اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    سلام این هم تمام آزمایش ها و نتایج من با پیزو که به در خواست دوستان عزیز در این تاپیک قرار داده شد: :wow:
    اول یکم تئوری :
    عمق مناسب قرار گرفتن خود پیزو در آب بین 3 سانتی متر تا 4.5 سانتی متر می باشد و اگر بخواهیم یک منبع آب داشته باشیم باید طوری اونو طراحی کنیم که 4cm روی پیزو رو آب بپوشونه ، اگر می خواهیم مدار محافظت داشته باشه باید یک رطوبت سنج طراحی کنیم و اونو سر راه مدار نوسان ساز قرار بدیم تا هنگامی که آب تموم شد مدار خودش قطع بشه ، عمر مفید پیزو حدود 5000 ساعته یعنی اگه یکسره کار کنه می تونه 208 روز عمر داشته باشه و بعد از اون اگر نسوزه حتما باید قبل از هر بار کار کردن کاملا خشک بشه تا بتونه کار کنه و اگر نه اصلا نوسان نمی کنه و اگر جنس پیزو هم خوب نباشه اصلا دیگه کار نمی کنه! و اگر خیلی با کیفیت باشه تا 6000 ساعت هم می تونه کار کنه البته بیش از چند ساعت کار در روز نباید از پیزو انتظار داشت ! ظرفیت آبی که میتونه تبخیر بشه برای هر پیزو بین 400 تا 500 سی سی در هر ساعت می باشد . فرکانس نوسان حدود 1.7 مگاهرتز می باشد. نوسان ساز مورد استفاده من pierce oscillator ترانزیستوری اصلاح شده است.
    لیست قطعات و قیمت
    1-ترانزیستور TT2148 یا معادل آن 3000 تومان 2-سلف 100 میکرو هانری 200 تومان 3-پیزو تبخیر آب سرد 6000 تومان 4-ترانس 24 ولت 1 آمپر 8400 تومان 5-پل دیود 2 آمپر 300 تومان 6-برد سوراخ دار کوچک 200 تومان 7-هیت سینک متوسط 1000 تومان 8-خازن 2200 میکرو فاراد 50 ولت 750 تومان 9-خازن 6.8 نانو فاراد 50 تومان 10-خازن 1.5 نانو فاراد 50 تومان 11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 50 تومان 12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید :nerd: که جمعش هم میشه 20 هزار تومان فقط ( معادل 200 هزار ریال )
    این هم شماتیک مدار من :
    http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg

این عکس مدار:
    http://upload7.ir/imgs/2014-01/16439634972403904215.jpg

این شکل موج دو سر پیزو وقتی که ولتاژ منبع 27 ولت و جریان مصرفی مدار 400 میلی آمپر هست :
    http://upload7.ir/imgs/2014-01/70300366067281995451.jpg

اینم عکس از کار پیزو در ولتاژ 30 ولت با جریان مصرفی نیم آمپر :
    http://upload7.ir/imgs/2014-01/63176765471905312695.jpg

موفق باشید

سلام من تمام قطعات رو گرفتم اما tt2148 و پیدا نکردم اگه ممکنه مشابهشو بهم بگین تا بخرم
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMEDP1

سلام من تمام قطعات رو گرفتم اما tt2148 و پیدا نکردم اگه ممکنه مشابهشو بهم بگین تا بخرم
      ممنون
      TIP3055 و BU406

sigpic

دیدگاه

سلام،ببخشید چه نوع خازن هایی باید باشه؟پلی استر یا عدسی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya.bp
          سلام،ببخشید چه نوع خازن هایی باید باشه؟پلی استر یا عدسی؟
          پلی استر خیلی بهتر جواب میده

sigpic

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان
            یه مشکل در مورد بخور سرد من تمام مدارهای خریدم اما مدار کار نمی کند از آن قسمتی که
            ترازیستور(Q1) به L2 وصل می شود اتصالی می کند و ترازیستور خیلی داغ می کند
            L2 سیم 80. خریدم 15 دور پیچانده ام و L1 فریت گیرم نیامد سیم 3. دور یک خودکار پیچانده ام به
            نظر شما مشکل از کجاست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahangold
              با عرض سلام خدمت دوستان
              یه مشکل در مورد بخور سرد من تمام مدارهای خریدم اما مدار کار نمی کند از آن قسمتی که
              ترازیستور(Q1) به L2 وصل می شود اتصالی می کند و ترازیستور خیلی داغ می کند
              L2 سیم 80. خریدم 15 دور پیچانده ام و L1 فریت گیرم نیامد سیم 3. دور یک خودکار پیچانده ام به
              نظر شما مشکل از کجاست.
              یه مقاومت ده کیلو دو وات دو سر پیزو بزار ببین راه می افته یا نه از چه شماتیکی استفاده کردی مداری که من گذاشتم راحت جواب میده

sigpic

دیدگاه

من طبق نقشه ای که کاربر گرامی (HI VOLTAGE) در زیر می بینید ساخته ام.
                مشکلی که هست Q1 که L2 وصل می کنم اتصالی می کند مثل این که مثبت و منفی به هم برخورد
                می کند.
                حالا نمی دانم مشکل از کجاست؟
                نمی دانم طبق کاربر گرامی (ناصر منتظری) مقاومت ده کیلو دو وات سر راه پیزو بگذارم جواب می دهد.

دیدگاه

اینم شماتیک من:
                  http://upload7.ir/imgs/2014-01/60849105604080854307.jpg

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان من یه دستگاه بخار سردداشتم که دو روزه کار نمیکنه
                    پیزوش میلرزه ولی بخار نمیشه
                    پیزوشم عوض کردم درست نشد کسی میتونه کمکم کنه ؟
                    ممنون میشم

دیدگاه

سلام من از قطعات فقط پیزو رو تونستم تهییه کنم خازن ترانزیستور سلف را اینجا(قم)کسی نداره چکار کنم؟؟ :question:

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                        من تاره وارد و مبتدی هستم و مطالب شما دوستان عزیز رو خوندم متاسفانه در بغضی از ضفحات شماتیک موجود نبود و خلاصه خیلی گیج شدم می خواستم خواهش کنم اگر کسی می تونه یکی از بهترین مدار های بخار رو همراه مواد مصرفی و نقشه مدار چاپی در اینجا قرار بده

دیدگاه

یک سوال هم داشتم :
                          در سایت جهان کیت یک نمونه ۲۴ ولت مدار اماده دستگاه بخار گذاشته می خواستم بدونم کسی نقشه اون دو داره اخه راستش ترجیج می دم با ۲۴ گار گنم تا ۵۰ ولت
                          ۵۰ وات یکم ترسناکه

دیدگاه

من که جوابی نگرفتم
                            خیلی کم بخار میده
                            از یه مقدار که بیشتر میشه دیگه بخار نمیده
                            مدارم همه چیش سالم هست هیچ عیبی نداره اتصالات هم خوب هستند اما لامصب جوااااااااااب نمیده
                            مقاومتش خازن سلف عوض هم کردم بازم نمیشه جای مقاومت پتانسیومتر هم گذاشتم بازم نمیشه
                            یه تاپیک بود که با bu406 یا 2sd313 هم ساخته میشد یه تاپیک دیگه هم بود که با 2sd1047 و یه مدار دیگه با tip3055 ساخته میشد اونم ساختم جواااااااااااااااب نمیده باز یه مدار دیگه هم بود اونم ساختم جواااااااااااب نمیده
                            یه مسلمان پیدا میشه منو کمک کنه اینو بسازم میخوام برای پروژه بدم به دانشگاه
                            کمک کنید
                            یه مسلمان پیدا نمیشه کمک من کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moohseen
                              من که جوابی نگرفتم
                              خیلی کم بخار میده
                              از یه مقدار که بیشتر میشه دیگه بخار نمیده
                              مدارم همه چیش سالم هست هیچ عیبی نداره اتصالات هم خوب هستند اما لامصب جوااااااااااب نمیده
                              مقاومتش خازن سلف عوض هم کردم بازم نمیشه جای مقاومت پتانسیومتر هم گذاشتم بازم نمیشه
                              یه تاپیک بود که با bu406 یا 2sd313 هم ساخته میشد یه تاپیک دیگه هم بود که با 2sd1047 و یه مدار دیگه با tip3055 ساخته میشد اونم ساختم جواااااااااااااااب نمیده باز یه مدار دیگه هم بود اونم ساختم جواااااااااااب نمیده
                              یه مسلمان پیدا میشه منو کمک کنه اینو بسازم میخوام برای پروژه بدم به دانشگاه
                              کمک کنید
                              یه مسلمان پیدا نمیشه کمک من کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              با سلام
                              عزیز اینو تست کردین

دیدگاه

اصلا اول اینو تست کردم جواب نگرفتم رفتم سراغ نوع های دیگه اش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X