اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل مدار شوکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل مدار شوکر

با سلام

اینم یه فیلم کوتاه از نحوه عملکرد مدار که با موبایل گرفتم

فایل با فرمت wmv است که با مدیاپلیر قابل پخشه
    البته اول از حالت زیپ خارجش کنید

http://www.0up.ir/do.php?filename=02.zip
    تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52

اینجا مشکلی نداره
      بعضی جاها خیلی گیر میدن و اصلا نمیذارن راجع بهش چیزی بگی
      اگه مشکلی نیست تا یه فیلم از کارش بگیرم و بذارم
      نه اینجا گیر نداره ، گل ترین انجمنیه که دیدم

دیدگاه

اقا دفعه بعدی دوربین بده دست یه نفر .....خودت ،دستتو بگیر جلو جرقه........ تا ببینیم مدار زیر بار هم جواب میده یا نه
        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

چه درخواست ناجچونمردانه ای؟!!
          توی مدار دستشو بذاره!!!من چند بار شده حین کار وقتی برقو قطع میکردم یادم میرفت مدارو خالی کنم ..دستم میخورد به خروجی یه جرقه میزد تا کتفم میرفت....
          ولی دیروز یکی که فکر کنم مهندس بود یا با تجربه باهاش صحبت میکردم آی مسخره م میکرد میگفت این کاردستی بچه چینی هاست...میگفت این شوکر زود باطریو خالی مکنه...بعد گفت صد تومن میگیرم بهت یاد میدم چطوری باباطری قلمی وتریستور وترایاک ویه چوک کوچیک مداری باخروجی3000ولت وامپر15میلی بسازی....کسی میدونه چی میگفته؟حال مارو که گرفت!!!

دیدگاه

3000*0.015=45W
            اگر بازده رو 85% بگیریم میشه:
            45/0.85=53W

باطری قلمی 1.5V رو اگر بخایم 53W ازش توان بکشیم باید:
            53/1.5=35A

35A جریان باید بهمون بده! که مقاومت داخلی باطری باید این اجازه رو بهمون بده ببینیم میشه:
            1.5/35=0.04 اهم

باطری قلمی 1.5 که بتونه این جریان رو بده و مقاومتش انقدر کم باشه نداریم.

حالا برو بهش بگو من 100 تومن ازت میگیرم بهت از طریق قانون اهم ثابت کنم این کار نشدنیه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              3000*0.015=45W
              اگر بازده رو 85% بگیریم میشه:
              45/0.85=53W

باطری قلمی 1.5V رو اگر بخایم 53W ازش توان بکشیم باید:
              53/1.5=35A

35A جریان باید بهمون بده! که مقاومت داخلی باطری باید این اجازه رو بهمون بده ببینیم میشه:
              1.5/35=0.04 اهم

باطری قلمی 1.5 که بتونه این جریان رو بده و مقاومتش انقدر کم باشه نداریم.

حالا برو بهش بگو من 100 تومن ازت میگیرم بهت از طریق قانون اهم ثابت کنم این کار نشدنیه :agree:
              منم احساس کردم خیلی کلاس میذاره...
              اینارو ولش به من بگین چه چوکی ببندم که کوچیک باشه تقریبا 2*2 تا 3 سانت و 9ولت رو به هزار ولت تبدیل کنه آمپرش هم بین 5 تا 10 میلی یا هر چی که صلاحه و شما میگین....
              باطی رو هم زود خالی نکنه.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1993ma
                چه درخواست ناجچونمردانه ای؟!!
                توی مدار دستشو بذاره!!!من چند بار شده حین کار وقتی برقو قطع میکردم یادم میرفت مدارو خالی کنم ..دستم میخورد به خروجی یه جرقه میزد تا کتفم میرفت....
                ولی دیروز یکی که فکر کنم مهندس بود یا با تجربه باهاش صحبت میکردم آی مسخره م میکرد میگفت این کاردستی بچه چینی هاست...میگفت این شوکر زود باطریو خالی مکنه...بعد گفت صد تومن میگیرم بهت یاد میدم چطوری باباطری قلمی وتریستور وترایاک ویه چوک کوچیک مداری باخروجی3000ولت وامپر15میلی بسازی....کسی میدونه چی میگفته؟حال مارو که گرفت!!!

با سلام

عزیز دلم مگه ما هم ادعایی کردیم که شق القمر کردیم
                این یه کار بی نهایتا ساده و معمولیه که هر کس که چند تا کیت مونتاژ کرده باشه و اصول مقدماتی و ابتدایی الکترونیک رو بدونه راحت میتونه یکی ازش بسازه
                این مدار دقیقا 300 میلی آمپر مصرف داره در حالت کار خودت ببین میتونه خیلی سریع یع باتری رو خالی کنه
                در ضمن این مدار برای حالتیه که احتیاج به کار زیاد نداره و فقط چند ثانیه کارش کافیه کار محوله اش رو بخوبی انجام بده
                اون مهندس هم شر و ور گفته و غلط زیادی کرده جوابش رو دوست قبلی داد و احتیاج به صحبت بیشتری نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1993ma
                  منم احساس کردم خیلی کلاس میذاره...
                  اینارو ولش به من بگین چه چوکی ببندم که کوچیک باشه تقریبا 2*2 تا 3 سانت و 9ولت رو به هزار ولت تبدیل کنه آمپرش هم بین 5 تا 10 میلی یا هر چی که صلاحه و شما میگین....
                  باطی رو هم زود خالی نکنه.....

عزیزم گفتم که راحت ترین و ساده ترین راه همون استفاده از چوک بلندگو(چوک قرمز توی رادیوهای ترانزیستوری قدیمی) است که خیلی راحت و بی دردسر توی دور افتاده ترین روستا هم میشه توی شاسی های قدیمی و اوراقی رادیو ازش پیدا کرد
                  اون نیازهایی که گفتین رو براحتی برآورده میکنه
                  در ضمن بهتره که نه مجبورین از تعدادی باتری قلمی باهم سری شده استفاده کنین یا دو سه تا باتری موبایل رو باهم سری ببندین که معرکه میشه باتری 9 ولتی معمولی اصلا برای اینکار مناسب نیست

دیدگاه

ممنون که وقت میذارید و به سوالام جواب میدید..
                    از جهت چوک نگرانی نیست چون دوستم میپیچه..ولی میخواستم چوکی بسته بشه که حداقل دوبرابر این ولتاژبده تا صدای جرقه بره بالا...برای باطری هم نظر خودم به باطری موبایله...خیلی ایده اله...
                    راستی کسی میدونه شوکرای چینی چجوری کار میکنن؟چون چند وقت پیشا داشتم خراب شد بازش کردم دیدمسه تا باطری قلمی کوتاه به هم سری شدن بعد رفتن توی محفظه پرس شده..که انو هم به زور باز کردم دیدیم یه چوک ریز وچند تاخازن کوچیک توش داره ...همین!!!ولی فاصله جرقه اش تقریبا 1سانت!!!!!! :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1993ma
                      ممنون که وقت میذارید و به سوالام جواب میدید..
                      از جهت چوک نگرانی نیست چون دوستم میپیچه..ولی میخواستم چوکی بسته بشه که حداقل دوبرابر این ولتاژبده تا صدای جرقه بره بالا...برای باطری هم نظر خودم به باطری موبایله...خیلی ایده اله...
                      راستی کسی میدونه شوکرای چینی چجوری کار میکنن؟چون چند وقت پیشا داشتم خراب شد بازش کردم دیدمسه تا باطری قلمی کوتاه به هم سری شدن بعد رفتن توی محفظه پرس شده..که انو هم به زور باز کردم دیدیم یه چوک ریز وچند تاخازن کوچیک توش داره ...همین!!!ولی فاصله جرقه اش تقریبا 1سانت!!!!!! :surprised:

با سلام

خواهش میکنم انجام وظیفه است...
                      من تازه این مدار رو ساختم و دارم روش تحقیقاتی میکنم مقدار خازنها رو مختلف انتخاب میکنم و تعداد دورهای سیم پیچ رو رو حالتهای مختلف امتحان میکنم با هسته های گوناگون آهنی و فریت و خلاصه از همه نظر دارم روش کار میکنم یکی دو روزی دست نگه دار تا ببینم بهترین راندمان مدار تو چه حالتهایی بدست میاد و سر آخر نقشه کامل اون و نتیجه ]آزمایشات رو براتون میذارم استفاده کنید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52

با سلام

خواهش میکنم انجام وظیفه است...
                        من تازه این مدار رو ساختم و دارم روش تحقیقاتی میکنم مقدار خازنها رو مختلف انتخاب میکنم و تعداد دورهای سیم پیچ رو رو حالتهای مختلف امتحان میکنم با هسته های گوناگون آهنی و فریت و خلاصه از همه نظر دارم روش کار میکنم یکی دو روزی دست نگه دار تا ببینم بهترین راندمان مدار تو چه حالتهایی بدست میاد و سر آخر نقشه کامل اون و نتیجه ]آزمایشات رو براتون میذارم استفاده کنید....
                        آقایی دمت گرم که داری معلوماتتو به ما هم میدی
                        هر کمکی از دستم بر میاد بگید انجام بدم دست تنها نباشی
                        حضرت علی میفرماید هر کس به من کلمه ای یاد بدهد مرا بنده خویش کرده-نوکرتیم :bye

دیدگاه

خسته نباشید میخاستم یه شوکر با هایولتاژ بسازم اگه میشه راهنمای کنید :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

دوستان ؛ من فکر می کنم که تو ساخت شوکر داریم موازی کاری می کنیم !!! من خودم چندتا تاپیک رو دنبال کردم که در نهایت به نتیجه مطلوب نرسیده بودن ولی تاپیک ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) نسبت به بقیه تاپیک ها موفق بود !
                            واقعا چه خوب میشد اگه همه تو یه تاپیک با هم روی مدارات شوکر کارمیکردیم و به نتیجه می رسیدم ... :sad:

من توصیه می کنم اول مطالب این تاپیک رو کامل بخونید ، و مشکلتون رو هم تو همین تاپیک مطرح کنید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61153.0
                            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                            ارتباط با من : ir02x6
                            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

یه سوال :
                              این شوکرها توی چه فرکانسی کار میکنن؟
                              و آیا توی فرکانسهای تا 20کیلو هرتز هم این افزایش ولتاژ امکانپذیر هتش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
                                این شوکرها توی چه فرکانسی کار میکنن؟
                                شوکری که من ساختم با فرکانس 2.2KHz کار میکرد .
                                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                                ارتباط با من : ir02x6
                                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X