اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ساختن سلول خورشیدی(توپه حتما بخونید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه ساختن سلول خورشیدی(توپه حتما بخونید)

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
    دوستان کسی تا به حال اینو امتحان کرده
    http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=39859
    این دزدیده شده از اینترنته! یه فیلمم داره ولی خوب همونطور که توی متن ترجمه شدش نوشته بسرفه نیست پول مسی که لازمه برای توان معادل با باطری خورشیدی خیلی بیشتر در میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid9100
      سلام من همین الان یکی درست کردم با پنچ تا دیود6 آمپر :nice:
      الان وقتی که کنار لامپ میبرمش 1.5ولت میده ولی اگر بچسبونمش به لامپ2.5ولت با جریان200میلی آمپر میده :applause:
      ولی فکر کنم بزارمش جلو خورشید جریان بیشتری بده
      راستی نظرتون چیه اگه زره بینو بگیریم جلوش بنظرتو ن جریانش بیشتر میشه :read:
      نمی خوای عکس بزاری ؟ :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

آره عکس هم بزار :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
          نمی خوای عکس بزاری ؟ :biggrin: :biggrin:
          نوشته اصلی توسط arvinfx
          آره عکس هم بزار :redface:
          سلام عزیز شرمنده اینترنتم سرعتش پایین بود طول کشید
          بفرما:
          http://img4up.com/up2/11123958230402221682.jpg
          «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

نظرتون چیه؟؟؟
            «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

دوست عزیز مطلبت عالیه ممنون .کاش همه مث شما مطالب مفید ،اموزنده وجدید بذارن تو انجمن تا بقیه هم استفاده کنن . فقط...

یه انتقاد: به نظر شخص من بهتر بود همون اول تاپیک ،نمونه ازمایش خودت با عکس وتوضیح میگذاشتی که خیلی جالب تر میشد
              اخرش با این لینک خرابت عکسو ندیدیم..........شاید از بس سرعت پایین پ کردی که سرعت پایین داره میاد ؛انشاا...اگه خدا بخواد فردا برسه ببینیم ,چه کردی

محض یادآوری :عکستو فقط ببری تو Paintدوباره jpg ذخیره کنی کلی حجمش کم میشه .اگه از این ور اونورشم بزنی وسایزشو زیر640/480تغییر بدی هم کلا حدود30kb میشه ؛ راحت 1دقیقه اپلود میشه

نکته سرعت اینترنت: یادآوری میکنم که اگه دوستان هرکی از اینترنت دایل پ استفاده میکنه قبل از اتصال (connect)حتما گوشی تلفن متصل به اون خطو قطع کنید چون گوشی سرعتو نصف میکنه

http://up98.org/

ویرایش
              دیدم دیدم همین الان اومد خیلی جالبه/خوب درآوردیا ؛؛حدثم درست بود لینک eror میده ولی بذاری بمونه خودش میاد(سایته خرابه)

دیدگاه

اِ اینارو چطوری لخت کردی؟! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  اِ اینارو چطوری لخت کردی؟! oo:
                  ا وا خاک عالم!!!!! :biggrin:
                  لخت کردی چیه داش آروین!!!
                  حرفای خاک بر سری!!!!!!!

والا اگر فیلم هندی هم بود بعید میدونم با دیود معمولی میشد 100 میلی آمپر جریان گرفت!!!!
                  حالا اون دوستانی که میگن در حد میلی از یه دیود جریان گرفتن ممنون میشم توضیح بدن(اینطور باشه کاسه کوزه پنل خورشیدی میریزه به هم :biggrin: )
                  من خودم فوقش تونستم 0.5 ولت 100 میکرو آمپر بگیرم!!!

برای برداشتن روکش عایق هم بهترین وسیله گیره کار یا انبر قفلیه. انبردست ممکنه در بره و از وسط بشکنه. با کمی فشار لایه عایق ترک بر میداره و راحت با ناخن بلند میشه.

یکی از دیودهارو از وسط شکستم و تست کردم. ولتاژ و جریان ایجاد شده کمی بالاتر رفت(به دلیل سطح نور بیشتری که به دیود میخورد)

با سپاس
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                    ا وا خاک عالم!!!!! :biggrin:
                    لخت کردی چیه داش آروین!!!
                    حرفای خاک بر سری!!!!!!!

والا اگر فیلم هندی هم بود بعید میدونم با دیود معمولی میشد 100 میلی آمپر جریان گرفت!!!!
                    حالا اون دوستانی که میگن در حد میلی از یه دیود جریان گرفتن ممنون میشم توضیح بدن(اینطور باشه کاسه کوزه پنل خورشیدی میریزه به هم :biggrin: )
                    من خودم فوقش تونستم 0.5 ولت 100 میکرو آمپر بگیرم!!!

برای برداشتن روکش عایق هم بهترین وسیله گیره کار یا انبر قفلیه. انبردست ممکنه در بره و از وسط بشکنه. با کمی فشار لایه عایق ترک بر میداره و راحت با ناخن بلند میشه.

یکی از دیودهارو از وسط شکستم و تست کردم. ولتاژ و جریان ایجاد شده کمی بالاتر رفت(به دلیل سطح نور بیشتری که به دیود میخورد)

با سپاس
                    لخت شدن دیگه :biggrin: تاحالا ندیده بودم اینطوری فقط یه بار یه 6 آمپری رو ترکوندم از وست نصف شد ولی نمیدونستم توش اینطوریه :nerd:

خوب اگه اینطوریه میشه سلیسیو و ژرمانیوم بخریم خودمون دیود بسازیم؟ مسطح؟

دیدگاه

سلام ولی چک کردم لینک مشکل نداشت

اینم پلود جدید
                      http://up98.org/upload/server1/02/i/za3yq7s4vh8zlc9kmxa.jpg

دیدگاه

ممنون از مطلبت. البته این کار رو هم با ترانزیستور میشه انجام داد و هم با LED. تقریبا همه اینا هم یه اندازه الکترونها رو به حرکت در میارند. ولی در کل اگه از ترانزیستورهایی که بازده بالا دارند استفاده بشه خیلی بهتر عمل میکنه. HFE بالا باشه :applause:
                        فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا، کلاه سرش برود، فاتحه تمام کلمات را باید خواند.
                        حامد پورهاشمی
                        شیراز-ایران
                        09365267497

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed gwd
                          ممنون از مطلبت. البته این کار رو هم با ترانزیستور میشه انجام داد و هم با LED. تقریبا همه اینا هم یه اندازه الکترونها رو به حرکت در میارند. ولی در کل اگه از ترانزیستورهایی که بازده بالا دارند استفاده بشه خیلی بهتر عمل میکنه. HFE بالا باشه :applause:
                          سلام ممنون میگم میشه بگی با ال ای دی چطوری میشه؟؟؟؟

دیدگاه

نظرتون چیه؟؟؟
                            درود
                            همین که وقت گذاشتی براش خیلی با ارزشه_
                            منم قبلاً این کارو کردم دیود آمپر بالا رو روکشش رو برداشتم البته من فکر میکردم بتونم 2تا سیلیکون نوع nو p رو جدا کنم که وقتی باز کردم خودم به این ایده مصخره خندیدم البته شاید بشه نوع n و نوع p رو در دیودهای آمپر بالا مثلاً 200 آمپر ضخامت زیاد لایه ها دید- :read:
                            به هر حال اون قسمت سفید یه جورایی مثل ژلاتین میمونه اگه با چاقو یا یه همچین چیزی برش داری شاید بهتر آمپر بگیری چون با برداشتنش نیمه هادی قابل رویته :bye
                            اون نمونه تبیان هم مثل اینه
                            http://www.instructables.com/id/My-home-made-solar-cell-1/step7/Test-the-cell/
                            تواین سایت های خارجی هم که قبلاً میچرخیدم یه چیزایی بود .طرف با شیشه و چند مدل مواد شیمیایی کار میکرد که اسماش اونقدر نا آشنا و عجیب بودکه آدم بیخیال میشه معلوم نیست چی به چیه :cry2:
                            موفق باشی

دیدگاه

میگم اگه این مطلب در مورد دیودهای ژرمانیوم صادق باشه دیگه نیازی به کندن روکشش هم نیست .

takesh
                              لینکی که شما گذاشتی دقیقا همون روندیه که لینکشو(محمد فلاحی )گذاشته بود.یعنی همون غاراشمیش کردن مس/اکسیدمس-آب نمک یا آب جوش شیرین

دیدگاه

سلام ممنون میگم میشه بگی با ال ای دی چطوری میشه؟؟؟؟
                                سلام
                                خیلی راحت. بذارش درمسیر نور خورشید بعد ازش ولتاژ بگیر. همین . من این کارو کردم . حتی ازش توی مدار به عنوان یک کلید نوری هم استفاده کردم. البته سنسورش oo:
                                فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا، کلاه سرش برود، فاتحه تمام کلمات را باید خواند.
                                حامد پورهاشمی
                                شیراز-ایران
                                09365267497

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X