اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل مدار شوکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل مدار شوکر

دوستان عزیز یه سوال
    آیا توی خروجی شوکر هم همون فرکانسی رو داره که توی اوسیلاتور تولید شده؟مثلا اگه اوسیلاتور فرکانس 1کیلوهرتز تولید کنه توی خروجی اون 1000 ولت با همون فرکانس 1 کیلوهرتز؟یا نه فرکانسش تغییر میکنه؟

دیدگاه

نه تو تقویت کننده ترانزیستوری یه خورده عوجاج به وجود میاره.
      بعدشم آقایان محترم،به نظر شما وقتی ولتاژ به دیود خازن میرسه مگه فرکانس صفر نمیشه؟ یه خورده بیشتر دقت کنین

دیدگاه

باسلام.این که میگی تو چه فرکانسی کار میکنه جواب قطعی نداره ولی چوک قرمز یا همون lt44 برای فرکانس ها ی مختلف ولتاژ های مختلفی داره.مثلا توی 2.6کیلوهرتز خروجی چوک 280ولته یا توی 3کیلو هرتز خروجی 340.میدونم که میدونستی ولی برا یادآوری گفتم.اگه حمل شوکر خیلی برات مهم نیست میتونی از ترنس 220 به 9 استفاده کنی .من خودم بهش فرکانس 20کیلو دادم بهم 1900ولت خروجی داد.

دیدگاه

دوستان کسی این شوکرروساخته؟هزینش چقدره؟
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نمیشه بجای این ترانس از ترانس معمولی 220 به 9 ولت البته برعکسش استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
              دوست عزیز الان شما مدار رو ساختید............ جواب گرفتید

نرم افزار شما چیه

در ضمن من تا حالا عملا و تئوری با این مدارات کار نکردم .....نمیتونم بهت مشاوره بدم..................

چک شما باتوجه به شماره lt44

اینو تو یکی از سایتا نوشته بود

مشخصات چوک یا ترانسفورمر lt 44 یا ترانس یا چوک 1 به 20 کیلو امپدانس
              دوستان بگید یه چوک براتون بپیچند با این مشخصات
              سیم پیچ : اولیه سیم 006 که باید 3000 دور باشد
              سیم پیچ : ثانویه سیم 007 که باید 320 دور به صورت 320x2T باشد
              هسته به شماره EI-19Z11 که باید فریت باشد و هسته باز به فاصله 1 یا 2 میلیمتر
              مقاومت مدار : اولیه 660 اهم
              مقاومت مدار : ثانویه 80 اهم
              امپدانس : اولیه 20 کیلو اهم
              امدانس : ثانویه 1 کیلو اهم
              ایول بخاطر توزیحات منونم.من اون اولش که میخواستم بسازم واسه گیر آوردن lt44خیلی دردسر کشیدم تازه وقتی هم که این عکسو گیر آورده بودم فکر میکردم اون 20 کیلو و 1 کیلو مقاومت مدارن.... بی سوادم دی گه :biggrin: :biggrin: :biggrin:
              با این که عکسشم داشتم گیر نیاورد پاساژ اعمجد و دور و بر جمهوری و .... همه گفتن نداریم :cry2: :cry2:خلاصه میخواستم بیخیال بشم تا این که یاده کویل موتور سیکلت افتادم :nice:
              برید کویل موتور سیکلت بخرید انقدر هم دردسر ساختنشو نکشید.شما که میگی اینی که داری 1200اهم به 8 اهم هست.این کویلی که من خریدم مقاومت مداره یه طرف 2.8 کیلو اهمه اون طرفم 1.7 اهمه فقط هم 6 تومن پاش پول دادم

اضافه شده در تاریخ :
              تازه مخصوص همین کاره افزایش ولتاژم درست شده و نمیخواد برعکسش کنی. موفق باشید

دیدگاه

سلام ممنون اطلاعات خوبی برام دادین میشه مدارهایی را که میگید برام بفرستید
                ممنون میشم برای تکمیل یکی از پروژه های دانشگاهیم نیازه البته یک قسمت پروژه
                smaileesazadeh@gmail.com

دیدگاه

سلام وقت بخیر من تو مدار کاسکوبرای شوکر مشکل دارم خروجی ترانس ارک2سانتی دارم وصل میکنم مدارضرب کننده خروجی ندارم لطفا راهنماایی کنید

دیدگاه

سلام بر همه دوستان عزیز و گرامیآقا آنقدر نیاز نیست خودتون رو درگیر دیود و خازن کنیدکافیه با استفاده از دوتا مبدل باک یکی افزاینده و دیگری کاهنده ولتاژ و جریانی به اندازه کافی برای جون دار کردن ترانس بسازینبعد هم با تکنیک سوئیچینگ و ترانس دست پیچ ی یا چوک قرمز یا ترانس فلورسنت lcd لپتاب یه ولتاژ بالا بسازینبعدش توسط یک یکسوساز تمام موج دست ساز و سری کردن تعدادی خازن های 1 میکرو 600 ولتی و یک اسپارک گپ دست ساز خروجی رو به یک ترانس دست پیچ بدیدتوصیه میکنم ترانس آخری رو با هسته آهنی بسازین چون تو فرکانس پایین بازدهی بهتری نسبت به فریت داره در خروجی ترانس دوم هم خازن های سرامیکی 10 نانو 2 کیلوولت رو میتونین 4 تا سری کنین و سپس با یک 4 تا سری دیگ موازی کنیدهشدار جدی میدم بهتون رو خودتون تست نکنیدآنقدر زور داره که گاو بابابزرگمو 7 ساعت فلج کرد!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بابت غلط های املائی عذرخواهم
                    تعداد خازن های سری شده هرچه بیشتر باشند بهتر است
                    زیرا تحمل ولتاژ بالا تر میرود
                    شوکر نیازی به محاسبات تخصصی نداره
                    کافیه جای عدد خلاقیت رو پیاده کنی
                    قبل از منتاژ مدار
                    خازن هارو وصل کنید به ترانس در حالتی ک مدار برق نداره ینی خاموشه
                    و اون هارو داخل کمد یا هرچی دیگ که یک محیط بسته و محافظ باشه که اگر ترکیدن
                    سر و صورتتون رو به باد ندید
                    قبل از هر کاری روی خازن ها کار کنید یک راست نرین سر وقت منتاژ و
                    خودتونو داغون کنید
                    یا حق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X