اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی

HI VOLTAGE جان ! من کار D2 رو نفهمیدم ؛ کارش چیه ؛ یه توضیح مختصر بدی هم ممنون میشم .(توضیح کامل باشه که خیلی بهتره :biggrin
    بله حتما خواهش میکنم
    مهدی جانت من اون دیودد رو کمی پایین تر و تقریبا برابر با مرز شکست سد ولتاژ بیس گرفتم تا حداقل از فشار جریانی که از خازن میاد و بیس میگذره کم بشه . در هر حال اینجا یه حلقه جریان بین پایین سیم پیچ و خازن و دیود بیس امیتر داریم .این دیود مثل موازی کردن کردن یک دیود خارجی با دیود بیس امیتر
    شبیه قسمتی از موازی کردن 2 ترانزیستور میمونه و کمی هم از افت ولتاژ دو سر بیس امیتر کم میکنه . البته عملکرد مدار شبیه به کلاس اشباع میمونه این یکم عجیبه
    در نتیجه این کار اگر دیود مناسب بر اساس ولتاژ شنکست انتخاب بشه حرارت ترانزیستور به وضوح کاهش پیدا میکنه . البته جریان کل مدار هم کنترل شده تر میشه و حداقل 100 میلی امپر کمتر و تا 200 میلی هم کاهش پیدا میکنه
    اون خازن کوچیک هم برای اینه که هارمونی های تولید شده از کریستال ها و به طور کلی فرکانس های ناخواسته دیگه تقویت نشن

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

با سلام خدمت اساتید محترم .
      می خواستم بدونم آیا میشه این مدار رو با ولتاژ پایینتر طراحی کرد ؟ اگه میشه یه فکری به حال ما کنید . آخه رفتم ترانس 40 ولت بدم درست کنن گفتن 50000 تومن میشه . قیمت ترانسش از بخار سازهای آماده بیرون گرونتر میشه . اگه میشه یه مدار مثلا با ولتاژ 12 طراحی کنید . اصلا امکانش هست ؟

دیدگاه

خوب این همه بخوای پول بدی یهو یه تغذیه ازمایشگاهی میگیری دیگه
        نمیدونم ممکن باشه یا نه باید تلاش بشه ولی فرصتش نیست

در ضمن نیاز نیست خود ترانست حتما 40 ولت باشه اگر ترانس 12 ولت قوی یا تغذیه کامپیوتر داری با MC34063 یه مدار سوئیچینگ بساز تا 12 رو به 40 تبدیل کنی . غیر ایزوله است یعنی ترانس هم نمیخواد و فقط سلف لازمه

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت hi voltage عزیز

من خیلی از مدار سوییچینگ سر در نمیارم . میتونین لطف کنین یه مدار برا من بذارین که تغذیه کامپیوتر رو به 40 ولت تبدیل کنه ؟

ممنون

دیدگاه

دیدگاه

با عرض سلام خدمت جناب hi voltage

آقا من معذرت می خوام ولی من خیلی مبتدی هستم . اگر امکانش هست یه توضیح در مورد این مواردی رو که تو عکس مشخص کردم بدید . آخه شماره ندارن . ممنونم

دیدگاه

زایع نکن بابا اینایی که دورش خط کشیدی مربوط به قطعات داخلی آی سی MC34063 میشه

دیدگاه

من نوکرتم سوالای ماورا نپرس که نمیدونم
                  ولی چیز خاصی نداره میتونی از دیتاشیتش تگاه کنی و همینجوری هم میشه فهمید که یکی اسیلاتوره و یکی هم ولتاژ رفرنس 1.2 میسازه تا با نمونه گیری با خروجی مقایسه بشه . که خودش هم از اسیلاتور هم فکر میکنم نمونه میگیره
                  یکی دیگه کامپراتور یا همون opamp خودمون که واس مقایسه خروجی با رفرنس
                  خروجی مقایسه و اسیلاتور به گیت رفتن AND و در نتیجه عملکرد فلیپ فلاپ تاثیر میذارن (البته اگه اون بالایی فلیپ فلاپ بلشه )

دیدگاه

سلام به همه داداشای گلم

بعد تلاش شبانه روزی بلاخره این 27 صفحه رو خوندن . اوه اوه تموووم نمیشد :biggrin:

برادر hi voltage (ولتاژ زیاد) دستت درد نکنه موضوع جابی رو انداختی تو میدون :applause:

منم همین امروز وسیله ها رسید دستم و با کمال نا باوری بخار درست کرد البته خیلی کم, که من به مقدار سلف شک دارم باید با lcr یه اندازه گیری بکنم

ترانزیستورم 2sd1047 که نمیدونم چرا داغ نمیکنه (البته ولتاژم 35 ولته) . یه دونه 10k هم با پیزو موازی کردم و بعد شروع به کار کرد

عکس هم در اولین فرصت میزارم

ولی در مورد قطع کن مدار یه پیشنهاد داشتم که از آب به عنوان رسانا و یه نارسانا و از یه رسانای دیگه استفاده کنیم که با هم میشن خازن

بعد با وصل کردن این خازن به ورودی اپ امپ که به صورت مقایسه گر بسته شده اون موقع فکر کنم یه چیزی بشه :surprised: چی گفتم :biggrin:

the life is a game
                    if you want to win
                    so just play and go to next level

دیدگاه

خواهش میکنم
                      تبریک میگم به پشتکار شما :applause: / اینکه تتونستید به محض رسیدن قطعات به دستتون این مدارو بسازید نشان از هوش بالای شماست و مطمئنم بهترین عملکرد رو خواهید گرفت . فقط فراموش نکنید چیرایی که بنظر مهم نیستن گاهی بسیار مهمن

. اتفاقا همینکارو با opampکرده بودم ولی ..
                      ولی شما میتونید تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید تا بهره مند بشیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                        فقط فراموش نکنید چیرایی که بنظر مهم نیستن گاهی بسیار مهمن
                        حتما بر روی چشم
                        فقط از این مدارای باحال دیگه نداری :nice:
                        the life is a game
                        if you want to win

دیدگاه

تا دلت بخواد مدار دارم :biggrin:

دیدگاه

دادش گلم یه چیزی قبلا در مورد پیزو گفته بودی که وصلش کرده بودی به ترانس بعد به ورودیش سیگنال دادی و بعد از کندن ورودی بازم صوت میکشید و ادامه داستان

یه توضیح دقیق تر از مقادیر میگی, مثلا ترانست چند به چند بود ورودی چند ولت بود و...
                            the life is a game
                            if you want to win

دیدگاه

من مدار هایی دارم که قبلا ساختم ولی هیچ چیز ازشون یادم نمیاد . صرفا بخاطر وجود اسمم میدونم کار خودمه :biggrin: من در این سطح کم حافظه ام . ولی پیزو فرکانس پایین لود (احنمالا مافوق صوت) اسیلاتور با فرکانس صوت مثلا 10 کیلو هرتز و ترانزیستور امیتر مشترک .از کلکتور تا مثبت یا (یک سلف تا مثبت میذاریم و پیزو با هاش موازی) (یا ترانس که در خروجی پیزو میذاریم ) ترانس نمیدونم چی بود ولی 1 به 50 صد درصد میشد

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد پیزو (PIZZO)

سلام های ولتاژ
                                باور کن گیج شدم اگه میشه یاری کن
                                "در مورد مدار درایورپیزو بخار سرد"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X