اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناخت قطعات و مدارات الکترونیکی (آموزشی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شناخت قطعات و مدارات الکترونیکی (آموزشی)

سلام

استاد کجایی؟؟
    بیا ببین چی کردم...!!!

اینا رو سر هم کردم فقط یه مشکل بزرگ هست که بخش تغذیه جوابگو بخش فتوسل نیست.
    یعنی با یه منبع 3 آمپر که دارم خیلی گشنگ کار میکنه اما با این ، نه!!
    کمکی بنما

متچکرم

تخیل مهمتر از دانش است
    علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
    آلبرت انیشتین

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64724.15
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام به سیم

چند روز سیستمم خراب بود برای همین نشد بیام و جواب بدم

مشکلت در R1 و R4 هست .... چه خبره انقدر زیاد انداختی

مقدارشونا مثله همون مدار اصلی قرار بده

سیم کارای نا امید کننده انجام نده X_X X_X

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (aswhu600 )
          با سلام به سیم

چند روز سیستمم خراب بود برای همین نشد بیام و جواب بدم

مشکلت در R1 و R4 هست .... چه خبره انقدر زیاد انداختی

مقدارشونا مثله همون مدار اصلی قرار بده

سیم کارای نا امید کننده انجام نده X_X X_X
          سلام بر You
          استاد ، مشکل بنده اینکه که نمیدونم این مقادیر رو چطور محاسبه کنم!!!

میشه به روشی ساده برام توضیح بدین؟؟؟
          مثلا" برای تعیین مقدار مقاومت باید از چه فرمولی استفاده کنم؟؟
          اینو میدونم که باید از

یا

اما توی طراحی مدار نمیدونم چطور استفادشون کنم!!!

متشکرم
          تخیل مهمتر از دانش است
          آلبرت انیشتین

دیدگاه

با سلام : سیم این کارا مال جونای امروزیه ما ها که نباید از این راه ها بریم

یه مقاومت بزار و نتیجه را ببین هر چی کمتر توان خروجی مدا بیشتر

مثلا R1 را کلا حذفش کن ببین نتیجه چی میشه اگه بازم راضی کننده نبود 470 کیلورا کمتر کن مثلا 220 کیلو و .... ...

دیدگاه

سلام : سیم کجایی پیدات نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

درود بر دوستان

یه منبع درپیپ داریم. توانش بین 0.1 تا0.4 وات هست .. ولتاژش اکثرا بین 40 تا 50 ولته (در حالت بی باری) ولی هیچ قانونی نداره تا 200 ولت هم میتونه برسه .. عجب منبعی

اینو دادم به یه خازن 4700 میکرو که یواش یواش پر میشه حالا میخوام وقتی ولتاژش به 12 رسید یه مدار بیاد روی کار و خازن رو اتصال کوتاه بده (مثلا مصرف کنه) برای اینکار اومدم اول از ترانزیستور استفاده کنم . این مدار رو بستم. هموطور که تو سایت گفته برای مقاومت r1 ده کیلو و r2 صد کیلو استفاده کردم ولی چون توان پایینه هیچ وقت ولتاژ به 12 نمیرسه و خود تزانزیستور همه توان رو مصرف میکنه برای اینکه این اتفاق نیوفته اومدم 2 تا زنر 12 ولتی با مقاومت ها سری کردم که فقط وقتی 12 ولت شد ترانزیستور اتصال کوتاه بده خازن رو ولی باز هم ولتاژ در یه حدی ثابت میموند

http://www.rason.org/Projects/transwit/transwit.htm

بعد اومدم یه رله رو که نقشه ش تو همون سایت هست رو اضافه کردم ولی باز هم ولتاژ ثابت موند ..
                ترانزیستور رو حذف کردم و زنر رو مستقیم به رله وصل کردم که باز ...البته رله مناسب نیست چون برای این کار خودش پر مصرفه

زنر رو با این مدار تست کردم با یه منبع سوئیچینگ سالم 40 ولت (حداقل 30 وات)

ولتاژ دو سر زنر رو 13.1 ولت نشون داد که خیلی آهشته داشت بالا میرفت .. روی زنر نوشته c12

ولتاژ شکست زنر 12 ولتی چرا 13 ولته؟
                و چطور میشه با یه قطعه کم مصرف وقتی ولتاژ به حد معینی رسید خازن رو خالی کرد؟
                منظورم شناخت قطعات و کار با اون هاست ممنون میشم راهنمایی کنید @};-

زندگی پر ز وجود است ولی ..
                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

مشکل من با رله :angry:

مدار راه انداز رله با یه ترانزیستور رو تصورکنید ... وقتی من جریان کمی به ترانزیستور بدم و اونو سوئیچ کنم ... رله روشن میشه ... و برعکس

این درست ... ولی یه چیزی ... وقتی من مثلا بخوام 10 ساعت چراغی که به رله وصله رو روشن بزارم باید 10 ساعت جریان به ترانزیستور بدم تا رله رو تو حالت روشن نگه داره ؟ ... اینجوری که باطری دستگاه زود تموم میشه !!!!

رله ای نداریم که یه تحریک ( پالس ) باعث تغییر وضعیتش بشه و همونجا بمونه تا تحریک بعدی بیاد ؟ ... من نمی خوام مدارم مداوم جریان بکشه ... میخوام وقتی تغییر وضعیت داد باقی بمونه ...

البته برای ولتاژ 5 ولت نمی خوام .. برای لامپ 220 ولت ... پس یه چیزی شبیه رله باید باشه ... با دو تا رله میشه ؟. ... لطفا کمک کنید

دیدگاه

پاسخ : شناخت قطعات و مدارات الکترونیکی (آموز&

سلام
                    به سری رله در بازار هست که به رله لچ دار یا latching relay معروفه و برای کار شما مناسبه .
                    با سپاس

دیدگاه

سلام
                      میخواستم بدونم این smd ها که جدیدا بیرون اومدن و نور خیلی زیادی داره ولتاژ کارشون چنده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                        سلام : سیم کجایی پیدات نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        سلام بر دوستان
                        دلم براتون تنگ شده بود و هر کاری که میکردم این مخابرات .... میگفت پورت ADSL نداریم!!!
                        عجیب نیست؟؟

حالا برا شروع مجدد یه سوال میپرسم تا بعد سوالای مهمترم رو بپرسم.
                        بنده چندین نوع ویدئو و دسگاه مختلف معیوب تو خونه دارم که همگی کنترل دارن.
                        آیا میتونم دکدر دسگاه ها رو شناسایی کنم و از مدارشون استفاده کنم؟؟

ساده تر بگم میشه از کنترلشون و مدار داخلی خود دسگاهها بهره ای برد؟؟

متشکرم
                        تخیل مهمتر از دانش است
                        آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
                          سلام بر دوستان
                          دلم براتون تنگ شده بود و هر کاری که میکردم این مخابرات .... میگفت پورت ADSL نداریم!!!
                          عجیب نیست؟؟

حالا برا شروع مجدد یه سوال میپرسم تا بعد سوالای مهمترم رو بپرسم.
                          بنده چندین نوع ویدئو و دسگاه مختلف معیوب تو خونه دارم که همگی کنترل دارن.
                          آیا میتونم دکدر دسگاه ها رو شناسایی کنم و از مدارشون استفاده کنم؟؟

ساده تر بگم میشه از کنترلشون و مدار داخلی خود دسگاهها بهره ای برد؟؟

متشکرم
                          با سلام خدمت ســـــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــ ـم خودمون

بله میشه باید اول آی سی های این قسمت را شناسایی کرد و یه دید کلی نسبت به عمل کردش بدست آورد و بعد وارد فاز عملیاتی شد و سیم هایی که به برد کنترل متصل شدن به صورت دقیق شناسایی کرد و در عمل سیم های اضافی را قطع کرد (ولی سیم تغذیه را نباید قطع کنی) تا از نظر وابستکی برد مورد نظر به دستگاه به حداقل برسته ور در نهایت برد مورد نظر را از دستگاه بکشی بیرون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alborz78
                            سلام
                            میخواستم بدونم این smd ها که جدیدا بیرون اومدن و نور خیلی زیادی داره ولتاژ کارشون چنده ؟
                            لطفا" سوالتون رو واضح تر مطرح کنید.
                            کدام نوع؟
                            اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام
                              با بهانه آوردن مخابرات و ندادن پورت و اینطور مسائل دلم براتون تنگ شده بود و مدتی از دنیای بزرگ اینترنت دور موندم.
                              خوشحالم که دوباره میتونم از اساتید خودم چیزایی یاد بگیرم.

سوال :

چطور میتونم از قطعات دستگاهای معیوب تو خونمون که کنترل دارن استفاده کنم؟؟
                              به عبارتی آیا میتونم دکدر و گیرنده RC5 , ... داخل دسگاه رو استفاده کنم و .....

ممنون
                              تخیل مهمتر از دانش است
                              آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
                                سلام
                                با بهانه آوردن مخابرات و ندادن پورت و اینطور مسائل دلم براتون تنگ شده بود و مدتی از دنیای بزرگ اینترنت دور موندم.
                                خوشحالم که دوباره میتونم از اساتید خودم چیزایی یاد بگیرم.

سوال :

چطور میتونم از قطعات دستگاهای معیوب تو خونمون که کنترل دارن استفاده کنم؟؟
                                به عبارتی آیا میتونم دکدر و گیرنده RC5 , ... داخل دسگاه رو استفاده کنم و .....

ممنون
                                وهمچنین 10 طبقه ساختی ........... اونم تو این گرونی ها ....... نکنه زیر خاکی پیدا کردی !؟

اگه بتونی دست به قطعات نزنی و خود بردشو بیاری بیرون یا اگر یک پارچه هست اون قسمت شا بشکنی خیلی بهتره

و اگر هم نه باید بتونی قطعات شا سالم بیاری بیرون

در هر صورت این کار کمتر از طراحی و مونتاژ نیست و دقت و حوصله زیادی می خواد و همچنین باید کل نقشه برد مورد نظر را شبیه سازی کنید تا بفهمی چی به چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X