اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط doctor_ip
    سلام عزیزان
    بالاخره قطعه نایاب ترانس هایولتاژ برای شوکر رسید
    تعدادش کمه
    دقت کنید فقط مخصوص شوکر هست نه چیز دیگه 30 کیلو ولت
    از آدرس زیر میتونید غیر حضوری خرید کنید بدون هیچ دردسری
    http://esam.ir/itemView.aspx/1330917/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-.htm
    موفق باشین
    :read:
    بسیار ممنون از راهنماییتون

ولی جسارتا دوستان دقت کنید این قیمتی که برای این کالا زده شده خیلی غیر منطقیه
    صاحب این گهی احتمالا فکر کرده شهر هرته و هر چیزی نایاب باشه هر قیمتی دلش خواست میتونه بده
    بنده آدرس همون سایت رو میدم با کالای مشابهش حدود 43 تومن که البته چون قیمت این هم بالا بود من نگرفتم
    قیمت این کالا ها بسیار بسیار پایین تر از اونیه که برا ما میرسه
    سایت چینیش 400 کیلو ولتش رو1 تا 3 دلار گذاشته ! که از 12 سانت ! آرک داره
    انصاف هم خوب چیزیه!
    ضمنا این رو هم بگم که قیمتها برحسب کیلو ولت نیست که مثلا به بهانه ولتاژ بالاتر قیمت بالاتر باشه اونوقت 400کیلو باید بشه 20 میلیون
    http://esam.ir/itemView.aspx/1150656...8%A7%DA%98.htm
    http://www.ebay.com/itm/NEW-DC-3v-6v...p2047675.l2557

دیدگاه

نوشته اصلی توسط doctor_ip
      سلام عزیزان
      بالاخره قطعه نایاب ترانس هایولتاژ برای شوکر رسید
      تعدادش کمه
      دقت کنید فقط مخصوص شوکر هست نه چیز دیگه 30 کیلو ولت
      از آدرس زیر میتونید غیر حضوری خرید کنید بدون هیچ دردسری
      http://esam.ir/itemView.aspx/1330917/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-.htm
      موفق باشین
      :read:
      چه خبره 195هزارتومان
      این ترانس های ولتاژ 2 تا6 دلار قیمت دارن هرطور حساب کنی بیشتر از 40 هزار تومان تو ایران نیست قیمت شوکرش الان دوربر 100تومان هست شما ترانس 195هزار تومان زدی

دیدگاه

دوستان در مورد ترانس های ولتاژ تلویزیون میشه جریان رو بالا برد و ولتاژ رو پایین اورد ؟

دیدگاه

سلام جناب high voltage من میخوام این های ولتاژ رو وصل کنم به مدار لامپ کم مصرف کدوم پین ها باید وصل بشه به درایور لامپ؟؟؟ ضمناً ولتاژ خروجی و جریان این های ولتاژ ها تقریبا چقده؟؟ :-/

دیدگاه

Ali ebe1 من فیلم شما را قبلا از پارات دانلود کردم همونی که نوشته صفر تا صد شوکر اول که داشتی ترانسو توضیح میدادی فک کردم از اون فیلمه دزدیدی بعد فهمیدم فیلمی مال خدته ! من یه مشکلی دارم لامپ رو که باز می کنم نمی تونم هسته رو از قرقره جدا کنم و همیشه می شکنه لطفا راهمنایی کنید

اضافه شده در تاریخ :
            :eek:

اضافه شده در تاریخ :
            سلام فروفسور علی ابی من میخواهم مدار شما را بسازمولی شما گفتی اسمقطعه رو نمی گی خب من چیکار کنم اون دو تای تو نقشه جواب میده یا چند تا ماسفت بگیرم تست کنم ببینم کدوم بهتره؟

دیدگاه

سلام خدمت اقای های ولتاژ من مدار وساختم ولی قسمت پیداکردن پایه های ترانس

دیدگاه

[QUOTE=ir02x6;318349]ظرفیت خازن اگه زیاد کوچیک بشه خروجی ضعیف میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[QUOTE=ir02x6;318349]ظرفیت خازن اگه زیاد کوچیک بشه خروجی ضعیف میشه

دیدگاه

دوستان بالاخره با ترانس های ولتاژ تلویزیون مداری هست برای های ولتاژ که ارک بالایی داشته باشه .؟

دیدگاه

ساختن مدار ولتاژ بالا یا همون شوکر دستی

سلام.من مدارات هایی ولتاژ با ورودی ۴ولت و خروجی۱۰هزار ولت میسازم وفیلمشم براتون میزارم اندازه بی نهایت کوچکی هم داره
                    جدیدترین ویرایش توسط @li@$; ۰۲:۰۶ ۱۳۹۵/۰۸/۱۷. دلیل: اختیاری

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا یا همون شوکر دستی

نوشته اصلی توسط @li@$ نمایش پست ها
                      سلام.من مدارات هایی ولتاژ با ورودی ۴ولت و خروجی۱۰هزار ولت میسازم وفیلمشم براتون میزارم اندازه بی نهایت کوچکی هم داره
                      سلام خوشحال میشم نقشه و وسایل مورد نیازو بگذاری...

دیدگاه

سلام دوست عزیز وقت بخیر به شدت نیاز به راهنماییت دارم
                        یک شوکر ساختم اما جرقه بین الکترود ها نمیزنه اما برق داره دیگه هنک کردم لطفا کمکم کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی ام کی نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیز وقت بخیر به شدت نیاز به راهنماییت دارم
                          یک شوکر ساختم اما جرقه بین الکترود ها نمیزنه اما برق داره دیگه هنک کردم لطفا کمکم کن
                          سلام داداش
                          از چه مداری استفاده کردی ؟
                          نا امید نشیا ولی هیچ کدوم از قطعاتت بدرد نمیخوره . مخصوصا ترانست بکن بنداز دور
                          ترانسو خودت بپیچ اونم با هسته فریت .
                          برای یک ::
                          بار ایستادن:::
                          صد بار زمین خوردم::::
                          زمین خوردن مهم نیست:::::
                          دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

سلام
                            من ترانس مانیتور دارم ده پایه هست
                            دو تا برای فوکوس و اسکرینش هست
                            میمونه 8 تا پایه
                            چجوری پایه هاش رو پیدا کنم
                            مولتی مترم تا 2000 کیلو اهم و بیشتر نمیتونه بشناسه
                            میخوام ببینم کدوم پایه رو برای شوکر استفاده کنم
                            بعد تو کتاب آیسی ۵۵۵ یدونه شوکر هست
                            ترانسش رو از کجا بیارم
                            اخه گفته ۸ اهم به 1 کیلو اهم
                            نگفته چند دور به چند دور
                            با چه سیمی به پیچم بهتره؟
                            راستی میشه از ترانس 220 به 9 ولت استفاده کرد؟ بصورت بر عکس
                            اخه همین مقدار مقاومت رو داره
                            این مشکل رو تجربه کردم
                            یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                            بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

سلام به همه یه مداری که مناسب باشه برا پشه کش برقی و بتونه آرک تو فاصله ی ۲/۳ میلیمتری ایجاد کنه رو کسی میتونه طراحی کنه آیا توی اینترنت گشتم چیز خوبی نبود اگه یکی از مهندسا لطف کنن برام طراحی کنن ممنون میشم ************
                              جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۳:۱۰ ۱۳۹۶/۰۶/۰۱.
                              وقتی بشینی کنار جاده زندگی چیزهای زیاد جالبی جز
                              رفت آمد ماشینهای توی جاده نمیتونی ببینی
                              باید بلند بشی و جاده زندگیتو خودت
                              قدم بزنی آروم قدم بزنی و
                              زیباییهاشو کشف کنی
                              بعضی چیزها فقط برای تو آماده شده

دیدگاه

[QUOTE=Hi Voltage;302677]اینکه گفتم ترانسشون مثلا 4 امپر بتونه بده چون میدونم که اگر از این اداپتورها یا ترانس های کوچیک استفاده کرده باشن ، جریانشون 500 میلی امپر تا 1 امپره و اگر مصرف کننده مون با همین جریان کار کنه خوب تغذیه کم میاره و جواب گو نیست و خروجی ضعیف خواهیم داشت . و چون پرسش هایی برای تقویت و افزایش قدرت میشد گفتم اول به این توجه کنن . باتری ها به نسبت این ترانس ها و اداپتورها جریان خیلی بیشتری میدن و گاهی بعضی مدارهام رو مجبور میشم با باتری تست کنم
                                در ضمن هر چی ولتاژ بالا تر باشه ضمینه جریان کشی بیشتر،فراهم میشه . شما به فکر ولتاژی حدود 9 ولت باش حالا با هر نوع باتری خوبی که میشناسی
                                و پیشنهاد میکنم قبل از گرفتن باتری مدارتو بساز و بعد به نتیجه میرسی که چه توعی مناسب خواهد بود
                                (دنبال ترانس های ولتاژ تی وی سیاه سفید باش)

اضافه شده در تاریخ :
                                یک ساعت پیش یه چیزی به ذهنم رسید که گفتم بذار تستتش کنم و اگر جواب داد دست خالی نیومده باشم و خوشبختانه جواب داد و به صورت یک طرح نو برای دوستان قرار میدم تا هم تغییری ایجاد بشه و هم تنوعی باشه برای علاقه مندان .

این مدار هایولتاژ که اسمشو با اجازتون (های دی) گذاشتم خیلی راحته و جواب نـــــگرفتن ازش غیر ممکنه ؛ مگر اینکه دیگه دیگه ...

تمام چیزی که لازم داریم یک لامپ کم مصرف خراب که فکر میکنم تمام قطعاتشو باید داشته باشه و ترانس هایولتاژ تلویزیون هستش

ترانزیستور های لامپ 1300x هستن که میشه باهاشون این مدارو ساخت ولی با استفاده از ترانزیستورهای دیگه به وضوح تا 2 -3 برابر

قدرت بیشتر خواهیم داشت. من با 2SD880 و2SC2335 تست کردم

اساس کار اسیلاتور بر پایه ولتاژی است که دو سر دیاک به شماره (DB3) قرار میگیره . این قطعه که برای تحریک تریاک و مدارات فرمان و ... کاربرد زیادی داره ظاهری همانند دیود داره و به صورت دو دیود در جهت مخالف شناخته میشه و مانند یک ترانزیستور بدون پایه بیس میمونه که تا وقتی که ولتاژ دو سرش به ولتاژ شکست نرسه هدایت نمیکنه و وقتی به ولتاژ شکست میرسه هدایت میکنه و ولتاژ دو سرش افت میکنه .در تست توسط اهمتر از دو طرف هم چیزی نشون نمیده

این هم تست کوچیکی از این طرح

اضافه شده در تاریخ :
                                اگر میتونستم چند تا از پایه های ترانس رو به کار بگیرم مطمئنا طرح های بهتری میشد درآورد و ارائه کرد ولی چون اولا همه ترانس ها یه مدل نیست و دوما ممکنه شناخت پایه هاش برای بعضی سخت باشه و به مشکل بخورن و اگر نیاز به تستی با سلف سنج باشه در دسترس همه نیست
                                هر چند در نهایت با هر نوع ترانسی میشه ساخت، ولی جدا از انتخاب پایه های مناسب، رعایت جهت پایه ها هم برای کلکتور سوئیچ و هم سیم پیچ بایاس بیس ضروریه ؛ و این دست ادمو میبنده .
                                در مدل 555 که فقط نیاز به 2 پایه بود و با هر 2 پایه که راه میداد مدار کار میکرد و حتی اگر جهتش رو برعکس میزدیم ضعیف تر اما باز جواب میداد تقریبا هر نفری که اقدام به ساخت کرد از پیدا کردن پایه هاش سوال پرسید واس همین میدونم که یه کم سخت میشه

[glow=red,2,300]هــــایــولـتاژ بـا 3 پـایـه تـرانـس در اولــیه [/glow]

تو این طرح با بهره گرفتن از 3 پایه که به هم راه میدن مدارمون ساخته میشه . به طوری که مثبت رو وسط میذاریم و بهتر اینه که سیم پیچ

سمت بیس ضرفیتش کمتر باشه . با 12 ولت یا بیشتر به خوبی کار میکنه و یک خازن برای محافظت ترانزیستور از کلکتور به امیتر وصل

کنید (33 تا 56 نانو) . یک مقاومت بین 1 تا 5.6 کیلو از کلکتور تا بیس و یک خازن پلی استر هم از یک سر ترانس به بیس وصل میشه .

نکته : اینکه برای پایه های ترانس (1-2-3) نوشتم صرفا برای نشان دادن 3 پایه داشتن در اولیه و اتصال مثبت به پایه وسط

هست و به پایه های هایولتاژ تلویزیون ربطی نــــداره

اضافه شده در تاریخ :
                                تشکر از دوستانی که لطف دارن

[glow=red,2,300]هــــایــولـتاژ بـا 4 پـایـه تـرانـس در اولــیه [/glow]

این مدار از مهم ترین مدارهایی است که یاد گرفتن و درک عملکردش بسیار کارامد است و دوستانی که علاقه به اینگونه مدارها و منابع تغذیه سوئیچینگ دارن با ساختن و شرط اشنا شدن کامل از طرز کار این مدار دیگه در این ضمینه (HI VOLTAGE)حداقل مشکلی نخواهند داشت .
                                قصد داشتم اول با مداری که اسیلاتور جداگانه داره(مدارNE555) و با سوئیچ کردن یک سیم پیچ در اولیه توسط ماسفت به راحتی ساخته بشه تا اشنایی اولیه از فلایبک ایجاد کنم .و بعد با اضافه کردن یک سیم پیچ بایاس که به همراه ترانزیستور اسیلاتور رو نیز تشکیل بده این نوع فلایبک نسبتا رایج رو که بازده خوبی میده و قطعات کمتری هم میخواد رو به همراه پیچیدن ترانس در غالب یک طرح ساده ارائه بدم .
                                در هر حال فکر میکنم الان وقتش باشه البته بــخاطر زمان کم به پیچیدن ترانس نمی پردازم ولی به نوعی جبران کننده اشاره و راهنمایی میکنم
                                در اینجا به جز سیم پیچی که در مدار قبلی برای اتصال به سوئیچ (ترانزیستور ) انتخاب کردیم ، یک سیم پیچ دیگه هم باید برای راه اندازی و تامین ولتاژ بیس ترانزیستور پیدا کنیم .

به جهت سیم پیچ ها که با نقطه مشخص کردم دقت کنید

در فلایبک ما در واقع با کلیدی که با سرعت قطع و وصل میشه ، در زمان وصل شدن جریان به سیم پیچ ، شارژ شده و با قطع جریان انرژی ذخیره شده در سیم پیچ و هسته با ولتاژ معکوس برمیگرده و تخلیه میشه . پس ما از ولتاژ برگشتی از سیم پیچ در زمان خاموش شدن ترانزیستور استفاده میکنیم .پس در سیم پیچ ثانویه باید دیود برعکس جریانی که به ترانس میدیم قرار بگیره . البته ولتاژ برگشتی در همه سیم پیچ ها و همچنین در اولیه هم ظاهر میشه و مثلا وقتی با کلکتور منفی به سیم پیچ میدیم در زمان خاموش شدن از همان مسیر ولتاژ منفی برگشته و وارد ترانزیستور میشه و برای اسیب ندیدن ترانزیستور
                                باید با مدار اسنوبر دفعش کنیم . مثل گذاشتن خازن یا دیود معکوس بین کلکتور و امیتر یا دو سر ترانس

برای درک بهتر مدارو به این حالت هم کشیدم تا با هر کدوم پی به نکته ای ببرید و هر کدوم درک بهتری داد رو استفاده کنید

از این رو جهت سیم پیچی که برای اولیه انتخاب کردیم مهمه تا خروجی حتما مثبت بده و اگر برعکس بزنیم ولتاژ منفی به خاطر دیود داخل ترانس هایولتاژ در خروجی ظاهر نمیشه .
                                بعد از شناسایی جهت اولیه یک سیم پیچ هم باید بر خلاف جهت سیم پیچ اولیه برای بیس انتخاب و پیدا کنیم که در زمان خاموش شدن ترانزیستور ولتاژ مثبت بگیریم تا دوباره ترانزیستور رو روشن کنیم . پس در زمان روشن بودن ترانزیستور این سر سیم پیچ ولتاژ منفی میده و باعث خاموش شدن مجدد و همینطور ادامه یافتن این نوسانسازی میشه

همونطور که دیدید مدارو به راحت ترین شکل ممکنه طرح کردم تا حاشیه پردازی وجود نداشته باشه و نمونه هایی رو هم قرار دادم

حجم مدار بسیار کوچیک و با 10 ولت هم به خوبی کار میکنه . این مدار مناسب ترین گزینه برای

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام ببخشید سوالی داشتم که مدارها مقاومتی که به او ولتاژ مثبت وصل میشه مقدارش چقدره؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X