اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور و یا روشی برای محاسبه جریان دی سی 500 آمپر به بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور و یا روشی برای محاسبه جریان دی سی 500 آمپر به بالا

این سنسورها برای جریانهای کم حدود 50 تا 100 آمپر حدود 40-50 هزار تومنه البته قیمت دقیقشو ندارم .قیمت 200 آمپرشو هم چند وقت پیش تو بازار 150 میدادن، تو جمهوری پیدا میشه.
    ولی 500 با بالا تقریبا گرونه چون کم مصرفه و تو بازار هم خیلی کمه، ولی قیمتش از 500 هزار تا 2 میلیون میشه، هر چند شاید اگه بخواد جایگزین یه شنت استاندارد و مبدلش بشه ارزشمنده و به نظر میاد به صرفه باشه ، این مدلها هم رو هم بگردین تو ایران هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wat
      این سنسورها برای جریانهای کم حدود 50 تا 100 آمپر حدود 40-50 هزار تومنه البته قیمت دقیقشو ندارم .قیمت 200 آمپرشو هم چند وقت پیش تو بازار 150 میدادن، تو جمهوری پیدا میشه.
      ولی 500 با بالا تقریبا گرونه چون کم مصرفه و تو بازار هم خیلی کمه، ولی قیمتش از 500 هزار تا 2 میلیون میشه، هر چند شاید اگه بخواد جایگزین یه شنت استاندارد و مبدلش بشه ارزشمنده و به نظر میاد به صرفه باشه ، این مدلها هم رو هم بگردین تو ایران هست
      این سنسورها آهنربا روشون تاثیر نداره؟!
      AYRIC

دیدگاه

به تکنولوژی ساختش ربط داره ، تو مدلهای open loop بیشتر تاثیر داره ولی تو مدلهای close loop خیلی کم ، اگه موقع نصب فاصله جانبی چند سانتی رو حفظ کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wat
          انگار نمیشه بحث رو ادامه داد :cry2:
          جدا از شوخی برا 500 آمپر دنبال روش 2000 تومانی هستم
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

من یبار اینکار رو به کمک یکی از دوستان انجام دادم و خوب جواب داد

یه هسته تیروئیدی رو یه شیار بدید اندازه یدونه ugn3503 و سیمی که حامل این جریان هستش رو از داخل هسته رد کنید
            برحسب کم و زیاد شدن جریان خروجی سنسور هم تغییر میکنه. دقیق یادم نیست اما انگار تقریبا رابطه خطی داشت

عکس این چیزی که میگ داخل دیتاشیت خود ugn هست. البته اون سیم رو دور هسته پیچیده شما چون جریان زیاده از داخل هسته فقط رد کنید.
            توی این روش هم باید فاصله مناسب حفظ بشه. اگر آهنربا یا میدان مغناطیسی اون اطراف وجود داره. البته به دلیل محصور شدن سنسور با هسته فریت اثر میدان های مغناطیسی دیگه کم میشه اما هنوز وجود داره
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
              من یبار اینکار رو به کمک یکی از دوستان انجام دادم و خوب جواب داد

یه هسته تیروئیدی رو یه شیار بدید اندازه یدونه ugn3503 و سیمی که حامل این جریان هستش رو از داخل هسته رد کنید
              برحسب کم و زیاد شدن جریان خروجی سنسور هم تغییر میکنه. دقیق یادم نیست اما انگار تقریبا رابطه خطی داشت

عکس این چیزی که میگ داخل دیتاشیت خود ugn هست. البته اون سیم رو دور هسته پیچیده شما چون جریان زیاده از داخل هسته فقط رد کنید.
              توی این روش هم باید فاصله مناسب حفظ بشه. اگر آهنربا یا میدان مغناطیسی اون اطراف وجود داره. البته به دلیل محصور شدن سنسور با هسته فریت اثر میدان های مغناطیسی دیگه کم میشه اما هنوز وجود داره
              دوست من رضا خان میشه به این تاپیک تشریف بیارید و به ما راجع به این هسته تیروئیدی و تجربتون بگید
              -هسته رو از کجا خریدید
              -اون هسته ترد رو چه طوری برش زدید
              -....

طراحی کلمپ آمپرمتر با ugn5303
              معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

1- برای اندازه گیری 500 آمپر که احتمالا از یک کابل قطور یا شمش مسی عبور میکنه، به یک هسته نسبتا قطور نیاز دارید که البته فک نکنم بشه حتی آهنیشو با 2000 تومان خرید!!!
                2- جنس هسته هم باید طوری باشه که پسماند مغناطیسی نداشته باشه یعنی جنسی با پسماند خیلی پایین که این مطلب جنس هسته رو خیلی گرون میکنه
                3- جنس هسته باید قابل برش باشه که بتونین جای یک سنسور اثر هال رو داخلش درآورد(هسته های فریت مناسب این کار نیست)
                4- از یک سنسور اثر هال مثل هممون UGN3503 که دوستان در پست قبل استفاده کردن هم میشه استفاده کرد؛ ولی باید برای خطی بودنش فکری کرد
                5- هسته با آلیاژهای آمورف و یا آلیاژهای نیکل مناسب این کار هست، شبیه این مدل ها سلف الکترونیک دیدم ولی هم گرونه و هم متنوع نیست،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wat
                  1- برای اندازه گیری 500 آمپر که احتمالا از یک کابل قطور یا شمش مسی عبور میکنه، به یک هسته نسبتا قطور نیاز دارید که البته فک نکنم بشه حتی آهنیشو با 2000 تومان خرید!!!
                  2
                  خوب میتونیم در یک قسمت از مسیر - همون کابل موتور جوش را 3 دور حول یک هسته فریت استوانه ای بپیچیم . و در انتهای این هسته سنسور مغناطیس قرار دهیم
                  تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)john lock
                    دوست من رضا خان میشه به این تاپیک تشریف بیارید و به ما راجع به این هسته تیروئیدی و تجربتون بگید
                    -هسته رو از کجا خریدید
                    -اون هسته ترد رو چه طوری برش زدید
                    -....

طراحی کلمپ آمپرمتر با ugn5303
                    من قبلا که اینکار رو کردم هسته رو با فرز برش دادم:

البته برای جریانهای بالا نیازی به پیچیدن سیم دور هسته نیست. همین که سیم رو از هسته رد کنید کافیه
                    سیمی هم که من استفاده میکردم خاص بود (نه این سیمی که توی عکس میبینید). سیمی که من استفاده میکردم برای جریان 120 آمپر قطری حدود 8 میلی متر داشت. و من فقط از داخل هسته اونو رد کردم
                    AYRIC

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                        من قبلا که اینکار رو کردم هسته رو با فرز برش دادم:

البته برای جریانهای بالا نیازی به پیچیدن سیم دور هسته نیست. همین که سیم رو از هسته رد کنید کافیه
                        سیمی هم که من استفاده میکردم خاص بود (نه این سیمی که توی عکس میبینید). سیمی که من استفاده میکردم برای جریان 120 آمپر قطری حدود 8 میلی متر داشت. و من فقط از داخل هسته اونو رد کردم
                        درود .
                        این هسته جنسش آهنه ؟؟
                        محاسبه خاسی برای توع هسته ای که استفاهده می کنیم موجوده ؟ قطر هسته ؟ جنس و...
                        شما رفتار خطی از این مدارتون دیدید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (به یاد استاد آقازاده)john lock
                          درود .
                          این هسته جنسش آهنه ؟؟
                          محاسبه خاسی برای توع هسته ای که استفاهده می کنیم موجوده ؟ قطر هسته ؟ جنس و...
                          شما رفتار خطی از این مدارتون دیدید ؟
                          سلام
                          جنسش فریته و فکر کنم بهش میگن هسته تیروییدی سطح مقطع هسته به شار مغناطیسی که آزش عبور میکنه بستگی داره
                          و قطرش هم به اون سیمی که باید دورش پیچیده بشه یا ازش رد بشه بستگی داره. اگر شار مغناطیسی زیاد تر از حدی بشه
                          هسته اشباع میشه و وارد ناحیه غیر خطی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                            سلام
                            جنسش فریته و فکر کنم بهش میگن هسته تیروییدی سطح مقطع هسته به شار مغناطیسی که آزش عبور میکنه بستگی داره
                            و قطرش هم به اون سیمی که باید دورش پیچیده بشه یا ازش رد بشه بستگی داره. اگر شار مغناطیسی زیاد تر از حدی بشه
                            هسته اشباع میشه و وارد ناحیه غیر خطی میشه.
                            شما از هسته آهنی استفاده نکردید ؟ آخه دوستان توصیه به استفاده از هسته آهنی داشتند تجربه شما با توجه به اینکه باهاش کار کردید خیلی مهمه

دیدگاه

والا من محاسباتی انجام ندادم :mrgreen: یعنی محاسباتش رو بلد نیستم
                              بله جنسش فریته
                              خروجی هم خطی هستش
                              AYRIC

دیدگاه

هسته آهنی مناسب این کار نیست چون پسماند مغناطیسی داره و مشکل سازه، مگر هسته های سیلیس (اگه دقت زیادی نخواهید) ویا هسته های آلیاژ آهن نیکل.
                                برای اندازه گیری جریان بایستی از قسمتی از منحنی مغناطیسی هسته که خطی هست استفاده کرد و حداکثر جریان رو نوع هسته و منطقه اشباع اون تعیین میکنه
                                این روش برای اندازه گیری جریانهای تا حداکثر 50 آمپر مناسبه به شرطی که تمام شرایط محیا باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X