پاسخ : کوپل کردن دو سیگنال AC با یکدیگر
کجا نا امیدی هست این نظر من واصلا مشخص نیست که نظر درستی باشه و شما نباید نظر من ملاک قرار بدید و خود شما هم باید یک کم خودکفا باشید و نظر هایه من فقط مدنظر بگیرید چون فقط نظر !
شکست اولین قدم موفقیت تا شما شکست نخورید به موفقیت نمیرسید پس نظر منفی سازندس اگر همیشه مثبت فکر کنید هیچ وقت مسئله پیش نمیاد بعد هنوز من منفی نگری نکردم
نا امیدی اونجا می شد که هیچ کس نظر نمی داد
کار تلفن برایه طرح شما یک کم سخت چون تفکیک کردنش سخت ولی اونم همین کارو می کنه و صوت با یک فیلتر LC رو شبکه سوار می کنه روش خوبیه ولی میشه راحت تر کار کرد اگر به جایی نرسیدیم میریم رو اون روش
کار شما یک چیزی شبیه به I2C میشه یعنی برایه هر دستگاه یک آدرس در نظر می گیرید و اول آدرس و بعد درخواست صورت می گیره و به دلیل سرعت بالا هیچ وقفه ای مشاهده نمی شه
کلا 3 تا پورت وجود داره که نسبت به هم با فیلتر ایزوله شدن و تاثیری رویه هم نمی زارن ولی در نهایت اون 3 تا پورت به هم متصل هستن
1 پورت DC / AC ورودی
1 پورت دیتای ورودی
1 پورت دیتایه خروجی
البته 2 مورد اخر رو هم میشه با یک فیلتر درست کرد ولی اگر در دو فرکانس مختلف قرار بگیرن بهتر
الان من طرح با ترانس دارم ولی می خوام بگردم دنبال روشی که ترانس نخواد تا هزینه و حجم کم بشه با ترانس سادس 1 ولتاژ تغذیه AC و ارسال دیتا به روش سریال
یعنی من مرض داشتم روز اول جواب شمارو دادم کار نشد نداره پستی بلندی داره ولی بلاخره میشه اولش سخت که یک روش مناسب پیدا بشه
ساده ترین تلفن اینه :

البته این نمونه خیلی ایراد داره و با چند تا قطعه اضافی درست میشه ولی شما مجبور به گزاشتن اون 2 تا ترانس میشید (برایه جدا سازی سیگنال از DC )
سرم شلوغ بود الان یک کم بهتر شده و سعی میکنم هر چه زود تر به نتیجه برسیم چون از کار طولانی متنفرم ولی از قدیم میگن ( گر صبر کنی زغوره حلوا سازی)
شرمنده محیط مجازی و ترجیح میدم همین طور ناشناس بمونه و هر چی دوست داری صدام کن من که اسممو نمی گم شما سو استفاده کن و اسم بزار .
بازم ببخشید
نوشته اصلی توسط Nimra
نوشته اصلی توسط Nimra
نا امیدی اونجا می شد که هیچ کس نظر نمی داد
کار تلفن برایه طرح شما یک کم سخت چون تفکیک کردنش سخت ولی اونم همین کارو می کنه و صوت با یک فیلتر LC رو شبکه سوار می کنه روش خوبیه ولی میشه راحت تر کار کرد اگر به جایی نرسیدیم میریم رو اون روش
کار شما یک چیزی شبیه به I2C میشه یعنی برایه هر دستگاه یک آدرس در نظر می گیرید و اول آدرس و بعد درخواست صورت می گیره و به دلیل سرعت بالا هیچ وقفه ای مشاهده نمی شه
کلا 3 تا پورت وجود داره که نسبت به هم با فیلتر ایزوله شدن و تاثیری رویه هم نمی زارن ولی در نهایت اون 3 تا پورت به هم متصل هستن
1 پورت DC / AC ورودی
1 پورت دیتای ورودی
1 پورت دیتایه خروجی
البته 2 مورد اخر رو هم میشه با یک فیلتر درست کرد ولی اگر در دو فرکانس مختلف قرار بگیرن بهتر
الان من طرح با ترانس دارم ولی می خوام بگردم دنبال روشی که ترانس نخواد تا هزینه و حجم کم بشه با ترانس سادس 1 ولتاژ تغذیه AC و ارسال دیتا به روش سریال
نوشته اصلی توسط Nimra
نوشته اصلی توسط Nimra

البته این نمونه خیلی ایراد داره و با چند تا قطعه اضافی درست میشه ولی شما مجبور به گزاشتن اون 2 تا ترانس میشید (برایه جدا سازی سیگنال از DC )
سرم شلوغ بود الان یک کم بهتر شده و سعی میکنم هر چه زود تر به نتیجه برسیم چون از کار طولانی متنفرم ولی از قدیم میگن ( گر صبر کنی زغوره حلوا سازی)
نوشته اصلی توسط Nimra
بازم ببخشید
دیدگاه