اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    مثلا چه کارهایی ؟ و اینکه امکاناتتون در چه سطحی هست . محدودیت در قطعات الکترونیک ندارید
    ایا یک امپلی قوی که برقش دوبل نـــباشه دارید ؟
    تا پیشنهادی بدم
    شما پیشنهاد بده ما قطعاتشو جور می کنیم.

دوستان من مدار کامل آن را میخوام که عملی هم باشه

اضافه شده در تاریخ :
    من فقط مدار کاملشو میخوام تا بسازمش اگه لطف کنید نقشه آن را بذارین ممنون میشم مثل تو کتاب ها که از روش می سازیم.

اضافه شده در تاریخ :
    چرا چه دلیلی داره؟مدارشو لطف کنید بذارید تو مسائل حاشیه ای نرید. :-@من گوشم از این حرفا پر %-( ....چهار صفحه نوشتید هیچکس مدارشو نذاشته آخه چقدر بحث ~x( من مدار کاملشو می خوام مثل تو کتابا که از روش کپی کنم درست کنم اگه دارید بذارید.بی خیالش شید یعنی چی مگه داری چت می کنی دیگه حوصله ام سر رفته (:| الان دوماه :!! من مدار میخوام شماتیک مدار مدار مدار مدار مدار مدار.....................متوجه شدید مدار مدار مدار مدار
    هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

دیدگاه

پاسخ : مدار ایجاد سردرد و سرگیجه برای انسان(فراری دهنده انسان)

اینجا کسی بدهکار شما نیست . شما تا حالا چند تا مدار تو انجمن گذاشتی که حالا اینجوری مدار میخوای ؟
      اینجا همه مشکلشون رو دوستانه رفع میکنن . با انتظار کشیدن ، تست و حوصله بخرج دادن . کسی بیکار نیست فقط منتظر درخواست شما باشه
      با تمام گرفتاری و مشغله تو این مدت اخیر هر جا مداری مربوط به این تاپیک بود دیدم دم دست گذاشتم و حالا اومدم میبینم و تاسف میخورم
      شما اگه مشکلی تو ساخت فرکانس ندارید پس هیچ مشکلی ندارید .بهتره همونو بدید به امپلی و یادت باشه هیچ چی نباید شنیده بشه و اگر شنیدی بدون هامونی های فرکانس بالا داری که باید حذف بشه .بهتره خودت زور بزنی

دیدگاه

با سلام : این مدار یه مولد موج با فرکانس متغیر و با شکل موج های مختلف و به نوعی مدار مولد سیگنال هست

که میشه فقط از قسمت سینوسی ش استفاده کرد و مثلا یه فرکانس متغیر از 1 هرتز تا 30 هرتز درست کرد

و همچنین برای تقویتش میشه از TDA2030 استفاده کرد ..............

مدار از قطعات کم و رایج هست ............... بسم الله

http://s3.picofile.com/file/7673319244/New_Folder.rar.html

این فایل دارای پسورد هست که به دلیل ارادت به "های ولتاژ" رمزش HI VOLTAGE هست
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام
          دوستان عزیز
          من تمام مطالب این تاپیک رو خوندم. توی کار من اجبار هست که حتما از بلندگوهای معمولی خودرو استفاده کنم نه از سابهای قوی. آیا با این بلندگوهای اصلا جواب میده؟
          من می خوام چهارتا از این بلندگوها رو در یک اتاق 3*3 قرار بدم و صدایی تولید کنم که کسی نتونه بیشتر از 30 ثانیه اونجا بمونه حتی با گرفتن گوشهاش. این خیلی مهمه که طرف چه گوششو بگیره و چه نگیره به فنا بره!!
          برای این کار همون 18 هرتز سینوسی رو برم یا بالای 20 کیلوهرتز؟
          نگرانیم در مورد بلندگوها بیشتر هست که چهار تاش جواب گوی این کار هست یا امکان پذیر نیستش؟
          بزرگواری می کنید اگه راهنماییم کنید. ممنون

دیدگاه

اگه میخوایی طرف متوجه نشه زیر ۲۰ هرتز

اگه این موضوع مهم نیست میتونی حتی از یک کیلوهرتز استفاده کنی

و به نظرم بهتر یه مدار با فرکانس متغیر درست کنی و ببینی تو چه فرکانسی بیشترین آزار را برای انسان داره

اگر م بلندگوی بوقی استفاده کنی بهتره
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

ممنون عزیز
              تست می کنمش

دیدگاه

ی مدار سبک با بازدهی بالا بزارید من میخوام بسازمش بنظر چیز جالی برای بعضی وقتا میاد :agree:
                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
                  آماده این دستگاه وجود داره؟
                  این ها که پشه رو دور می کنند هم چنین خاصیتی دارند؟

دیدگاه

دوستان بنده چندین ساله که تحت آزار الکترونیکی هستم و انواع و اقسام نویزها رو توی سرم میندازن ، لطفا کسی هست توی این انجمن بتونه از لحاظ دانش الکترونیک کمک کنه که از این مشکل خلاص بشم ، تا صد میلیون تومن پاداش میدم به کسی که بتونه منو از شر این آزارهای الکترونیکی خلاص کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدیاررررر نمایش پست ها
                      دوستان بنده چندین ساله که تحت آزار الکترونیکی هستم و انواع و اقسام نویزها رو توی سرم میندازن ، لطفا کسی هست توی این انجمن بتونه از لحاظ دانش الکترونیک کمک کنه که از این مشکل خلاص بشم ، تا صد میلیون تومن پاداش میدم به کسی که بتونه منو از شر این آزارهای الکترونیکی خلاص کنه.
                      دعا میکنم شیرینی میلیون‌ها درامدی که دارید بچربد به آزارهای الکترونیکی که میبینید وگرنه الکترونیک دست از سر شما بردارد و پروردگار خانه ای دنج و بدون اشعه در مکانی آرام به شما ارزانی دارد یا اینکه موج سهمگینی فرستاده کلیه این تجهیزات مردم آزاری به خصوص انواع پرتابل آن را سوزانده جمعی را از این ناراحتی‌ها برهاند.
                      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۵۹ ۱۴۰۳/۰۸/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X