اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب از 0تا100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلزیاب از 0تا100

سلام دوستان عزیز.خوشحالم که هنوز علاقمندان فلزیاب در این انجمن فعالند.واقعا دستتون درد نکنه.فقط یک موضوع :بهتر نبود زحمات شما به تاپیک قبلی که خیلی هم جلو رفته بود منتقل میشد تا از پراکندگی در این زمینه جلوگیری بشه و همه دوستان بتونن از مباحث قبلی هم بهره مند بشن؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان.بهتر نیست همه در این تاپیک جمع بشیم وباعث پراکندگی نشیم.کسی سوال داشت میتونه پ.خ کنه.در ضمن. ما یه مدار داریم که داریم ارتقاش بدیم الانم به برد 4 متر برای فلز 50*50 رسیدیم و فلز 15* 15 در دو مترو نیم میزنه حساسیتشم به مس و طلا زیاده اگه تو این انجمن متخصصی هست که می تونه کمک که تا برد مدارو بالاتر ببریم به من بگه که مدارو اپلود کنم.

دیدگاه

در تاپیک فلزیابها به تفصیل در مورد پالس2،گلداسکن4،دلتاپالس یک و دو و حتی مدارات پیشرفته تر هم بحث شده که توصیه میکنم بخونیدشون.همونطوری که دوستان در اینجا هم گفتند هیچ مداری رو البته در سطح حرفه ای نمیتونید در نت پیدا کنید که بدون دستکاری عمدی باشه.ولی مطمئنا با کار گروهی روی یک مدار میتونیم نقاط اشکال و ضعفش رو پیدا کنیم.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=7198.0

دیدگاه

این مدار توباکس هستش که با تغییراتی که اعمال کردیم به این برد رسیدیم و در صددیم بردشو بیشتر هم کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
            سلام خدمت دوستان گرامی در این بخش قصد داریم به بررسی مدارهای فلزیاب وهمچنین طراحی وساخت ان ها بپردازیم البته من خود در این مسیر تازه کار وصفر کیلومتر می باشم از دوستان گرامی تقاضا دارم اگر کمکی از دستشان بر می اید دریغ نکنند
            برای شروع من مداری که در یکی از قسمت های فروم گذاشتم را دوباره می گذارم که با دوستان بررسی کنیم که یک فلزیاب از چه قسمت هایی تشکیل شده ونحوه عملکرد انها به چه صورت می باشد
            سلام دوست عزیزم
            میشه لطف کنید مرجع این مدار رو قرار بدید، شاید توضیحات جامع تری داده باشه.
            به نظر مدار جالبی میاد
            ممنون
            راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

[img][/img]
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starmoml
                سلام به همه دوستان.بهتر نیست همه در این تاپیک جمع بشیم وباعث پراکندگی نشیم.کسی سوال داشت میتونه پ.خ کنه.در ضمن. ما یه مدار داریم که داریم ارتقاش بدیم الانم به برد 4 متر برای فلز 50*50 رسیدیم و فلز 15* 15 در دو مترو نیم میزنه حساسیتشم به مس و طلا زیاده اگه تو این انجمن متخصصی هست که می تونه کمک که تا برد مدارو بالاتر ببریم به من بگه که مدارو اپلود کنم.
                به نظرمن برددستگاه درحدقابل قبول هست منتهی برای افزایش بردبایدامکانات مداربررسی بشه معمولاافزایش بردامکانپذیره ولی بایدبحث پایداری مداروحذف نویزهای ناخواسته هم مدنظرقراربگیره فرمودین فلز 15* 15 در دو متر سوال پایداری مدارحفظ شده یانه وایابه املاح زمین واکنش نشون میده وایااسم دستگاه توباکس ساشونیست بهرجهت بهتره اصل مداروتغییراتی که اعمال شده رواپ کنیدتادقیقتربررسی بشه

دیدگاه

پاسخ : ساخت فلزاب از 0تا100

سلام
                  تا اونجای که من تحقیق کردم فلزیاب از دو بخش فرستنده و گیرنده تشکیل شده که بهترین فرکانس برای راه اندازیش(پنج و نیم مگاهرتز)هست.
                  فرستنده دیتا میفرسته و گیرنده دریافت میکنه و اگه فلز بهش نزدیک بشه باعث تغییر در دریافت و بهم خوردن محدوده کار فرستنده و گیرنده میشه که از این طریق میشه فلزات رو تشخیص داد.

دیدگاه

پاسخ : ساخت فلزاب از 0تا100

نوشته اصلی توسط saeiddiod
                    سلام
                    تا اونجای که من تحقیق کردم فلزیاب از دو بخش فرستنده و گیرنده تشکیل شده که بهترین فرکانس برای راه اندازیش(پنج و نیم مگاهرتز)هست.
                    فرستنده دیتا میفرسته و گیرنده دریافت میکنه و اگه فلز بهش نزدیک بشه باعث تغییر در دریافت و بهم خوردن محدوده کار فرستنده و گیرنده میشه که از این طریق میشه فلزات رو تشخیص داد.
                    دوست عزیزدرهمه فلزیابهابرای اینکه نفوذپذیری سیگنالودرلایه های زمین افزایش بدن تاحدامکان فرکانسوپایین میارندبعضیهاحتی تا زیر100هرتزهم هستندکه اصطلاحابهشونvlf اطلاق میشه وازنظرعملکردبهترین نوع هستند(very low frequency)فلزیابهای TRیافرستنده گیرنده همونطوریکه ازاسمشون پیداست دوسیم پیچ دارندیکی فرستنده ودیگری گیرنده سیم پیچ فرستنده وگیرنده درابتداطوری نسبت به هم تنظیم میشوندکه کمترین سیگنال درگیرنده داشته باشیم(عمود به همندوبه فاصله حدودیک مترازهم)ضمناازنظرمیزان عمق زنی این نوع ازنوع PIکه بهترین نوع فلزیاب است عمق بیشتری میزنندولی بدیشون خطاوناپایداریشون هست راستی ازاون دوستمون یادم رفت بپرسم فرکانس کارفلزیاب توباکسشون چند هرتزه این هم بایداضافه کنم هرچه فرکانس مداربالاتربره به فلزات باارزش مثل طلا ونقره ومس حساسیت مدارکم میشه وبالعکس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Control
                      سلام دوست عزیزم
                      میشه لطف کنید مرجع این مدار رو قرار بدید، شاید توضیحات جامع تری داده باشه.
                      به نظر مدار جالبی میاد
                      ممنون
                      توضیحات کامل این مدار در تاپیک زیر موجود است من این مدار رو با فیبر و تمام توضیحات اینجا گذاشتم و اون رو کاملا ساختم و جواب گرفتم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79400.0

هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                      آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.damirloo
                        توضیحات کامل این مدار در تاپیک زیر موجود است من این مدار رو با فیبر و تمام توضیحات اینجا گذاشتم و اون رو کاملا ساختم و جواب گرفتم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79400.0

سلام
                        احسنت دوسته من
                        منم علاقه زیادی دارم به این کار وای اسکپ ندارم :angry:
                        چند نکته :
                        1-قابلیت تفکیک داره(فک نکنم داشته باشه)
                        2-بردشو تست کن در هوا و ببین چجوریاس.مقاومت پارالل با کویلو با اسکپ بدست اوردی؟
                        منتظرم دوسته من
                        من کلا مدار تفکیک دار میخوام درست کنم
                        بازم ممنون نکته ای چیزی در درست کردنش داری ممنون میشم بگی
                        ببین lf357وne5534هم آ سی های خوبین فقط به دیتاسیتشون دقت کن بعد اگه همخونی داشت با tl081عوض کن و نتیجه رو بگو
                        lf357فک کنم باهاش یکی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          سلام
                          احسنت دوسته من
                          منم علاقه زیادی دارم به این کار وای اسکپ ندارم :angry:
                          چند نکته :
                          1-قابلیت تفکیک داره(فک نکنم داشته باشه)
                          2-بردشو تست کن در هوا و ببین چجوریاس.مقاومت پارالل با کویلو با اسکپ بدست اوردی؟
                          منتظرم دوسته من
                          من کلا مدار تفکیک دار میخوام درست کنم
                          بازم ممنون نکته ای چیزی در درست کردنش داری ممنون میشم بگی
                          ببین lf357وne5534هم آ سی های خوبین فقط به دیتاسیتشون دقت کن بعد اگه همخونی داشت با tl081عوض کن و نتیجه رو بگو
                          lf357فک کنم باهاش یکی باشه
                          سلام

همه چیز تو تاپیک خودم هست بیاید اونجا بعد اگه سوالی موند بپرسید

فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

اینم لینک:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79400.0
                          هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                          آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

دوستان مداری که روی ان بحث میشودمربوط به حداقل 11سال پیش است ومداردرسطح خوب قلمدادنمیشودبنظرم مدارات بهتری هستندکه ارزش ساخت وبحث داشته باشندمثلادلتاپالس که اصل مدارتقریباقدیمی است اماتاکنون چندین طرح مختلف ازان ارائه شده که هرکدام خصوصیات خودشونودارندالبته باهمه تغییرات بعمل امده روی این مداربازهم مداردرحدمتوسط محسوب میشه مداراتی که درحدخوب ویاحرفه ای هستندمعمولاارائه نمیشوندواگرهم ارائه شوندبصورت ناقص بنابراین برای ساخت یک فلزیاب مطلوب تنهاراه کپی برداری ازدستگاههای ساخته شده است که اون هم کارساده ای نیست چون معمولاشماره ایسیهاپاک میشه ببینیدمن زیادروی این مسئله تمرکزکردم وبه نتایجی هم رسیدم یکی ازمدارات خوب توسط شرکت کینگ الکترونیک وkxsارومیه تولیدمیشه طرح اصلیش المانیه وکمی قدیمیه اسمها وطرحهای مختلفی ازان توبازارهست مثلاsx500ویاpulse star b و...که درهرهمه اونهاتمام ایسی ها پاک میشه اگه کسی ازدوستان به بردساخته شدش دسترسی پیداکنه من تمام اطلاعات لازم رودراختیاردوستان برای ساختش قرارخواهم داداین روهم به شمااطمینان میدم که صددرصد قابل ساخته ویک فلزیاب عالیه مطمئن باشید
                            میخواستم یک عکس ازیک نمونه بردش اپ کنم اماگزینشوپیدانکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roshik
                              دوستان مداری که روی ان بحث میشودمربوط به حداقل 11سال پیش است ومداردرسطح خوب قلمدادنمیشودبنظرم مدارات بهتری هستندکه ارزش ساخت وبحث داشته باشندمثلادلتاپالس که اصل مدارتقریباقدیمی است اماتاکنون چندین طرح مختلف ازان ارائه شده که هرکدام خصوصیات خودشونودارندالبته باهمه تغییرات بعمل امده روی این مداربازهم مداردرحدمتوسط محسوب میشه مداراتی که درحدخوب ویاحرفه ای هستندمعمولاارائه نمیشوندواگرهم ارائه شوندبصورت ناقص بنابراین برای ساخت یک فلزیاب مطلوب تنهاراه کپی برداری ازدستگاههای ساخته شده است که اون هم کارساده ای نیست چون معمولاشماره ایسیهاپاک میشه ببینیدمن زیادروی این مسئله تمرکزکردم وبه نتایجی هم رسیدم یکی ازمدارات خوب توسط شرکت کینگ الکترونیک وkxsارومیه تولیدمیشه طرح اصلیش المانیه وکمی قدیمیه اسمها وطرحهای مختلفی ازان توبازارهست مثلاsx500ویاpulse star b و...که درهرهمه اونهاتمام ایسی ها پاک میشه اگه کسی ازدوستان به بردساخته شدش دسترسی پیداکنه من تمام اطلاعات لازم رودراختیاردوستان برای ساختش قرارخواهم داداین روهم به شمااطمینان میدم که صددرصد قابل ساخته ویک فلزیاب عالیه مطمئن باشید
                              میخواستم یک عکس ازیک نمونه بردش اپ کنم اماگزینشوپیدانکردم
                              یلام اگه این پالس ستار بی رو خریدی از پشت و رو فیبرش عکس بگیر بزار تا اگه تونستم بت بگم

دیدگاه

جناب اقایehsanajalمن اون فلزیابوندارم امامشخصات ایسی هایی که پاک شدندرودارم من فیبرمدارچاپی مدار(فیبرمسی)ولیست قطعات روی بردبه غیرازای سیهایی که پاک شدندرومیخواهم ضمنادرتمام این طرحهاایسی نمونه گیرسیگنال برگشتی ازسیم پیچ مشخصه وشمارشlm709 است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X