو آزمایش کردم روش،از فرکانس 50hz بگیر تا 4Mhz که توسط یه میکرو تولید کرده بودم رو با ترانزیستور c945 به سنسور دادم،ولی دریغ از یه لرزش کوچک.
                                مشخصه که فرکانس تولیدی به این روش،فرکانسیست مربعی که از 0 تا 60 ولت هستش.
                                ولی به احتمال زیاد فرکانس مدار اصلیش به صورت مثبت و منفی باید باشه.و فکر کنم هر چی هست مربعی نیست.
                                به نظر من یا خود سنسور مشکل داره (که بعید میدونم) یا اینکه باید فرکانسی از -60 ولت تا +60 ولت بهش اعمال بشه.
                                اگه وقت کردم مدارش رو می زارم.
                                متآسفانه چو ن آنالوگ نخوندم فعلا گیر کردم گر نه من آدمی نیستم که تا از چیزی جواب نگرفتم به راحتی بی خیالش بشم.این مشکل هم هر چقدر پیچیده باشه (که نیست)بلاخره حلش میکنم.
                                انشاءالله
                                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                                "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X