اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

سلام به همه اساتید و جناب هایولتاژ. سوالی که برام پیش اومده اینه که آیا با تغییر در فرکانس یا دامنه میتوان این عمل رو بر روی مایعات دیگر با فرمولهای شیمیایی و جرم حجمی و سایر مشخصات متفاوت انجام دهیم و یا اینکه فرآیند مه سازی با اولتراسونیک مختص آب است.بنده این آزمایش را با نفت انجام دادم هیچ جوابی نگرفتم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
      دوست عزیز شما مقاومتی رو که با پیزو موازی هست رو یه خورده دست کاری کن ببین نتیجه چی میشه یه عکس و فیلم هم بذار.
      با چه ترانزیستوری بستی؟
      داداش گلم مدار رو خیلی وقت بستم کار هم کرد
      برای تصویه آب رو میگم , با یه مرحله تبخیر کاملا تصویه نمیکنه
      مقاومت هم 10k برای این مدار بسه , دیگه دست کاری برای چی
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
        داداش گلم مدار رو خیلی وقت بستم کار هم کرد
        برای تصویه آب رو میگم , با یه مرحله تبخیر کاملا تصویه نمیکنه
        مقاومت هم 10k برای این مدار بسه , دیگه دست کاری برای چی
        دوست عزیز گرما رو مدارت خیلی اتاثیر منفی داره یه فن کوچیک کنار هیدسینگ ترانزیستورت بذار در ضمن ولتاژ ورودی رو هم افزایش بده.
        در ضمن مدارات آنالوگ رو اگه نتیجه مطلوبی نگیری باید دست کاریش کنی تا به نتیجه دلخواه خودت برسی.

دیدگاه

برادر نجار زاده سوء تفاهم شده فکر کنم
          مدارم درست کار میکنه و مشکلی هم نداره
          مشکل اینجاست که من از این مدار برای جدا سازی نمک از آب شور دارم استفاده میکنم
          به خاطر روش تبخیر , با انجام یک بار تصویه نمک کاملا جدا نمیشه و باید چند بار عمل تبخیر و میعان انجام بشه
          این مطلب رو برای این گفتم که اگر دوستی این ایده به سرش زد یه کم راهنمایی کرده باشمش :smile:
          the life is a game
          if you want to win

دیدگاه

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
            ببخشید من اشتباه کردم!!!
            اگه میخواید این کار رو بکنید باید یه خورده با فرکانس بازی کنید کار مشکلی است امیدوارم موفق باشی.
            شیرین کردن آب شور با پیزو!!! خیلی پیشنهاد خوبی دادی!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
              برادر نجار زاده سوء تفاهم شده فکر کنم
              مدارم درست کار میکنه و مشکلی هم نداره
              مشکل اینجاست که من از این مدار برای جدا سازی نمک از آب شور دارم استفاده میکنم
              به خاطر روش تبخیر , با انجام یک بار تصویه نمک کاملا جدا نمیشه و باید چند بار عمل تبخیر و میعان انجام بشه
              این مطلب رو برای این گفتم که اگر دوستی این ایده به سرش زد یه کم راهنمایی کرده باشمش :smile:
              فکر کنم نشه چون این مکانیزم فقط روی پیوند قطبی موثره. شما نتیجه گرفتی؟

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان
                خواهش میکنم بالاخره اشتباه پیش میاد دیگه :biggrin:

بله آروین جان شما درست میگی, شوری آب رو کم کرد ولی از بین نبرد
                باید چند مرحله این کار انجام بشه اونوقت میشه چشم بسته آب رو خورد

البته من هم آب دریاچه ی ارومیه رو شبیه سازی کردم . دو تا قاشق پر نمک رو تو یه لیوان حل کردم :biggrin:
                یه خورده زیاده
                the life is a game
                if you want to win

دیدگاه

من از ترانزیستور d313استفاده کردم یه هیت سینک الومینیوم هم براش گذاشتم ولی همین که منبع تغذیه رو روشن میکنم ترانزیستورم میسوزه چیکار کنم؟ :cry2:

دیدگاه

من یکی از مدارها رو ساختم ولی کار نکرد اگه میشه ببینید مشکلش چیه؟!
                    جریان خیلی کمی میکشه یا اصلا نمیکشه؟!!! :cry2:
                    عکس هاشو میزارم ببینید چشه :cry:

با طول سلف هم بازی کردم!!! جریان نکشید!!!
                    هم با 2sd1047 تست کردم هم با 2sd2494
                    اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید.
                    خازنها همه دقیقا با شماتیک یکی هستن،سلف 500nF رو هم با 15 دور سیم 0.8 حول هسته 6میلی متری با وسواس خاصی پیچیدم! :sad:
                    مدار چاپی طراحی کردم با یه هیتسینک بزرگ!!!
                    با یه پیزوی 8000 تومنی 1.65 مگاهرتزی که با چسب آکواریم آببندی شده!!!
                    گریزانم از این مردم که با من
                    به ظاهر همدم و یکرنگ هستند
                    ولی در باطن از فرط حقارت
                    به دامانم دوصد پیرایه بستند

دیدگاه

گذاشتن مدار اصلیت موثر تر بود ولی تا حدودی نشون میده چیکار کردید . میخواستم بگم به تاپیک اصلی سر بزنید ک متاسفانه عکس هاش نمیومد ولی الان ردیف شده . یه مروری کنید و اگه نکته ای نیافتید تا مشکلتون حل بشه دوباره بگید .
                      ولی به احتمال زیاد مشکل از سلف هاتون هست . به نقشه های اصلی و ساده این تاپیک کمی دقت کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61847.msg360481#msg360481

دیدگاه

ببخشید،دوربین خوب ندارم عکس بگیرم. طول سلف 500nH قابل تغییره هی باهاش بازی می کنم ولی 100uH رو خریدم آماده.
                        یه عکس دارم کیفیتش خوب نیست ولی اگه کمک میکنه میزارم. :redface:
                        خیلی ممنون که کمک می کنید.

اون کانکتور سبز هم محل اتصال پیزو هست
                        گریزانم از این مردم که با من
                        به ظاهر همدم و یکرنگ هستند
                        ولی در باطن از فرط حقارت
                        به دامانم دوصد پیرایه بستند

دیدگاه

بازم سلاااااااااااااااام بالاخره موفق شدم ذیروز مدار بخور ردم جواب داد..... :wow: :wow: :wow: :nice: :nice:
                          همون مدار کوچولوی اقای های ولتاژ رو بستم از ترانزیستور bu406هم استفاده کردم یه عالمه ترانزیستورd313سوزوندم ولی با اولین ترانزیستور buجواب گرفتم
                          یه تشکر ویژه از اقای های ولتاژ دارم که با کمترین المانای ممکن یه مدار خوب طراحی کردن و سوالامو جواب دادن :applause:

دیدگاه

به نظرتون چند درصد این گفته صحیحه؟
                            - و نکته ایمنی بسیار بسیار مهم که باید جدی بگیری :
                            این پیزو با نوسانات مافوق صوت با دامنه ولتاژ بالا مولکولهای آب رو چنان تکون می ده که مولکولها پیوندشون میشکنه و بخار می شند !!! پس هیچ گاه موقعی که پیزو داره نوسان می کنه دستتو توی ظرف نبر مخصوصا بالای پیزو - اینو جایی ننوشته ولی یکی از دوستام انگشتشو کرد بالای پیزو ، تقریبا انگشتش ترکید !!! خون پاشید بیرون !!! - من خودم تست نکردم چون مرض نداشتم که ..
                            http://www.iranmicro.ir/forum/showpost.php?p=33457&postcount=23
                            اگر از تاپیکی بدتون میاد...
                            اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
                            اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
                            ...بگین که
                            [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز :smile:

من اول فکر میکردم خطر ناک باشه. ولی انقدر که این دوستمون گفتن درست نیست
                              من خودم موقعی که پیزو داشت کار میکرد دستم رو , روی پیزو گذاشتم و الان هم هر ده تا انگشتام سالم هستن فقط یه خورده این انگشتم گرم شد. همین

راستی یه چیز جالب در مورد پیزو اینه که اگر افقی توی آب قرار بگیره نیروی پیشران تولید میکنه یعنی میشه بجای موتور زیردریایی یا قایق استفاده کرد
                              جالب میشا :biggrin:
                              فقط نمیدونم سر موجودات دریایی پشت پیزو چه بلایی میاد
                              the life is a game
                              if you want to win

دیدگاه

سلام کسی میدونه چطور میشه نویزی که این مدار روی رادیو یا دیگر وسایل میندازه حذف کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X