اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوپل کردن دو سیگنال AC با یکدیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوپل کردن دو سیگنال AC با یکدیگر

نوشته اصلی توسط Nimra
    خب اینکه همش نا امیدی بود :applause:
    کجا نا امیدی هست این نظر من واصلا مشخص نیست که نظر درستی باشه و شما نباید نظر من ملاک قرار بدید و خود شما هم باید یک کم خودکفا باشید و نظر هایه من فقط مدنظر بگیرید چون فقط نظر !

نوشته اصلی توسط Nimra
    در نا امیدی بسی امید است................
    شکست اولین قدم موفقیت تا شما شکست نخورید به موفقیت نمیرسید پس نظر منفی سازندس اگر همیشه مثبت فکر کنید هیچ وقت مسئله پیش نمیاد بعد هنوز من منفی نگری نکردم
    نا امیدی اونجا می شد که هیچ کس نظر نمی داد

کار تلفن برایه طرح شما یک کم سخت چون تفکیک کردنش سخت ولی اونم همین کارو می کنه و صوت با یک فیلتر LC رو شبکه سوار می کنه روش خوبیه ولی میشه راحت تر کار کرد اگر به جایی نرسیدیم میریم رو اون روش
    کار شما یک چیزی شبیه به I2C میشه یعنی برایه هر دستگاه یک آدرس در نظر می گیرید و اول آدرس و بعد درخواست صورت می گیره و به دلیل سرعت بالا هیچ وقفه ای مشاهده نمی شه

کلا 3 تا پورت وجود داره که نسبت به هم با فیلتر ایزوله شدن و تاثیری رویه هم نمی زارن ولی در نهایت اون 3 تا پورت به هم متصل هستن
    1 پورت DC / AC ورودی
    1 پورت دیتای ورودی
    1 پورت دیتایه خروجی

البته 2 مورد اخر رو هم میشه با یک فیلتر درست کرد ولی اگر در دو فرکانس مختلف قرار بگیرن بهتر
    الان من طرح با ترانس دارم ولی می خوام بگردم دنبال روشی که ترانس نخواد تا هزینه و حجم کم بشه با ترانس سادس 1 ولتاژ تغذیه AC و ارسال دیتا به روش سریال

نوشته اصلی توسط Nimra
    واقعا نمیشه روشی براشون پیدا کرد؟
    یعنی من مرض داشتم روز اول جواب شمارو دادم کار نشد نداره پستی بلندی داره ولی بلاخره میشه اولش سخت که یک روش مناسب پیدا بشه

نوشته اصلی توسط Nimra
    کسی میتونه تشریح کنه که تلفن چجوری از طرف تلفن ما میتونه روی اون تغذیه دی سی صدای مارو مدوله کنه و سوار اون مقدار دی سی کنه؟
    ساده ترین تلفن اینه :

البته این نمونه خیلی ایراد داره و با چند تا قطعه اضافی درست میشه ولی شما مجبور به گزاشتن اون 2 تا ترانس میشید (برایه جدا سازی سیگنال از DC )

سرم شلوغ بود الان یک کم بهتر شده و سعی میکنم هر چه زود تر به نتیجه برسیم چون از کار طولانی متنفرم ولی از قدیم میگن ( گر صبر کنی زغوره حلوا سازی)

نوشته اصلی توسط Nimra
    جناب رسم کننده :biggrin:ببخشید اسمتون رو نمیدونم
    شرمنده محیط مجازی و ترجیح میدم همین طور ناشناس بمونه و هر چی دوست داری صدام کن من که اسممو نمی گم شما سو استفاده کن و اسم بزار .
    بازم ببخشید

دیدگاه

سلام
      این مدار کار شمارو فکر کنم راه بندازه و حتی می تونید تغذیه DC کمتر از 24V بگیرید
      البته باید تست کنید ببینید درست عمل می کنه یا نه چون ممکنه خوب جواب نده ولی هزینه زیادی نداره برایه ساخت 2 نمونه از این مدار
      ترانس TR1 هم از نوع چوک آبی هست که در تلفن هم وجود داره و خیلی کوچیک و سبک
      این مدار فکر کنم راحت تر باشه تا بخوایید دنبال IC خاص باشید چون فرکانس شبکه هم به فرکانس DATA IN شما بستگی داره
      محاسبه قطعات هم به ولتاژ شبکه و فرکانس دیتا بستگی داره می تونید چوک رو هم حذف کنید ولی یکم پیچیدگی پیدا می کنه
      اگر مدار بهتری به فکرم رسید که ساده تر باشه میزارم
      مدارات بعدی هم به صورت موازی قرار می گیرن
      میشه تقویت کننده هارو هم حذف کرد ولی اگر مسیر بلند بشه سیگنال میرا میشه (به هر حال برایه فهمیدن این که مدار خوب کار می کنه یا نه باید در عمل تست کنید )
      اگر به نظر خودتون مدار می تونه کمک کنه درستش کنید اگر شک دارید بهش ، ازش استفاده نکنید
      موفق باشی

دیدگاه

ممنون جناب رسم کننده :nerd:
        بسیار بسیار لطف کردین
        مدار به نظر عملی میاد فقط دوتا سوال
        این چوک آبی رو به همین اسم میشناسن؟یعنی باید بگم ترانس چوک آبی؟یک به یک هست دیگه؟
        فرکانس بالا این ترانس چوک آبی رو اشباع نمیکنه؟فرکانس کاری اگه یادتون باشه یکم بالا بود
        مدارات دیگه چجوری باید به این شبکه متصل بشن؟گفتین موازی میشن ولی من درک نکردم چجوری

دیدگاه

نه اشباع نمی کنه چون در تلفن هایه امروزی هم کاربرد داره و شما حساب کنید که اینترنت ADSL هم متصل فقط شما یکدفعه نیایید 2MHz روش سوار کنید چون باید ترانزیستور ها بتونن درست تقویت کنن اگر تست کنید دیگه عالی میشه چون طرح از خودمه و هیچ نمونه ای پیدا نکردم و سعی کردم کم هزینه در بیاد که در صورتی که بد کار کرد شما ضرر نکنید
          چوک ابی هم بله به همین اسم چون تا اونجا که یادمه در 3 رنگ زرد و ابی و قرمز که قرمزش برایه تقویت صوت و آبی هم در تلفن کاربرد داره
          تا اونجا که یادمه خودم 125KHz از این چوک ها عبور دادم و مشکلی نداشته
          تنها مشکل در اوردن منبع DC به صورتی که سیگنال نباید وارد منبع بشه که فکر کنم با دیود پل و برش دهنده ها بشه خذف کردش برایه جلوگیری از تلفات
          در این مدار 4 تا پایه هست 2 تاش که برایه DATA و مشخص 2 تایه دیگه خط انتقال و DC که تمام مدارها به همین خط به صورت موازی متصل میشن چون اگر سری متصل بشن افت رویه سیگنال داریم و قطع شدن یکی از مدارها منجرب به قطع شدن شبکه میشه این مدار دقیقا از زویه تلفن درست شده و خصوصیاتش دقیقا مثل تلفن با کمی تغییر کوچیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sketcher
            نه اشباع نمی کنه چون در تلفن هایه امروزی هم کاربرد داره و شما حساب کنید که اینترنت ADSL هم متصل فقط شما یکدفعه نیایید 2MHz روش سوار کنید چون باید ترانزیستور ها بتونن درست تقویت کنن اگر تست کنید دیگه عالی میشه چون طرح از خودمه و هیچ نمونه ای پیدا نکردم و سعی کردم کم هزینه در بیاد که در صورتی که بد کار کرد شما ضرر نکنید
            چوک ابی هم بله به همین اسم چون تا اونجا که یادمه در 3 رنگ زرد و ابی و قرمز که قرمزش برایه تقویت صوت و آبی هم در تلفن کاربرد داره
            تا اونجا که یادمه خودم 125KHz از این چوک ها عبور دادم و مشکلی نداشته
            تنها مشکل در اوردن منبع DC به صورتی که سیگنال نباید وارد منبع بشه که فکر کنم با دیود پل و برش دهنده ها بشه خذف کردش برایه جلوگیری از تلفات
            در این مدار 4 تا پایه هست 2 تاش که برایه DATA و مشخص 2 تایه دیگه خط انتقال و DC که تمام مدارها به همین خط به صورت موازی متصل میشن چون اگر سری متصل بشن افت رویه سیگنال داریم و قطع شدن یکی از مدارها منجرب به قطع شدن شبکه میشه این مدار دقیقا از زویه تلفن درست شده و خصوصیاتش دقیقا مثل تلفن با کمی تغییر کوچیک
            ممنون قربان
            حتما تستش میکنم ببینم چی میشه

دیدگاه

با سلام لینک عکس مدارات غیر فعال است .میتونید درست کنید. ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X