پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)
با سلام خدمت دوستان گرامی مخصوصا استاد اعظم که از ابتدا طراحی این مدار رو انجام دادند ممنونم از لطف دوستان تاپیک بسیااار عالیه
بندم یه سر سوزن تجربه در مورد های ولتاژ داشتم خواستم به اشتراک بزارم
الان خودم دارم یکی میسازم ولی نه برای شوکر
میخام برای تست شمع و وایرشمع استفاده کنم
پس از تحقیقات فراوون اول مدار رو با یه تک رله ساختم که با سرعت حدود 50هرتز کار میکرد و رله مشکل بهم زد
خروجی رله هم میخواستم به های ولتاژ تلویزیون بدم ولی دیدم اگه قرار باشه دستگاه رو تولید انبوه کنم به مشکل میخورم
این بودکه رفتم سراغ کوئل خودرو و پس از تحقیق دیدم با اون قدرت نیاز نیست و خیلیم گرون در میومد حدود 200 تومن
این بود که رفتم سراغ کوئل خودرو که از 25 تومن الان تو بازار هست تا 85 تومن
من همون 25 تومنی رو گرفتم خوبم برق میداد
الان دوتا کار مد نظرمه
یکی با برق شهر که با یه خازن ضعیف شده بسازمش و بدم به ورودی کوئل
یکی اینکه عین این مدار 555 یا 741 رو بسازم برای راه انداز کوئل
با توجه به اینکه 10 عدد 741 از قبل داشتم و میخام تو طرح بکار بگیرمشون آیا مداری دوستان مد نظر دارن که اطیلاتور با 741 ساخته شده باشه؟
چنتا هم تو نت دیدم یکیشو بستم ولی اصلا جواب نداد متاسفانه
بازم ممنونم که وقت میزارید
با سلام خدمت دوستان گرامی مخصوصا استاد اعظم که از ابتدا طراحی این مدار رو انجام دادند ممنونم از لطف دوستان تاپیک بسیااار عالیه
بندم یه سر سوزن تجربه در مورد های ولتاژ داشتم خواستم به اشتراک بزارم
الان خودم دارم یکی میسازم ولی نه برای شوکر
میخام برای تست شمع و وایرشمع استفاده کنم
پس از تحقیقات فراوون اول مدار رو با یه تک رله ساختم که با سرعت حدود 50هرتز کار میکرد و رله مشکل بهم زد
خروجی رله هم میخواستم به های ولتاژ تلویزیون بدم ولی دیدم اگه قرار باشه دستگاه رو تولید انبوه کنم به مشکل میخورم
این بودکه رفتم سراغ کوئل خودرو و پس از تحقیق دیدم با اون قدرت نیاز نیست و خیلیم گرون در میومد حدود 200 تومن
این بود که رفتم سراغ کوئل خودرو که از 25 تومن الان تو بازار هست تا 85 تومن
من همون 25 تومنی رو گرفتم خوبم برق میداد
الان دوتا کار مد نظرمه
یکی با برق شهر که با یه خازن ضعیف شده بسازمش و بدم به ورودی کوئل
یکی اینکه عین این مدار 555 یا 741 رو بسازم برای راه انداز کوئل
با توجه به اینکه 10 عدد 741 از قبل داشتم و میخام تو طرح بکار بگیرمشون آیا مداری دوستان مد نظر دارن که اطیلاتور با 741 ساخته شده باشه؟
چنتا هم تو نت دیدم یکیشو بستم ولی اصلا جواب نداد متاسفانه
بازم ممنونم که وقت میزارید
دیدگاه