اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت ولتاژ ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت ولتاژ ac

سلام خدمت دوستان گرامی
    من مدارهای مختلفی رو تست کردم ولی در عمل به جوابی که می خواستم نرسیدم. آخرین مداری که تست کردم یک امیتر مشترک با بایاس سرخود بود که نقطه کارش وسط خط بار بود و تغذیه متقارن 55+ و 55- داشت. دامنه ورودی هم 10 ولت پیک تو پیک بود. مدار با طراحی که کردم توی نرم افزار مولتی سیم خوب جواب می ده یعنی تا 48+ و 48- تقویت می کنه ولی وقتی روی برد بورد می بندم تقویتی ندارم. ترانزیستورم هم 2N3773 هست که ولتاژ کلکلتور امیترش 140 ولته. اگه کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

دیدگاه

تصویر شماتیک تقویت کننده مورد استفاده را با ذکر مقادیر قطعات قرار دهید تا امکان بررسی فراهم شود.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

دوست عزیز جناب طراح گرامی
        اشکال اصلی از بردبوردم بود (کلی تست کردم تا بالاخره فهمیدم) با عوض کردن برد بورد و تغییر در مقاومت امیتر تونستم جواب بگیرم ( تقویت 50+ تا 50-). به هر حال از اینکه پیگیری کردید تا جواب بگیرم خیلی خیلی ممنونم.
        از اطلاعاتی هم که به من دادید چیزای زیادی یاد گرفتم.
        با آرزوی موفقیت روز افزون

دیدگاه

سلام به همه دووستان

من خروجی pwmدارم که میتونه o تا2.5تغییر کنه ساده ترین راه برای اینکه بتونم بوسیله این خروجی یه خروجی 0 تا 10 ولت دی سی رو کنترل کنم چیه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...