خب با چه نرم افزاری داری شبیه سازی می کنی ؟؟؟ فرمول هم درستش کردم
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
با نرم افزارهای دیگه هم تست کن ، با اون مقادیری که روی شکل هم هست یک بار تست کن من اون مدار بستم و ازش جواب گرفتم
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
مسئله اینه که من به ابزار و قطعات دسترسی مستقیم ندارم باید برم بخرم
اسیلاتورم ندارم
یه مدار ندارین تو پروتئوس جواب بده؟
مشکل از شبیه سازی پ امپه. پروتئوس یکم مشل داره.
مسئله اینه که من به ابزار و قطعات دسترسی مستقیم ندارم باید برم بخرم
اسیلاتورم ندارم
یه مدار ندارین تو پروتئوس جواب بده؟
مشکل از شبیه سازی پ امپه. پروتئوس یکم مشل داره.
داخل نرم افزارهای اورکد یا مولتی سیم چک کن ببین چی می شه
من نتونستم شبیه سازیش کنم. :cry:
شما که اطلاعاتتون خوبه یک مدار تولید پالس نمی شناسین که 500khz تولید کنه؟
اسیلاتور کولیپتز هم با پ امپ می شه ساخت؟
اگه مزاحمتون نشم می شه یه اسیلاتور دیگه معرفی کنید؟
هرچی ساده تر باشه بهتره.
من نتونستم شبیه سازیش کنم. :cry:
شما که اطلاعاتتون خوبه یک مدار تولید پالس نمی شناسین که 500khz تولید کنه؟
اسیلاتور کولیپتز هم با پ امپ می شه ساخت؟
اگه مزاحمتون نشم می شه یه اسیلاتور دیگه معرفی کنید؟
هرچی ساده تر باشه بهتره.
این مدار صد درصد در عمل جواب می ده
برای اسیلاتور کولپیتز هم همون مدار قبلی هستش فقط باید جای سلف ها با خازن ها عوض بشه
در ضمن شما از 555 استفاده کردید؟؟ مشکل کجا بود؟ می خواهید یه مدار با اون بگم
مشکل 555 اینه که شیب پالسش کمه و من دنبال یک پ امپی چیزی بودم که با شیبشو تند کنه و اینو پیدا کردم که بنظر می رسه تو ایران موجوده. یک سایت می فروشتش.
ad8055
اگه 55 بزارم با ad8055 مشکل حله فقط اینجا می شه 2 تا آی سی که مدارم بزرگ می شه.
الان مدارو با 555 و ad8055 شبیه سازی کردم خیلی خوبه شیب پالسشم مناسبه.
همین کارو چطور و با چه ترانزیستوری می شه انجام داد؟
حالا یک سوال دیگه هم دارم.
یک ترانزیستور نسبتا قدرتی که جریان 200 میلی آمپر رو کنترل کنه و فرکانسش حدود 10mhz به بالا باشه که این پالسو بهش بدم چی هست؟
من 2n2222A رو امتحان کردم ولی خیلی نرخ افزایش و کاهش شیبش بالا نیست. 350ns
سلام
دوست من شما چه جوری می خواین با op-amp سرعت تابع شیب خروجی 555 رو افزایش بدین؟
بهتر نیست توسط یک گیت منطقی و کریستال یک نوسان ساز با سرعت مد نظر خودتون رو بسازین؟
یا نهایتا با آرایش کولپیتس نوسان ساز بسازین و با روشهایب مختلف (اگر پالس مد نظرتون هست) پالس مورد نظر خودتون رو تولید کنین؟
هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.
شما مدار نمونه دارین که با گیت منطقی سرعت بالا پالس 500 کیلو هرتز بسازه؟
ممنون می شم کمک کنین.
من اگه چیزی تو شبیه سازی بهم جواب نده نمی سازمش برای این که معلوم نیست جواب بده و پولم و وقتمو ممکنه حروم کنه چون باید یه مسیر طولانی تا مرکز فروش قطعات مشهد برم و تقریبا نصف زمان یک روزمو می گیره. با 7404 یه نوسانساز ساختم تو شبیهسازی کار نکرد کلا منصرف شدم.
دارم یه ماژول سنسور برای خودم می سازم که تقریبا طراحی و شبیه سازی همه جاش تموم شده به غیر از اسیلاتور. همین یه اسیلاتور اذیتم می کنه :angry:
در ضمن تغذیه باید 12 ولت باشه که نمی شه آی سی TTL استفاده کنم. تغذیه مداروبیارم پایین 2 مشکل بوجود میاد یکی این که مجبورم تو مدارم پ امپ low offset بزارم یکی این که دیگه JFET های مدارم کار نمی کنن و سوم این که رنج دید سنسورم کم می شه.
آی سی های CMOS هم که فرکانسشون تعریفی نداره برای خودشون یپا خازنن.
من تو همون مدار کولیپتس پ امپو عوض کردم مدار تو شبیه سازی هم کار کرد ولی خروجی سینوسی که نبود هیچی خیلی کج و معوج هم بود.
فکر کنم مشکل اینه که تایم استپ یکم برای محاسبه این مدار کمه. البته من رو 10^-18 تنطیم کردم و با همین هم کامپیوترم 3 دقیقه طول می کشه که 50 میلی ثانیه از مدارمو شبیه سازی کنه. البته نه فقط اسیلاتور.
ولی اگه بخوام پ امپ بزام اصلا بجاش 555 می زارم هردوشون 1 آیسی هستن و خروجی هر دو اسیلاتور غیر پالسیه که باید پالسی بشه. پس یه 555 می زارم که ارزونتر و کوچیکتر در میاد و بعدم با یه پ امپ دیگه پالسش می کنم.
آقا همین مدار کولیپتسو با یه ترانزیستور فرکانس بالا مثلا 2n2222a می شه بکشین امتحان کنم؟
من تو همون مدار کولیپتس پ امپو عوض کردم مدار تو شبیه سازی هم کار کرد ولی خروجی سینوسی که نبود هیچی خیلی کج و معوج هم بود.
فکر کنم مشکل اینه که تایم استپ یکم برای محاسبه این مدار کمه. البته من رو 10^-18 تنطیم کردم و با همین هم کامپیوترم 3 دقیقه طول می کشه که 50 میلی ثانیه از مدارمو شبیه سازی کنه. البته نه فقط اسیلاتور.
ولی اگه بخوام پ امپ بزام اصلا بجاش 555 می زارم هردوشون 1 آیسی هستن و خروجی هر دو اسیلاتور غیر پالسیه که باید پالسی بشه. پس یه 555 می زارم که ارزونتر و کوچیکتر در میاد و بعدم با یه پ امپ دیگه پالسش می کنم.
آقا همین مدار کولیپتسو با یه ترانزیستور فرکانس بالا مثلا 2n2222a می شه بکشین امتحان کنم؟
سلام در اون مدار هارتلی باید شما پتانسومتر می چرخوندید تابه شکل سینوسی مناسب برسید :redface:برای همین اون پت گذاشته بودم ( من می گم توی عمل بستمش شما می گی نشد :eek
در مورد ترازیستوریش هم باشه میکشم برات با 2n2222
مشکل شبیه سازی رو پیدا کردم اصلا پروتئوس آنالیزش با شبیه ساز واقعیش جوابای مختلفی می دن.
من یک تولید کننده پالس خوب و جمع و جور لازم دارم.
یک سوال: چه طور بدون پ امپ سینوسو به پالس تبدیل کنم؟ یعنی چطور یک مقایسه کننده ولتاژ با ترانزیستور بسازم؟ هرچه جمع و جور تر بهتر.
من فقط با یک چیز خوب شیب پالس آی سی 555 رو درست کنم حله.
درسته که 555 نوشته 500KHZ رو گارانتی می کنه ولی برای موج سینوسی. برای پالس شیبش کمه.
ca3130 خوبه ولی نمی دونم مشهد پیدا می شه یا نه.
کلا قطعات فرکانس بالا تو بازار مشهد پیدا نمی شه.فرکانس بالاترین قطعه تو بازار مشهد میکروکنترلره.(البته کلی گفتم)
دیدگاه