اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق از آب های لوله کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق از آب های لوله کشی

نوشته اصلی توسط محمد رزازیان
    سلام
    آقایون کاملآ دارید اشتباه می کنید
    چون با چرخش پره ها آب را با فشار بیشتری در آن طرف پره ها می فرسته و باعث سرعت بخشیدن به آب داخل لوله ها هم می شود.
    اقای محمد رزازیان دارید شوخی می کنید
    این چه حرفیه دارید می زنید شما لطفا یک نگاه کوچک به اهرم و تکیه گاه ، قانون پایداری انرژی، کتاب ماشین های الکتریکی و سیستم های کنترل خطی کنید.

و اگر جای شما بودم سعی می کردم این پست را پاک کنم. :agree:

اضافه شده در تاریخ :
    1- فکر کنم این دستگاه فقط برای ژاپنی ها با اون ساختمان های چند صد طبقه خوب باشه

2- تنها یک کاربرد داره که یک ژنراتور کوچک سر شیر آب بزاری و یک سری LED دور چراغ را روشن کنه که فقط و فقط برای زیبای باشه.سرعت آب را هم کم می کنه و آب دیگه به جلوی پیراهنمت هم نمی پاشه. :job:

3-وقتی بحث خلاقیت و نوآوری می شه مهم نیست که شما چیز بدرد بخوری را ارائه دادید یا نه یا از لحاظ علمی درست هست یا نه فقط باید جدید باشه.

دیدگاه

یعنی میخای قانون بقا انرژی رو زیر سوال ببری؟ :angry:

دیدگاه

به نام خدا

سلام
        دوست عزیز به فرض این که شما این دستگاه رو ساختید سازمان اب هم اجازه به شما داد در فشار اب مشکلی ایجاد نشد تا اینجاش شما وقتی اب رو باز میکنید برق تولید میشه درسته که حتما باید همان زمان استفاده بکنید یعنی وقتی برق رفت باید اب باز باشه تا برق تولید بشه :eek: اگه یک ساعت برق قطع بشه یک ساعت باید اب باز باشه :eek:اگه هم بخواهید 20 درصد برق مصرفی خانه رو در باطری به مدت یک ساعت ذخیر کنید چیز غیر ممکن هست چنین باطری فعلا موجود نیست میشه با تعداد زیادی باطری انرژی مصرفی خانه رو نهایت به مدت یک ساعت تامین کنید ولی کلی باید پول باطری بدید یک اینورتر قدرتمند هم میخواد این همش هزینه هست در اخری هم هزینه اب مصرفی دارید و وقت زیاد هم باید اب مصرف بشه تا باطری شارژ شه و اسیب نبینه

بنده یک پیشنهاد دارم شما می تونید با تهیه یک ژنراتور گازی تهیه کنید که در زمان قطع برق روشن کنید مصرف گازش هم فکر نکنم زیاد باشه از سیلندر گاز مایع هم میتونید براش استفاده کنید
        ولی اگه به فکر تولید برق با اب هستید باید پروژه سد سیاه بیشه رو تو خانه خودتان پیاده کنید :eek: :mrgreen:
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

آبو میخواید هدر بدید؟
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

ایده ی خوبیه
            به نظر من اگه روش کار بشه حتما جواب میده .....
            یعنی بهد از کنتور اب یه چیزی قرار بدیم یه پره داخلش باشه.......
            و....کلا باید روش کار بشه
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خودتونو الاف بحث های چرت نکنید
              این کار غیر ممکن هست

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط saeedxs
              حجبببب !!!
              ملت پمپ میذارن فشار اب خونه بره بالا شما میخوای جلو راه اب پره بذاری ؟؟ :wow: :wow: :wow: :wow:

اضافه شده در تاریخ :

نوشته اصلی توسط oktaybey
              یعنی میخای قانون بقا انرژی رو زیر سوال ببری؟ :angry:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستداران الکترونیک
                بنده از کودکی تا الان که نزدیک 39 سال سن دارم همش فکرم مشغول اختراعات و استفاده از علوم فیزیک و الکترونیک برای رفع نیازها بوده و توی ذهنم به انواع وسایل و این جور چیزا فکر کردم. از الکترونیک و فیزیک هم چیزایی می دونم. وسایلی رو درست کرده ام و آزمایشاتی انجام داده ام. اما تابحال با توجه به هرچی که از الکترونیک و فیزک و مکانیک و سایر می دونستم سعی کردم به پروژه هایی فکر کنم که از هر نظر (اقتصادی، علمی، کاربردی، منطقی، عقلی و اجتماعی) درست و به صرفه و امکان پذیر باشه. من نمی دونم این دوست عزیزمون آیا به این چیزا فکر نکرده؟
                به قول بعضی از دوستان که پاسخ نوشته اند به فرض امکان این پروژه از منظر برخی فاکتورها، آیا در بقیه فاکتورها نیز امکان پذیره؟
                به نظر من اصلا این موضوع حذف بشه بهتره! ببخشید بهتون بر نخوره دوست عزیز! اما نباید هر ترواشاتی که در مغز ما میگذره به بیرون هم بریزه و به جامعه اطرفمون ارائه بشه، مگه اینکه بخوایم یه تاپیک درست کنیم و ملت رو سرکار بزاریم! #-o [-X

دیدگاه

به نظرم اگر این تاپیک را از خاک بیرون نمی کشیدید خیلی بهتر بود
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رزازیان
                    سلام
                    حالا به نظر شما میشود یا نه؟
                    درود بر شما،

40 سال پیش سردبیر وقت مجله ی دانشمند، آقای دکتر نصرالله شیفته، در سرمقاله ی یکی از شماره های مجله نوشت: "به خاطر آب کمیاب و گران، و گاز فراوان و ارزان، انرژی از گاز، نه از آب."

در آن زمان هنوز بحران آب به حد خطرناک امروز نرسیده بود، یک نفر که علم و شعورش از مدرک دکترایش خیلی بیشتر بود، با پیش بینی بلایی که در پیش است، توصیه می کرد از ساختن سد برای تامین برق چشم پوشی کرده و نیروگاه های گازی برای این امر مورد استفاده قرار گیرند.

حالا شما، در روزگاری که کشور در کلیت اش دارد خشک می شود، می خواهید از فشار آب داخل لوله (که برای ایجاد آن انرژی و پول دولت صرف شده) همراه با هدر دادن آب، اندکی برق تولید کنید؟!!

فکر نمی کنید ایده ی شما ایده ی خیلی خوبی نباشد و یک موتور کوچک با یک فرفره روی آن در ایوان پارتمان برق بیشتری با هزینه و مشکلات کمتر تولید می کند؟ آیا در کشوری که 350 روز در سال آفتابی است، خطا نیست که این منبع عظیم انرژی را که همه جا در دسترس است ندیده گرفت؟

پیروز باشید

دیدگاه

من هم این موضوع رو شنیدم که میشه به دو شکل پیل های سوختی میکروبی و ژنراتورهای توربینی هیدروالکتریک کوچک برق تولید کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X