اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب از 0تا100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلزیاب از 0تا100

یکی نمیخوادسیگنال های تولیدی ازمیکرورودربیاره اگه علاقه ای دوستان نشون بدن واینکارانجام بشه من هم مدارشماتیکشوبیرون میکشم ودرموردعملکردطبقات مختلفش درحدتوانم به دوستان توضیح میدم.

دیدگاه

این فلزیاب ارایه شده یک piمشهوره که اسمش فلزیابgreyهست.
      --------------------------
      ممکنه لینکی از فلزیاب فوق که فرمودید بزارید ما هم بررسی بکنیم .

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان محترم. کسی در مئرد این فلزیاب اطلاعاتی داره؟؟ فلز رو نزدیک لوپ میکنم هیچ تاثیری روش نداره. همه چیزش هم درست وصل شده.
        ممنون از همه.
        مال شرکت kxs هستش. تغذیه 18 ولت
        اینم لینکش

http://uupload.ir/files/16ml_۲۰۱۵۰۹۰۲_۱۴۰۴۰۶.jpg

دیدگاه

مال شرکت kxs هستش.
          از طرز ساخت جعبه اش مشخص است که نباید روش حساب کرد و الکی و دست ساز است .جای هدفون روی نوشته قرار گرفته یعنی چه ؟ اونهم PS_20000 !!! .
          ماشاله سایت های کلاهبرداری در ایران دارن میترکونن . مثلا عکس چند دستگاه درست و حسابی را گذاشته اند با قیمتهای 3 برابر اونهم مثلا اگه بفروشند و لابلای اینها آت آشغالهایی را به اسم فلزیاب و گنج یاب به خلق اله قالب میکنند . حد اقل قبل از خرید میتونستی دمو شو ببینی سرت کلاه نمیرفت .
          شما تنها یه راه داری ، با بخش پشتیبانی شرکتشون تماس بگیر اگر مشکلت حل شد که هیچ وگرنه پولت را دور ریختی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yamahdi1
            با عرض سلام خدمت دوستان محترم. کسی در مورد این فلزیاب اطلاعاتی داره؟؟ فلز رو نزدیک لوپ میکنم هیچ تاثیری روش نداره. همه چیزش هم درست وصل شده.
            ممنون از همه.
            مال شرکت kxs هستش. تغذیه 18 ولت
            اینم لینکش

http://uupload.ir/files/16ml_۲۰۱۵۰۹۰۲_۱۴۰۴۰۶.jpg
            دوست عزیزاگه جعبه اش مال خودش باشه واسمش همون لامینوس باشه بایدتا3الی 4متروبزنه ولی به ذرات حساسه
            ضمنااگه یک عکس ازداخلش(رووپشت فیبرمدارچاپی )بندازی میتونم بیشترراهنماییت کنم تاشایدمشکلشوخودت بتونی رفع کنی

دیدگاه

استفاده از اپتوکوپلر روش بسیار جالبیست جهت ایزوله کردن ولتاژهای ناهمخوان . این روش در اکسی پالسر 803 هم بکار گرفته شده شکل زیر را ببینید :

البته بنده با اسپایس تست کردم اعمال پالس به ورودی دیود اپتوکوپلر اعوجاج چند میکرو ثانیه ای در خروجی ایجاد میکند و ظاهرا طراحی کیت با تاخیر نانو ثانیه سر و کار ندارد

مشخص است که با توجه به گستردگی و حجم قطعات مصرفی روش کار مدار هایبرید میباشد یعنی از محاسن آنالوگ و دیجیتال تواما استفاده شده است . البته در مدار اتوماتیک کننده از دو FET به شماره J113 استفاده شده که در بازار ایران کمیاب است و ظاهرا باید 2N5484 بجای آن کار کند زیرا هر دو ولتاژ Pinch-off زیر 3 ولت دارند . مدار فوق العاده شیک بنظر میرسد ولی باید در عمل دید که این کیت چند مرده حلاج است .
              جالب است که طراحان ایرانی در سالهای اخیر تسلط ویژه ای بر مدارات میکروکنترولی پیدا کرده اند و از این حیث جای امیدواری زیاد برای پیشرفتهای آتی صنعت الکترونیک در ایران وجود دارد . :applause:

دیدگاه

تعجب میکنم . در مرورگر بنده همه چیز واضح دیده میشه : اپرا کروم
                http://www.oxygen007m.ir/images/IMG_0060.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trick2000
                  --------------------------
                  ممکنه لینکی از فلزیاب فوق که فرمودید بزارید ما هم بررسی بکنیم .

سلام.
                  متاسفانه لینکی که کامل توضیح بده ندارم.اما در مورد این فلزیاب اطلاعات زیادی دارم.اولین بار اونو تو یک مجله الکترونیک چاپ سال 1357 پیدا کردم.یعنی 40 سال قبل چاپ شده بوده.
                  ارزش ساخت برای شمایی که دنبال چیز حرفه ای هستید نداره.چون در بهترین حالت با ساخت لوپ عالی و مسطح و قطعات مناسب(همون طوریکه تو پارت لیست اومده نه اوجوری که بعضی از دوستان پیشنهاد جایگذاری قطعات مشابه رو دادن) توده انبوه فلز اهن رو در 2/5 متر و طلا رو در 80 سانت میزنه.

من دنبال یک PI پیشرفته با عمق زنی 4تا 6 متر هستم.آیا کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه؟ خودم نقشه های گلد اسکن رو گرفتم اما تنظیم کردنش خیلی سختته و ابهام زیادی در بعضی جاهای نقشه هست.ایا کسی راهنمای ساختشو داره؟
                  با تشکر

دیدگاه

سلام
                    فلزیاب گری رو میتونید در صفحه اول همین تاپیک ببینید کهدوستان گذاشتن و صد در صد عملیه.
                    ایا کسی هست که دلتا پالس رو ساخته باشه ؟؟چون من الان ساختمش و کار نمیکنه.اگر کسی اطلاعات و یا تجربه داره کمک کنه.
                    متشکرم

دیدگاه

باسلام
                      بالانس کردن لوپ و فلزیاب چجوریه میشه توضیح بدید ممنون.

دیدگاه

با سلام. به این تاپیک هم سر بزنید.
                        تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد :applause:
                        تئوری ساخت فلزیاب pi
                        جدیدترین ویرایش توسط hamedtaran; ۰۲:۵۱ ۱۳۹۶/۰۳/۱۷.
                        انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام دوستان
                          من یک سیم پیچ به قطر 1.5میلیمتر دارم که سه دور به شعاع حدود نیم متر هستش .ایم سیم پیچ زیر زمین قرار گرفته که تا سطح زمین حدود ده سانتیمتر فاصله داره . این سیم پیچ قبلا به یک دستگاه وصل بوده که زمانی که یک لیفتراک یا هر ماشین دیگه روی این سیم پیچ قرار میگرفته مدار فرمان باز شدن درب رو میداده . حالا این دستگاه خراب شده و میخوام خودم یکی مثل اونو طراحی کنم یعنی یک مدار حساس به فلز فقط مخصوص به این کار . به نظر شما چرا باید کرد . لطفا اگه راه حلی توی طراحی این مدار دارین بفرمایین
                          با تشکر
                          انجمن LABVIEW
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                          اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

با توضیحاتی که در مورد سیم پیچ فوق دادید مشخص است که اگر هسته هوا داشته باشد اندوکتانسی در حدود 16 الی 18 میکروهانری دارد . احتمالا مدار این دستگاه عملکردی مانند RFID داشته باشد و همانند کارتهای NFC مخصوص اتوبوس و غیره با نزدیک شدن به محدوده خاصی از میدان الکترومغناطیسی فعال شده و مدار فرمان باز شدن درب را تحریک کند . کارتهای NFC دارای یک لوپ هستند که انرژی مورد نیاز چیپ متصل به خود را هنگام نزدیک شدن فرستنده RFID از آن تامین میکنند و احتمالا لوپ مذکور شما باید حتما بجایی وصل باشد . لطفا اطلاعات بیشتری بدهید تا بهتر راهنمایی شوید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trick2000
                              با توضیحاتی که در مورد سیم پیچ فوق دادید مشخص است که اگر هسته هوا داشته باشد اندوکتانسی در حدود 16 الی 18 میکروهانری دارد . احتمالا مدار این دستگاه عملکردی مانند RFID داشته باشد و همانند کارتهای NFC مخصوص اتوبوس و غیره با نزدیک شدن به محدوده خاصی از میدان الکترومغناطیسی فعال شده و مدار فرمان باز شدن درب را تحریک کند . کارتهای NFC دارای یک لوپ هستند که انرژی مورد نیاز چیپ متصل به خود را هنگام نزدیک شدن فرستنده RFID از آن تامین میکنند و احتمالا لوپ مذکور شما باید حتما بجایی وصل باشد . لطفا اطلاعات بیشتری بدهید تا بهتر راهنمایی شوید .
                              سلام
                              نه دوست عزیز rfid نداره فقط به فلز حساسه چون اگه یک تیکه اهن هم بزاریم اون قسمت فرمان باز شدن درب صادر میشه.
                              انجمن LABVIEW
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                                سلام
                                نه دوست عزیز rfid نداره فقط به فلز حساسه چون اگه یک تیکه اهن هم بزاریم اون قسمت فرمان باز شدن درب صادر میشه.
                                شما کافیه فقط یه اسیلاتور بر حسب سلف متغییر ببندی و فرکانس خروحی اسیلاتور رو اندازه بگیری
                                زمانی که شی روی کویل قرار نگرفته یک فرکانس داری به اندازه x هرتز و زمانی که شی روی کویل قرار میگیره این فرکانس شما میشه y هرتز

پس با اندازه گیری فرکانس میتونی وجود یا عدم وجود شی رو بررسی کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X